camel_3d 23.12.05, 09:39 wow... ale ci ludzie niekreatywni..zamiast na spacer wyjsc albo spotkac sie ze znajomymi:) my jedziemy do tesciow, potem pojezdzimy po okolicach i pozwiedzamy zamki i palace:)) zero telewizji.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teeleewidz Święta = telewizor IP: *.chello.pl 23.12.05, 09:39 ja ide do wypozyczalni dvd i wypozycze kilka hitow na swieta Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d a nie lepiej do kina? 23.12.05, 09:42 przynajmniej efekt lepszy i zawsze to miedzy ludzmi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajja Re: a nie lepiej do kina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 10:28 Taaak - lepszy to pomysł - Ty masz święta w kinie, a ktoś ich nie ma, bo musi Cię obsłużyć. Ale Ty się przecież nie nudzisz i nie siedzisz w domu, czy nie spacerujesz po znanym od lat parku - więc o co chodzi, o co chodzi, o co ...? No właśnie o co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: a nie lepiej do kina? IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 23.12.05, 14:13 A sa kina w swieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: a nie lepiej do kina? IP: 81.19.200.* 23.12.05, 15:15 > Taaak - lepszy to pomysł - Ty masz święta w kinie, a ktoś ich nie ma, bo musi > Cię obsłużyć. nie wszyscy obchodza swiata BN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jafi Re: a nie lepiej do kina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 16:13 moze i nie wszyscy ale jesli pracujesz w kinie i chcesz je obchodzic to albo bedziesz pracowal albo bye bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: a nie lepiej do kina? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.12.05, 12:43 Jak sie komuś nie podoba to niech się zwolni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpx Re: Święta = telewizor IP: *.res.east.verizon.net 24.12.05, 06:46 ja juz zaladowalem kilka hitow na kompa wiec nie musze isc do wypozyczalni Odpowiedz Link Zgłoś
rudadziwka Ja niestety w święta tez muszę przyjmować klientów 25.12.05, 18:35 Tyle tylko,ze stawiam im jeden warunek.Jeśli seks to tylko przed telewizorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slav Re: Święta = telewizor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 12:13 Jaki telewizor - ja tam cały czas będę siedział przy kompie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Święta = telewizor IP: 62.111.139.* 23.12.05, 12:29 Właśnie! Nie potrzebne nam już nic innego ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Już nie telewizor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 16:10 Żaden tam telewizor... Wyeksportowałem telewizor z pokoju. Nie oglądam wogóle od prawie roku. Polskich stacji radiowych słucham czasami tylko w pracy a i to nie wszystkich. W pewnym momencie przegięli z ilością reklam i powtarzalnością wszystkiego. I co? Czuje się znacznie lepiej odcięty od tego komercyjnego, 'niby-katolickiego' i politycznego syfu w polskim tv i radiu. W zamian więcej i to niekoniecznie polskich książek, gazet lub czasopism;), gatunkowe radio bez reklam z internetu, filmy raczej na DVD lub divx. Bez porównania lepsze, no i to użytkownik wybiera czego chce, a nie odwrotnie. A w święta wreszcie odpocznę, porozmawiam bez pośpiechu ze wszystkimi, obejrzymy wspólnie kilka dobrych filmów które sami wybraliśmy. No i wreszcie od wielu tygodni codziennej pracy (mała firma) się wyśpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Już nie telewizor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.05, 11:56 I tu sie z Toba zgodze! Od kiedy poszedlem na studia przestalem ogladac tv. Mieszkam w akademiku, przez pierwsze trzy lata nie mielismy telewizora. Teraz nowy wspollokator ma tv, ale i tak nie ogladamy, bo nam sie nie chce. Ogladamy czasem filmy na kompie :) Nie mam kontaktu z polityka - polecam :) Nie denerwuje sie, nie irytuje, jest mi o wiele lepiej :) Pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaxPlanck Re: Już nie telewizor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 11:01 super, tylko poźniej jak pojdziesz do pracy czy bedziesz chciał założyć własną DG nie narzekaj, że prawo jest do kitu, a Ci co je wymyslili są nie z tej planety... bo to także twoja zasluga (olewacza). Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Re: Święta = telewizor 23.12.05, 12:47 camel_3d napisał: > > wow... ale ci ludzie niekreatywni..zamiast na spacer wyjsc albo spotkac sie > ze znajomymi:) my jedziemy do tesciow, To zdecydowanie bardziej kreatywne ;) > potem pojezdzimy po okolicach i pozwiedzamy zamki i palace:)) Miłego całowania klamki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Święta = telewizor 23.12.05, 20:05 a dlaczego calowania klamki? przeciez palace tez sa piekne zzewnatrz. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Święta = telewizor 23.12.05, 17:14 Telewizja w święta? Przecież wtedy same bzdety nadają - jakieś żewne filmidła, kolejne powtórki "Kevina" i podobne barachło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Święta = telewizor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 17:56 a ja swiat nienawidze, kojarza mi sie tylko z pospiechem, sprzataniem, utrata kasy na jadlo i prezenty....niestety...najchetniej bym sie zapadla pod ziemia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja zbojkotujmy tv na święta! IP: *.cs.bialystok.pl / *.085.pl 23.12.05, 18:47 bo inaczej co rok będzie Kevin sam w domu i w NY, i inne "stałe" pozycje!Tv olewają nas - olejmy ich, jak ich olejemy , to oleją ich reklamodawcy i wreszcie telewizje coś zakupią aby przyciągnąć widza- widząc pozycje świąteczne mam wrażenie ,że kinematografia światowa zakonczyła działalność w XX w , nic nie kręcą, bo w tv tylko powtorki z lat ubiegłych ...Przynajmniej wyłaczmy telewizory jak nie oglądamy- do słuchania jest radio, a nie że imprezka trwa a tv gra w tle - i tak nikt nie ogląda - a "oglądalność" mają!!!..wesołych świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp w święta będe pił wódkę IP: *.rzeszow.mm.pl 23.12.05, 22:35 przygotowałem się do przeżycia świąt perfekcyjnie: - komp, internet i karta TV - filmy i muzyka z płyt - wódka i 3 zgrzewki piw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: w święta będe pił wódkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 16:14 jeszcze troszke rozumu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abonament tak dawno nie widzialam " Jak rozpętałem..." IP: *.crowley.pl 23.12.05, 23:34 "Szklanej pułapki " i innych arcydzieł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruce SZKLANA PULAPKA- SUPER TLUMACZENIE IP: 203.177.243.* 24.12.05, 17:33 Polacy jak zwykle bezsensownie przetlumaczyli tytul filmy. Nie spodziewali sie, ze powstana jeszcze dwie czesci tego filmu, i musieli nazwac je rowniez szkala pulapka, choc nastepne czesci nie mialy nic wspolnego z wierzowcem!! Jestem ciekawy co za amotor zajmuje sie tlumaczeniem tytulow. Wesolych swiat (je je spedzam na Filipinach, brak sniegu niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Re: Święta = telewizor IP: *.icpnet.pl 24.12.05, 00:34 A ja będę masturbował się całe święta. Z pomocą przyjdzie mi telewizor; głównie w godzinach późnowieczorno-nocnych i niezawodny internet - całą dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona3 Święta = telewizor, tak, ale... 24.12.05, 01:23 w moim przypadku w trochę innej grupie wiekowej. Mój pięciolatek naoglądał się zajawek i zamierza obejrzeć wszystkie interesujące go propozycje. Ja natomiast, zamiast uczciwie jak biały człowiek spać snem sprawiedliwego o tej porze, dopichcam jeszcze potrawkę do ryby po grecku na jutro... Szczęśliwych i spokojnych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Święta = telewizor IP: *.it-net.pl 24.12.05, 10:50 Ja przy TV siedze jutro bo na Canal+ jest Shrek2 a w poniedziałek jest Miasteczko Halloween i Grinch - świąt nie będzie Chociaż dzisiaj i tak pewnie będzie oglądać jakieś kabarety albo coś w tym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomir telewizor? wyrzuciłem kilka lat temu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 12:09 Dzisiaj dziwię się jak mogłem tracić tyle czasu, bo i bez niego mi go nie zbywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Święta = telewizor IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 24.12.05, 13:43 Ale bzdura. W TV nie ma nic ciekawego do oglądania. Patrzę w program i sprawdzam datę gazety bo program wyfdaje mi sie dziwnie znajomy. Taki sam jak rok temu, dwa lata temu, trzy... dziesięć lat temu. Nic nowego. Co święta to ten sam repertuar. Może pod choinke dostanę jakoś gierkę do kompa to sobie pogiercuje bo przy TV to raczej umrę z nudów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abram Re: Święta = telewizor IP: *.klaudyny.waw.pl / *.klaudyny.waw.pl 25.12.05, 09:08 To świadczy o tym, że polskie społeczeństwo głupieje. TVP po raz kolejny serwuje ten sam repertuar filmów a większość ciekawych pogramów leci w nocy. Prezesi TVP robią sobie wolne żarty a Polacy i tak będą oglądali po raz piąty ten sam film. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapijaczonyryj Re: Święta = telewizor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 18:33 A ja zdecydowanie preferuję flaszkę , ale przed telewizorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Święta = telewizor IP: 81.15.180.* 26.12.05, 10:43 ...tylko, że nie wszyscy mają teściów, nie każdego stać na wyjazd, za wstęp do zamków i pałaców zazwyczaj slono sie płaci, a skąd ma na wziąć forsę na te bilety taka typowa polska 4-5 osobowa rodzina, przykładowo wstęp do pałacu np. 4x5zł=20zł + koszty dojazdu + wyżywienie i ... stówka lekko pęka, a np. w danej rodzinie pracuje tylko ojciec i dostaje potężną pensję 1450 zł, z którą w zasadzie można tylko wegetowac przed telewizorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: Święta = telewizor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 18:51 ...bo taka rodzine na telewizor grajacy non stop oczywiscie stac :) jak sie nie chce pomyslec, to kazdy pretekst jest dobry. zamiast telewizora mozesz rodzinie kupic gre planszowa. taniej, wystarcza na tyle samo co tiwi a pradu nie zzera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Re: Święta = telewizor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 13:29 blee tylko nie do teściów też mi kreatywność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawie 40-ka ! Good Komputer, z netem itd : Plazma TV 9 : 1 ! IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 27.12.05, 02:02 Good Komputer z netem, itd : Plazma TV 9 : 1 ! Noo... 8 : 2 Tylko gapić się; bez większych interakcji ?? Matolstwo . Odpowiedz Link Zgłoś