Dodaj do ulubionych

PiS kontratakuje reklamówkami

• szasza7 Tu jest kaczyland.Tu jest rydzykoland.Tu jest 11.10.06, 10:17
      moheroland.Tu jest kurskoland.Tu jest zawiszoland.Tu jest lipińskoland.Tu jest
      piso-samo-ligoland.Tu jest chamowarchołoland.Nie wchodzi się drugi raz do tego
      samego ścieku.
      • wrojoz Re: Tu jest kaczyland.Tu jest rydzykoland.Tu jest 11.10.06, 10:21
        To jest złe rządzenie przez złych ludzi. PiS podzielił Naród. Kaczyński
        otumanił część Obywateli. Oni teraz przejrzeli, jak widzą co ten frustrat robi.
    • mich1309 IV RP jak PRL 11.10.06, 10:18
      Widać jak na dłoni, że sondaże spadają, poparcie społeczne maleje (chociaż
      nigdy nie było oszałamiające), brudne fakty wychodzą na jaw, pozytywnych
      efektów rządzenia po roku nie widać - więc ta pisowska banda chwyta się starych
      wypróbowanych metod propagandowych żeby poprawić swój PR. Mamy więc wiece
      poparcia, ataki na niezależne media, wrogiem numer 1 staje się PO (wiadomo, że
      nic tak nie mobilizuje twardogłowych zwolenników partii jak wspólny,
      znienawidzony wróg zewnętrzny; W PRL taką rolę pełniło RFN, które szczególnie w
      czasach gomułkowskich było wykorzystywane niemiłosiernie przez propagandę).
      Szczególnym przejawem rozpaczliwego ratowania wizerunku PiS jest gorączkowa
      emisja kolejnych spotów. I będzie się to nasilać. Im bardziej sondaże tej bandy
      będą spadać, im bardziej bedą się kompromitować, im większa niechęć społeczna
      będzie wobec ich poczynań, tym więcej będziemy mieli spotów w TV publicznej i
      TV TRWAM. W jednych sam premier Kaczyński będzie na zapewniał jak to dzięki
      niemu Polska się wspaniale rozwija, a w innych będzie "demaskowany" wróg, który
      knuje spiski i próbuje nie dopuścić do ujawnienia "prawdy" o swojej brudnej
      przeszłości. Oczywiście wrogiem jest już teraz PO, a nie SLD czy "komuniści".
      Jest to zresztą to samo zjawisko, które miało miejsce w czasach tworzenia się
      Rosji Radzieckiej - z dnia na dzień bohater narodowy mógł stać się zdrajcą
      ojczyzny, jeśli tylko zapragnęła tego władza. Ale to już trochę inny temat.
      • wrojoz Re: IV RP jak PRL 11.10.06, 10:23
        Ja nie chcę PRL-u i dlatego nie chcę PiSu. PiS chce rozdawać to czego nie ma.
        Narazie korzysta z darów Uni wypracowanych przez Polaków przed dojściem PiSu do
        wadzy. Precz z PiSem.!!!
    • Gość: Nana PiS kontratakuje reklamówkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 10:21
      "Tu jest Polska"" a tu gdzie ja siedzę to jej nie ma więc czy mogę przestać
      płacić podatki na ten cały małpi cyrk?
      • ozby Re: PiS kontratakuje reklamówkami 11.10.06, 10:33
        Masz rację. O to chodzi.
        A poza tym, przecież te całe cudowne reklamówki też są z naszych podatków.
    • Gość: natasza PiS kontratakuje reklamówkami IP: *.static.szczecinek.net.pl 11.10.06, 10:27
      tonący brzytwy się chwyta, PIS pogrąża się coraz bardziej
    • Gość: pisek PiS kontratakuje reklamówkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 10:33
      sadzawka z karma bedzie lepsza i z zomo w tle
    • Gość: jerzy_n Re: PiS kontratakuje reklamówkami IP: *.chello.pl 11.10.06, 10:40
      "Od tygodnia emitują ją stacje telewizji publicznej i Telewizja Trwam."

A jakże by inaczej...
    • fnoll słowa, słowa, słowa... 11.10.06, 10:47
      tu jest PiS, tu jest Polska, a tam zomowcy, ubekistan, pokemony i szara sieć

bue
    • zyks Spalić kasę w piecu. Efekt podobny :) 11.10.06, 10:51

• Gość: aci52 Re: Spalić kasę w piecu. Efekt podobny :) IP: *.gl.digi.pl 11.10.06, 12:10
        Ze spalenia kasy w piecu jest przynajmniej ciepło.
        PIS od pewnego czasu daje całą parę w gwizdek... no i mamy wyłącznie hałas.
    • ozby Tu jest pis-polska i aligatory 11.10.06, 10:54
      Tu nie jest żadna Polska panie pis-wodzu. Tu jest pis-polska. Reklamówki kręci
      pan za nasze pieniądze. Proszę, niech pan reklamuje coś innego -
      przedsiębiorczość, szacunek do ludzi czy cokolwiek, niech pan znajdzie jakieś
      pozytywne przesłanie. Niech pan się ciągle nie ogłasza z tym ile pan ma wrogów
      i ilu ludzi, instytucji do obalenia. Jak nie ma pan pomysłu niech pan kręci
      reklamówki zachęcające do zwiedzania Polski (skoro to takie ważne, że "tu jest
      Polska").

Takie partie jak pis nie wnoszą nic cennego do życia Polski i Polaków. Ja nie
      chcę takiej pis-polski.

Pis musi całkiem zniknąć by znowu tu była Polska. Polska, w które ludzie nie
      czują tego śmierdzącego oddechu wodza pis-polski. Bo nawet gdy czytam gazetę
      panie wodzu, to mi pana słowa śmierdzą. Pogardą, strachem, nienawiścią i
      agresją. Trudno pozostać obojętnym. I nikt z nas nie pozostaje. Jedni pana
      popierają, inni z panem walczą. Ale wszystkim zaczyna cuchnąć z ust. Zaraził
      nas pan pogardą i nienawiścią do siebie. Czy to jest Polska pana marzeń? Pełna
      kłótni, pogardy, walki i nienawiści?

Kiedy pan zdążył zniszczyć Polskę, którą kocham – choćby tą po śmierci
      Papieża? Gdy szanowaliśmy się, rozumieliśmy siebie i wybaczali. Kiedy pan
      zdążył zbudować tą Polskę, w której rząd chce trwać by zniszczyć swoich
      przeciwników. Nie po to by budować, rozwijać gospodarkę, pomagać bezrobotnym...
      tylko po, to by „ujawniać prawdę”.

Pan nie rozumie celu jaki stoi przed Polską. Pan nie rozumie zasady: „jestem tu
      po to, by przejść bagna, a nie wybić aligatory”. Pana celem jest wybić
      wszystkie aligatory. I dlatego pan na tych bagnach zostanie do końca życia. I
      do końca życia będzie Pan łapał swoje aligatory i zabijał. Tyle, że Polska –
      nasz Polska, będzie już daleko. Przejdziemy te bagna i wyjdziemy na suchy ląd.
      Pan zostanie sam, sam pan będzie gonił i zabijał aligatory. Aż pana któryś nie
      pożre. I tam na bagnach jest pana pis-polska. Ale to pana wybór.
    • przesmiewca2 Reklama godna 11.10.06, 11:11
      propagandy stalinowskiej
    • Gość: Adam Przypomnijcie sobie z kim obiecal sie nie wiazac w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 11:20
      ...w Stoczni tydz temu a teraz ? znow LEpeer
    • nexen Imperium kontratakuje. 11.10.06, 11:25
      Tyle ze my mamy dwóch imperatorów - prawdziwego i zdalnie sterowanego, a na
      dodatek dartha kurskiego.
    • Gość: Marcin P Re: PiS kontratakuje reklamówkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 11:27
      Propozycja dla PO. Najlepsza Wasza reklamowka bedzie przemowienie Premiera w stoczni.... to o
      Zomo...
    • Gość: doro wielki SKOK braci Kaczyńskich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 11:39
      na Polskę
    • Gość: love_you_all s(poty) Pisu IP: 210.10.216.* 11.10.06, 11:58
      Czy oni po prostu nie moga wziac sie za gospodarke zamiast krecic spoty. Skad
      oni maja na to pieniadze?
    • p44n raczej Kacza Rzeczkartoflowa Ludowa 11.10.06, 12:05
    • Gość: Yeellow czy jest tam slynna fraza IP: 194.7.114.* 11.10.06, 12:12
      gdzie kaczor przyrzeka, ze z Lepperem i jemu podobnymi rozmawiac nie bedzie?

Koniecznie powinni to nadawac na okraglo :). Zwlaszcza w swietle informacji:
      "Dzisiaj spotkanie Kaczyński - Lepper - Giertych?"

• tles01 spoty PIS powinny mówić o Telegrafie,SKokach.. 11.10.06, 13:26
        i innych aferach PIS i Kaczyńskich !
    • woytek99 Re: PiS kontratakuje reklamówkami 11.10.06, 13:25
      Kaczywood...
    • vonleeb_pl Re: PiS kontratakuje reklamówkami 11.10.06, 15:15
      A ja mam pytanie za czyje pieniądze PIS urządza sobie te igrzyska? Nie chcę
      finansować ze swoich podatków tej obrzydliwej farsy. PIS, proszę oddać mi moje
      pieniądze.
    • skubi6 Boże, coś Polskę przez tak liczne wieki 11.10.06, 15:32
      otaczał blaskiem potęgi i chwały, spraw, aby ci dwaj wrócili na swój
      ulubiony księżyc i już nam więcej wstydu nie robili.
      www.skubi.net/pis.html
    • Gość: ja Re: PiS kontratakuje reklamówkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 09:00
      niech PiS spadana drzewo. Nikt myślący im nie uwierzy.
    • Gość: kubba Re: PiS kontratakuje reklamówkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 20:09
      wyjezdzam z tego kraju

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka