Dodaj do ulubionych

TVN 24 Horyzont

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 21:51
szkoda że zdjęto z ramówki "Cały ten świat" Miecugowa , a na jego miejsce pojawił się nowy, niestety słabiutki program Horyzont z bezbarwnym i po prostu nie radzącym sobie najlepiej prowadzącym. Może ten pan ma kwalifikacje, doświadczenie i wiedzę ale na dzień dzisiejszy formuła programu go przerasta. naprawdę czasem żal oglądać i słuchać co w tym programie się dzieje - wypowiedzi gości urywane w momencie kiedy się najbardziej rozkręcają i mają coś ciekawego do przekazania - vide - w zeszłym tyg. b. sienkiewicz, dziś a rotfeld . oj nie trafna to była decyzja.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hipek Re: TVN 24 Horyzont IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 22:38
      Zgadzam się, jestem bardzo rozczarowany, "Cały ten świat" był znakomity, a
      Wierzyński dobrze pisze, ale drygu telewizyjnego nie ma.
      Jak TVN 24 zdejmie "Lożę prasową", to ich chyba klątwą obdarzę! :)
      • Gość: shocking truth Re: TVN 24 Horyzont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 23:54
        Gość portalu: Hipek napisał(a):

> Jak TVN 24 zdejmie "Lożę prasową", to ich chyba klątwą obdarzę! :)

Może 'obrzucę klątwą'?

'Loża prasowa' jest atrakcyjna tylko pod jednym względem, kiedy starasz się
        przewidziec, co powie dany 'dziennikarz' na określony temat, nim otworzy usta
        :-)
        To jest bardziej sabat komisarzy politycznych, a nie dziennikarzy, którzy
        chcieliby podzielic się z publiką SWOIMI przemyśleniami. Ziemkiewicz odstaje od
        tego schematu, ale tylko do pewnego stopnia (miłośc do imperium americanum,
        miłośc do eurokołchozu, stosunki polsko-żydowskie).
    • Gość: redbull Re: TVN 24 Horyzont IP: *.gizycko.mm.pl 15.01.06, 00:08
      Bardzo mi sie podoba program "Horyzont". To bardzo ciekawe i interesuje rozmowy z ludzmi, ktorzy znają sie na tym, o czym mowia. Tak samo jak prowadzacy. Moze program i gospodarze nie są dynamiczni, ale mi sie "Horyzont" przyjemnie oglada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka