Dodaj do ulubionych

Mam 30 lat, jestem babcią

• Gość: gracha Re: Mam 30 lat, jestem babcią IP: *.9.15.vie.surfer.at 07.04.06, 20:24
      Mam sasiadke 53 lata i prababcia -proste -urodzila syna jako 18 -latka,jej syn
      zostal ojcem jako 17-latek/35 /a jej wnuk zostal tez ojcem jako 18
      latek.Tradycja rodzinna -wszyscy wczesnie "zaczynali"
    • Gość: GOŚC Re: Mam 30 lat, jestem babcią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 21:10
      NIE MA CZEGO GRATULOWAC. TYLKO WSTYD ,ŻE NIE WYCHOWAŁA PANI PORZ ADNIE
      CÓRKI,ALE CÓŻ CZYM SKORÓPKA ZA MLODU NASIĄKNIE ITD...........
      • klef Re: Mam 30 lat, jestem babcią 07.04.06, 21:43
        mysle ze problem jest jednak zlozony nieraz jest to "tradycja rodzinna" nieraz
        brak zainteresowania rodzicow dziecmi w wiekszosci mysle jednak ze jest to
        sprawa niskiego poziomu intelektualnego rodzin w ktorych sie to zdarza brak
        szerszych zainteresowan mozliwosci ksztalcenia poznawania swiata bieda jedyna
        rozrywka sa dyskoteki i nie nie ma podzialu czy to jest wies czy miasto co by
        jednak nie mowic jest to tragedia dla mlodej matki a pozniej dla dziecka gdyz w
        tej sytuacji jest skazane na falstart i opowiesci jak to smiesznie ze nas myla
        i ile z tego wesolosci dowodzi tylko braku dojrzalosci u jednych i
        drugich /matek i corek/ a swoja droga czy nie cofamy sie do XIX wieku gdzie
        bylo to na porzadku dziennym ? strach pomyslec chcialabym aby nie stalo sie to
        norma
    • Gość: ktos Re: Mam 30 lat, jestem babcią IP: *.cm-upc.chello.se 07.04.06, 21:33
      Babcie, ich corki, ich wnuki to przyszli klienci pomocy spolecznej, wyrobnicy
      do robot w Niemczech jak zbieranie szparagow, winogron, sprzatanie, truskawki w
      szwecji, slowem nastepne pokolenie, ktore nie bedzie mialo zadnej przyszlosci.
      Polanalfabeci, sluchajacy proboszczow i glosujacy wedlug ich wskazowek -
      przyszla polska elita. Dawanie jako przykladu krajow anglosaskich jest
      przykladem zidiocenia, to wlasnie ta warstwa spoleczna w krajach anglosaskich
      jest klientela socjalu i stanowi rekrutacje dla przestepczosci i prostytucji. W
      krajach anglosaskich i nie tylko walczy sie z ciaza wwsrod nastolatkow, wiedzac
      dobrze, ze te osoby nie sa jeszcze przygotowane do takiej roli. Coz poglady
      JPII zwyciezaja.
    • Gość: dzicz polska glupi rodzice - glupie dzieci IP: *.hsd1.wa.comcast.net 07.04.06, 21:40
      te kobiety to nie ludzie to zwierzeta, rozmnazanie sie instynktowne, rozkracznie
      nog i milosc w wieku 15 lat powinno byc karane wiezieniem. takie kobiety to
      bezmyslne zwierzeta, jak taka glupia kobieta odpowie na najprostsze pytanie
      dziecka kiedy sama nic nie wie? wychowanie to glownie przyklad i madre rozmowy,
      dzicz w tej polsce sie zaplenila, dzicz i prymityw, zwierzeta nie ludzie
      • Gość: ktos Re: glupi rodzice - glupie dzieci IP: *.cm-upc.chello.se 07.04.06, 21:43
        Nastoletnia mamusia nie musi odpowiadac na pytania dziecka. To jest zajecie dla
        proboszczow... POkolenie JPII....
        • Gość: pele Re: glupi rodzice - glupie dzieci IP: *.sownet.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 22:00
          wy tu wszyscy jestescie bardzo dziwni
    • Gość: alsi zenada IP: *.tychy.msk.pl 07.04.06, 22:00
      zwyczajna zenada wynikajaca z braku wiedzy, dojrzalosci, i niwe mam pojecia
      czego jescze . GLupota, zwyczajna glupota.
    • Gość: mama Re: Mam 30 lat, jestem babcią IP: *.range86-137.btcentralplus.com 07.04.06, 22:02
      Szanowne Panie. Ja zostalam matka ledwie po 20 roku zycia. Gratuluje tym ktore
      ciesza sie z tego, ze sa babciami w wieku 30 lat. Wieszcie mi jednak tak na
      prawde cieszyc sie z tego ze jest sie matka mozna dopiero wtedy gdy sie jest
      dojzalym. Moja rada robcie dzieci po 30!!!
      • Gość: fela Re:do mama IP: *.sownet.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 22:15
        ja urodzilam jak mialam 17 i cieszylam sie macierzynstwem . nie powiedziane ze
        kobiety po 30tce sa lepszymi matkami
    • lodz123 Wszystkie te baby zyja za moja kase 07.04.06, 22:58
      Wczesniej jesli byla panna z dzieckiem to byl wstyd. Tak powinno pozostac. Ale
      teraz w tej cudnej jeuropie jest to normalne. Oczywiescie kazdy sie cieszy
      pokazuje buzie dla kamery i zyj za pieniadze podadnikow. Witamy w europie.
      • Gość: iza Re: Wszystkie te baby zyja za moja kase IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 23:03
        Jestem pewna, że KK odnosi się do "młodych mamuś" z o wiele większą sympatią niż
        do "egoistek" stosujących antykoncepcję. A to KK wyznacza standardy moralności w
        tym kraju.
        • lodz123 Re: Wszystkie te baby zyja za moja kase 07.04.06, 23:05
          A przeciez wspolzycie bez slubu to tez grzech? Kiedys nie bylo antykoncepcji i
          mlodych matek. Ciekawe jak to sie udawalo?
          • Gość: iza Re: Wszystkie te baby zyja za moja kase IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 23:13
            ale prokreacja uświęca współżycie bez ślubu ;D Najgorsze są te bezproduktywne
            macice, nie? Po co takie żyją!
            A antykoncepcja ma długą tradycję. O macierzyństwie w wieku nastu lat nie
            wspominając. Ale to insza inszość.
    • Gość: jawalko22 Re: Mam 30 lat, jestem babcią IP: *.aster.pl 07.04.06, 23:11
      ...albo dobrze w d...!
    • Gość: seman2@wp.pl Re: Mam 30 lat, jestem babcią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 23:51
      Masz 30 lat i chcesz byc babcią? Daj namiary na Twoją córkę - skuteczność
      gwarantowana!
    • Gość: lilka Re: Mam 30 lat, jestem babcią IP: *.acn.waw.pl 07.04.06, 23:58
      brawa dla mlodych babc!na pewno beda mialy z wnukiem swietny kontakt!
      • Gość: Justyna Re: Mam 30 lat, jestem babcią IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.04.06, 01:09
        Te wszystkie pra-prababcie,ich corki,wnuczki,czy prawnuczki to powinny sie
        zapasc pod ziemie ze wstydu a nie przechwalac sie na forum swoimi sukcesami
        seksualnymi.Wstydzcie sie ze wychowalyscie swoje corki na ladacznice i
        rozpustnice,takie same jak i wy kiedys bylyscie.
    • Gość: a Re: Mam 30 lat, jestem babcią IP: 82.146.225.* 08.04.06, 00:53
      schemat
      • wet3 Re: Mam 30 lat, jestem babcią 08.04.06, 02:55
        Widac, ze ty i twoje potomstwo bardzo lubicie ten rodzaj gimnastyki. Stare
        porzekadlo: "jaka mac, taka nac" potwierdza jeszcze raz swoja prawdziwosc.
    • beretzantenka Re: Mam 30 lat, jestem babcią 08.04.06, 03:10
      Nie moge sie nadziwic do czego dochodzi przez zakaz zwyklej aborcji ?
      Model trzeciego swiata i afrykanskich plemion juz w Polsce !
    • Gość: korat Re: Mam 30 lat, jestem babcią IP: *.chello.pl 08.04.06, 03:11
      Brawa dla prawniczki z warszawy (ktora mowiła cos o osiagnieciu czegos w zyciu)
      za odpowiedzialnosc !!!
      sama nie wyobrazam sobie zostania matka w tak mlodym wieku (i babcia w rownie
      mlodym)
    • Gość: ron Re: Mam 30 lat, jestem babcią IP: 62.233.169.* 08.04.06, 09:12
      dla mnie to chore!
      kompletny brak odpowiedzialności...
      nie sztuka jest sprowadzic dzieci na swiat, ale sztuka jest je dobrze wychowac
      i zapewnic w zyciu start.
    • Gość: dodi Re: Mam 30 lat, jestem babcią IP: *.plock.mm.pl 08.04.06, 11:19
      A co to za sztuka zostac babcia w wieku 30 tu lat.Zadna!Wszystkie zywe istoty
      to potrafia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • zewszad_i_znikad Re: Mam 30 lat, jestem babcią 10.04.06, 22:18
      "koledzy zareagowali paniką. - Idziesz na imprezę, poznajesz fajną dziewczynę i
      okazuje się, że ona ma wnuka - powtarzali z niedowierzaniem."

Bez obaw. 30-letnie babcie nie chodzą na imprezy, są zbyt zajęte harowaniem na
      całą rodzinę darmozjadów.
    • Gość: pws3@gazeta.pl Re: Mam 30 lat, jestem babcią IP: *.klaudyny.net / 217.17.47.* 13.04.06, 22:02
      Co na to prokrator może nawet generalny?
    • Gość: aaaa Re: Mam 30 lat, jestem babcią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 11:08
      No nie. Wy chyba żeście już w łózeczku niemowlęcym uprawiały seks. Tak porabanej
      rodziny to już dawno nie widziałam. zapewnie zyja na nasz koszt. Bo w jaki
      sposób 15 letnia matka może utrzymać dziecko. Poprostu dostaje pieniądze z
      opieki społecznej. Do wykopów z wami, to po takiej pracy odechce wam się
      baraszkowania z chłopami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka