Gość: luki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 16:44 Co lepsze: "Metro", "Metropol" czy "Echo Dnia" Ja stawiam na "Metro". A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mily_panocek Re: Metropol 14.07.06, 17:53 Ja bym stawiał na Metro gdyby je wydawał ten, co na całym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Metro czy Metropol? 15.07.06, 09:40 Sok pomarańczowy :) -- Ta gazeta w życiu słowa prawdy nie napisała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Metro czy Metropol? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.06, 10:12 metropol lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Metro czy Metropol? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 11:25 w czym metropol jest lepszy od metra? Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Metro czy Metropol? 15.07.06, 15:36 Może tym, że nie-Agorowy? Nie wiem, do rąk nie biorę od dawna. Chociaż nie, miałem w ręku czeskie Metro, czyli Metropol:) Co nie zmienia faktu, że aby się czegoś dowiedzieć, i tak musiałem kupić LN. Ale cieszy mnie, że o to dziadostwo pt. Echo nikt się jeszcze w tym wątku nie dopomina. To mi akurat dwa razy wpadło w łapy i raz raziło jakimś oklepanym tematem, potraktowanym płytko jak Wisła sierpniowa, drugi zaś raz niejaki Robert Leszczyński wypowiadał się o czymś mówiąc, ze jest to "wiejskie" - zresztą dopasowując się do treści całego tematu. W ogóle prasa tzw. darmowa charakteryzuje się bardzo niską zawartością informacyjną. Innymi słowy - nic tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12dusz lepsza jest puszka piwa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 20:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: lepsza jest puszka piwa ! IP: 194.78.236.* 17.07.06, 11:16 a gdzie daja browar za free? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesio Re: lepsza jest puszka piwa ! IP: 85.222.20.* 17.07.06, 18:23 W Naszym Dzienniku :D Odpowiedz Link Zgłoś