po_trzydziestce1 26.05.08, 10:59 Wszystkim nie-mamusiom z forum aby jak najszybciej stały sie posiadaczkami cuuudnego groszka, aby zostały Mamami, aby to święto wkrótce było też dla nas, czego Wam Kochane i sobie baaardzo mocno życzę)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczesliwiec Re: Z okazji dnia Matki 26.05.08, 12:44 I ja również się przyłączam. Nie będę dużo pisał same wiecie najlepiej czego sobie życzycie. Zrealizujcie swe marzenia i bądźcie szczęsliwe. SEKRETARZ Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: Z okazji dnia Matki 26.05.08, 12:54 Dziękujemy za kwiaty, co za uroczy zapach... )) Odpowiedz Link
asiunia3010 Re: Z okazji dnia Matki 26.05.08, 13:00 witajcie wszystkie obecne i przyszłe MAMY jak juz pisałam na innym wątku mam za sobą w tym cyklu 1 nieudaną IUI i choć bardzo to przezywam to dziś rano po tym jak mój synek wstał bardzo wcześnie i z pomocą taty pobiegł do sklepu po prezent dla mnie a po drodze nazrywał kwiatków w ogródku u sąsiadów us wiadomiłam sobie że to co najważniejsze to przecież już mam , a na resztę może trzeba jeszcze poczekać choć wszystkie wiemy jak trudne jest to czekanie. Tak więc wszystkim już obecnym i tym przyszłym MAMOM życzę wiary w siebie, pogody ducha,cierpliwości i wytrwałości w dążeniu do celu. P.S tylko nie wiem dlaczego oczy mam dziś pełne łez? Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: Z okazji dnia Matki 26.05.08, 13:50 asiunia3010 napisała: > P.S tylko nie wiem dlaczego oczy mam dziś pełne łez? Po pierwsze dziękujemy za życzenia a po drugie jeśli Ty masz dzis oczy pełne łez to pomysl o tych z nas, które nigdy jeszcze nie doświadczyły macierzynstwa. Dla mnie nikt nigdy w Dniu Matki nie zerwał kwiatuszka i nikt nie wyrecytował wierszyka. Dlatego Kochana glowa do gory, wytrzyj lezki i ciesz sie, że JESTES MAMĄ! Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
szczesliwiec Re: Z okazji dnia Matki 26.05.08, 14:57 > Po pierwsze dziękujemy za życzenia a po drugie jeśli Ty masz dzis > oczy pełne łez to pomysl o tych z nas, które nigdy jeszcze nie > doświadczyły macierzynstwa. Dla mnie nikt nigdy w Dniu Matki nie > zerwał kwiatuszka i nikt nie wyrecytował wierszyka. Dlatego Kochana > glowa do gory, wytrzyj lezki i ciesz sie, że JESTES MAMĄ! > Pozdrawiam cieplutko DLA WAS WSZYSTKICH DROGIE PANIE (Szczególnie dla tych , które jeszcze nie słyszały a usłyszą !!!!) Maj - to życie, maj - to kwiaty Bzy, konwalie, róże, bratki Maj w uczucia tak bogaty Maj to także Święto Matki. Maj to miesiąc najpiękniejszy Taki świeży i pachnący Tobie mamo go oddaję By ten dzień był najcudniejszy. Byś się dzisiaj uśmiechała Byś nas zawsze przytulała Byś nam winy przebaczała I serdecznie całowała. Abyś zawsze przy nas była Najpiękniejsza i jedyna Mądra, dobra, ukochana Taka bliska - nasza mama. Dużo mamie mówić miałem - lecz gdy biegłem - zapomniałem. Więc mamusiu - nadstaw uszka i zapytaj się serduszka Niech Ci powie jego bicie , że ja kocham Cię nad życie. Odpowiedz Link
asiunia3010 Re: 26.05.08, 15:33 nigdy wcześniej nie słyszałam tego wiersza a jest piękny OGROMNE DZIĘKI. Ja wiem że tym dziewczynom którym nie jest dane być już mamą jest o wiele trudniej ale uwierzcie, że Nam czyli tym którym los już dał raz szczęście wcale nie jest dużo łatwiej. Ja nie wiem jak bym się zachowywała i czuła gdyby te starania dotyczyły pierwszego dziecka ale to co przezywam teraz jest tez bardzo "ogromne". Więc niech te wszystkie dzisiejsze życzenia dotyczą dosłownie wszystkich starających się i niech MY wszystkie usłyszymy kiedyś MAMO obojętnie który raz w zyciu. P>S mam nadzieję że nikogo nie uraziłam i nie pominełam. Szczęśliwiec dostanie życzenia 23.06 Odpowiedz Link
zosienta Re: 26.05.08, 16:49 No i mam łzy w oczach. Mój synek jeszcze nie recytuje wierszyków, a dziś powiedział: "Mamusiu, wszystkiego dobrego-najlepszego". Ja też nie chcę nikomu sprawić przykrości, ale to te właśnie chwile sprawiają, że my już wiemy czego pragniemy. Odpowiedz Link
uccellino Re: 26.05.08, 23:16 > Ja wiem że tym dziewczynom którym nie jest dane być już mamą jest o > wiele trudniej Niby dlaczego??? Może ktoś mi wreszcie wytłumaczy, skąd bierze się takie przekonanie, wiecznie powtarzne na starczkowych forach? Teraz jest mi bardzo źle, ale jak pomyślę, że mogłabym doświadczyć niepłodności wtórnej, to dziękuję serdecznie - wolę swoją sytuację. Odpowiedz Link