szasza7 Tu jest kaczyland.Tu jest rydzykoland.Tu jest 11.10.06, 10:17 moheroland.Tu jest kurskoland.Tu jest zawiszoland.Tu jest lipińskoland.Tu jest piso-samo-ligoland.Tu jest chamowarchołoland.Nie wchodzi się drugi raz do tego samego ścieku. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Tu jest kaczyland.Tu jest rydzykoland.Tu jest 11.10.06, 10:21 To jest złe rządzenie przez złych ludzi. PiS podzielił Naród. Kaczyński otumanił część Obywateli. Oni teraz przejrzeli, jak widzą co ten frustrat robi. Odpowiedz Link Zgłoś
mich1309 IV RP jak PRL 11.10.06, 10:18 Widać jak na dłoni, że sondaże spadają, poparcie społeczne maleje (chociaż nigdy nie było oszałamiające), brudne fakty wychodzą na jaw, pozytywnych efektów rządzenia po roku nie widać - więc ta pisowska banda chwyta się starych wypróbowanych metod propagandowych żeby poprawić swój PR. Mamy więc wiece poparcia, ataki na niezależne media, wrogiem numer 1 staje się PO (wiadomo, że nic tak nie mobilizuje twardogłowych zwolenników partii jak wspólny, znienawidzony wróg zewnętrzny; W PRL taką rolę pełniło RFN, które szczególnie w czasach gomułkowskich było wykorzystywane niemiłosiernie przez propagandę). Szczególnym przejawem rozpaczliwego ratowania wizerunku PiS jest gorączkowa emisja kolejnych spotów. I będzie się to nasilać. Im bardziej sondaże tej bandy będą spadać, im bardziej bedą się kompromitować, im większa niechęć społeczna będzie wobec ich poczynań, tym więcej będziemy mieli spotów w TV publicznej i TV TRWAM. W jednych sam premier Kaczyński będzie na zapewniał jak to dzięki niemu Polska się wspaniale rozwija, a w innych będzie "demaskowany" wróg, który knuje spiski i próbuje nie dopuścić do ujawnienia "prawdy" o swojej brudnej przeszłości. Oczywiście wrogiem jest już teraz PO, a nie SLD czy "komuniści". Jest to zresztą to samo zjawisko, które miało miejsce w czasach tworzenia się Rosji Radzieckiej - z dnia na dzień bohater narodowy mógł stać się zdrajcą ojczyzny, jeśli tylko zapragnęła tego władza. Ale to już trochę inny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: IV RP jak PRL 11.10.06, 10:23 Ja nie chcę PRL-u i dlatego nie chcę PiSu. PiS chce rozdawać to czego nie ma. Narazie korzysta z darów Uni wypracowanych przez Polaków przed dojściem PiSu do wadzy. Precz z PiSem.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nana PiS kontratakuje reklamówkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 10:21 "Tu jest Polska"" a tu gdzie ja siedzę to jej nie ma więc czy mogę przestać płacić podatki na ten cały małpi cyrk? Odpowiedz Link Zgłoś
ozby Re: PiS kontratakuje reklamówkami 11.10.06, 10:33 Masz rację. O to chodzi. A poza tym, przecież te całe cudowne reklamówki też są z naszych podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasza PiS kontratakuje reklamówkami IP: *.static.szczecinek.net.pl 11.10.06, 10:27 tonący brzytwy się chwyta, PIS pogrąża się coraz bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisek PiS kontratakuje reklamówkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 10:33 sadzawka z karma bedzie lepsza i z zomo w tle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy_n Re: PiS kontratakuje reklamówkami IP: *.chello.pl 11.10.06, 10:40 "Od tygodnia emitują ją stacje telewizji publicznej i Telewizja Trwam." A jakże by inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll słowa, słowa, słowa... 11.10.06, 10:47 tu jest PiS, tu jest Polska, a tam zomowcy, ubekistan, pokemony i szara sieć bue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aci52 Re: Spalić kasę w piecu. Efekt podobny :) IP: *.gl.digi.pl 11.10.06, 12:10 Ze spalenia kasy w piecu jest przynajmniej ciepło. PIS od pewnego czasu daje całą parę w gwizdek... no i mamy wyłącznie hałas. Odpowiedz Link Zgłoś
ozby Tu jest pis-polska i aligatory 11.10.06, 10:54 Tu nie jest żadna Polska panie pis-wodzu. Tu jest pis-polska. Reklamówki kręci pan za nasze pieniądze. Proszę, niech pan reklamuje coś innego - przedsiębiorczość, szacunek do ludzi czy cokolwiek, niech pan znajdzie jakieś pozytywne przesłanie. Niech pan się ciągle nie ogłasza z tym ile pan ma wrogów i ilu ludzi, instytucji do obalenia. Jak nie ma pan pomysłu niech pan kręci reklamówki zachęcające do zwiedzania Polski (skoro to takie ważne, że "tu jest Polska"). Takie partie jak pis nie wnoszą nic cennego do życia Polski i Polaków. Ja nie chcę takiej pis-polski. Pis musi całkiem zniknąć by znowu tu była Polska. Polska, w które ludzie nie czują tego śmierdzącego oddechu wodza pis-polski. Bo nawet gdy czytam gazetę panie wodzu, to mi pana słowa śmierdzą. Pogardą, strachem, nienawiścią i agresją. Trudno pozostać obojętnym. I nikt z nas nie pozostaje. Jedni pana popierają, inni z panem walczą. Ale wszystkim zaczyna cuchnąć z ust. Zaraził nas pan pogardą i nienawiścią do siebie. Czy to jest Polska pana marzeń? Pełna kłótni, pogardy, walki i nienawiści? Kiedy pan zdążył zniszczyć Polskę, którą kocham – choćby tą po śmierci Papieża? Gdy szanowaliśmy się, rozumieliśmy siebie i wybaczali. Kiedy pan zdążył zbudować tą Polskę, w której rząd chce trwać by zniszczyć swoich przeciwników. Nie po to by budować, rozwijać gospodarkę, pomagać bezrobotnym... tylko po, to by „ujawniać prawdę”. Pan nie rozumie celu jaki stoi przed Polską. Pan nie rozumie zasady: „jestem tu po to, by przejść bagna, a nie wybić aligatory”. Pana celem jest wybić wszystkie aligatory. I dlatego pan na tych bagnach zostanie do końca życia. I do końca życia będzie Pan łapał swoje aligatory i zabijał. Tyle, że Polska – nasz Polska, będzie już daleko. Przejdziemy te bagna i wyjdziemy na suchy ląd. Pan zostanie sam, sam pan będzie gonił i zabijał aligatory. Aż pana któryś nie pożre. I tam na bagnach jest pana pis-polska. Ale to pana wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Przypomnijcie sobie z kim obiecal sie nie wiazac w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 11:20 ...w Stoczni tydz temu a teraz ? znow LEpeer Odpowiedz Link Zgłoś
nexen Imperium kontratakuje. 11.10.06, 11:25 Tyle ze my mamy dwóch imperatorów - prawdziwego i zdalnie sterowanego, a na dodatek dartha kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin P Re: PiS kontratakuje reklamówkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 11:27 Propozycja dla PO. Najlepsza Wasza reklamowka bedzie przemowienie Premiera w stoczni.... to o Zomo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doro wielki SKOK braci Kaczyńskich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 11:39 na Polskę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love_you_all s(poty) Pisu IP: 210.10.216.* 11.10.06, 11:58 Czy oni po prostu nie moga wziac sie za gospodarke zamiast krecic spoty. Skad oni maja na to pieniadze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeellow czy jest tam slynna fraza IP: 194.7.114.* 11.10.06, 12:12 gdzie kaczor przyrzeka, ze z Lepperem i jemu podobnymi rozmawiac nie bedzie? Koniecznie powinni to nadawac na okraglo :). Zwlaszcza w swietle informacji: "Dzisiaj spotkanie Kaczyński - Lepper - Giertych?" Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 spoty PIS powinny mówić o Telegrafie,SKokach.. 11.10.06, 13:26 i innych aferach PIS i Kaczyńskich ! Odpowiedz Link Zgłoś
vonleeb_pl Re: PiS kontratakuje reklamówkami 11.10.06, 15:15 A ja mam pytanie za czyje pieniądze PIS urządza sobie te igrzyska? Nie chcę finansować ze swoich podatków tej obrzydliwej farsy. PIS, proszę oddać mi moje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Boże, coś Polskę przez tak liczne wieki 11.10.06, 15:32 otaczał blaskiem potęgi i chwały, spraw, aby ci dwaj wrócili na swój ulubiony księżyc i już nam więcej wstydu nie robili. www.skubi.net/pis.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PiS kontratakuje reklamówkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 09:00 niech PiS spadana drzewo. Nikt myślący im nie uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubba Re: PiS kontratakuje reklamówkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 20:09 wyjezdzam z tego kraju Odpowiedz Link Zgłoś