fleuret 07.11.06, 15:44 Jakie są Wasze ulubione miejsca w dzieciństwie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qw5 Re: ulubione miejsca 07.11.06, 16:13 Ponieważ miałam całkiem fajne dzieciństwo, więc każde miejsce było ulubione. Ale gdybyś np zadała pytanie o obecne, to nie mam problemu z udzieleniem odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: ulubione miejsca 07.11.06, 16:41 Dom mojej babci,blisko rzeczki w ktorej spedzalam wiekszosc dnia. Nieraz mysle ze w poprzednim zyciu bylam rybka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
w_morde_i_nozem Re: ulubione miejsca 07.11.06, 17:38 karczma, z ktorej wyciagalismy za uszy naszego Dziadka ,zapach piwa rozlanego na podlodze, przepocone, pijackie typki. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: ulubione miejsca 07.11.06, 17:43 te miejsca juz nie istnieją a wspomnienia są zatarte jak filma z lat 30 leżacy na morskim piasku Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: ulubione miejsca 07.11.06, 17:46 Błonia obok domu mojej babci, na których bawilismy sie w indian, grali w palanta. Do teraz taka otwarta przestrzen wywołuje we mnie dreszcz tęsknoty za dziecinstwem. I jeszcze jabłonie w ogrodzie mojej babci po których wspinałam sie na najwyzszą galąź jak do kokpitu samolotu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii zadne. - za to w doroslosci :))) 07.11.06, 17:54 Nowy Port i Wisloujscie w Gdansku :))) danieluk.net/fotoblog/664.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
w_morde_i_nozem Re: zadne. - za to w doroslosci :))) 07.11.06, 17:55 przepiles dziecinstwo, czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: zadne. - za to w doroslosci :))) 07.11.06, 18:09 w_morde_i_nozem napisał: > przepiles dziecinstwo, czy jak ? Przebalowalem w Krakowie pod Wawelem i w Tatrach, ale co to warte bez "kobiety Twojego zycia"??? Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: zadne. - za to w doroslosci :))) 07.11.06, 18:16 Hansii, zaczynam być z Ciebie dumna ;) cóż za ludzkie podejście! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: zadne. - za to w doroslosci :))) 07.11.06, 18:19 alfika napisała: > cóż za ludzkie podejście! > :) Z podejsciem na Rysy - to nigdy nie mialem problemow. Zawsze balem sie tylko zejsc. Mozna bylo sie osunac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: zadne. - za to w doroslosci :))) 07.11.06, 18:20 hansii napisał: > alfika napisała: > > cóż za ludzkie podejście! > :) > > Z podejsciem na Rysy - to nigdy nie mialem problemow. > Zawsze balem sie tylko zejsc. Mozna bylo sie osunac :))) sturlac raczej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: zadne. - za to w doroslosci :))) 07.11.06, 18:30 ponoć wjechał ktos na rysy rowerem... Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: zadne. - za to w doroslosci :))) 07.11.06, 18:31 kochał dwa w jednym albo nie mógł się zdecydować? :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: ulubione miejsca 07.11.06, 18:08 strych domu babci i dziadka, garaż dziadka, ogromny ogród, stare kościoły i cmentarze - zawsze lubiłam po nich spacerować Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re:Poddasze;) 07.11.06, 18:33 Uwielbiam mieszkania na poddaszu ze skosami , dachowymi oknami itp. Poddasze było ulubionym miejscem zabaw w moim domu:) Lubię też ogrody, dzikie i zapuszczone.....w takich trawach buszowałam latem, a dziś ozdobne krzewy, rabatki, skalniaki.... zniknęły stare drzewa owocowe i gąszcz traw pod nimi, ech...... Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Wszystkim b. dziekuje za odp 07.11.06, 18:56 teraz wiem gdzie mieszka Wasza dusza.... bo jak napisał Żeromski: "Każdy ma swoje ulubione miejsce w dzieciństwie. To jest ojczyzna duszy." Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re Bardzo piękne i prawdziwe:) 07.11.06, 18:58 Żeromski mądry facet był:) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Planty (Kraków) koło Muzeum Archeologicznego 08.11.06, 01:10 tam jest takie drzewo przecudne bogini rozłożysta można pod nią doznać Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: Planty (Kraków) koło Muzeum Archeologiczneg 08.11.06, 14:47 muszę tam pójść :) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: warto. mocna energia nt 08.11.06, 17:59 Sol, powiedz jakie to drzewo? Odpowiedz Link Zgłoś