Gość: iGrek IP: 80.50.180.* 04.12.06, 11:25 Blondynki wolę naturalne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misia Artykuł jest tendencyjny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 11:46 Artykuł jest tendencyjny. Zbyt mało piesków korzysta z usług fryzjerskich, żeby ci mogli faktycznie aż tyle zarabiać. Chyba ktoś ma inters w tym, żeby jak najwięcej potencjalnych psich fryzjerów nabić w butelkę. Ja swojego pupilka srzygę i czeszę sama, bo nie chcę by ktoś zrobił z niego śmieszną psią pokrakę, w/g najnowszych trendów mody. I wszystkie suczki się za nim oglądają! A niektóre z nich aż piszczą z zachwytu! Bo mój pupilek krzyżówka pudelka z bischon-frize jest po prostu przepiękny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szadoka Re: Artykuł jest tendencyjny IP: 212.160.172.* 04.12.06, 14:31 To fryzjer mialby problem z Twoim psiakiem bo inaczej powinien wygladac biszon a inaczej pudel. Woja droga wszystkie pudle strzyzone przez swoich wlascicieli jakie dane mi bylo widziec wygladaly zalosnie. A swoja maltanke tez sama strzyge. Chociaz chyba dam sobie spokoj. Wole zaplacic niz mordowac siebie i psa a efekt nigdy nie jest zadowalajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poli Re: Artykuł jest tendencyjny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 19:07 Masz rację, psa rasowego wymagającego strzyżenia najlepiej zaprowadzić do psiego fryzjera. Samemu można go oszpecić lub zrobić mu krzywdę. Jednak nieprawdą jest,że psi fryzjer zarabia takie pieniądze!!!!. Przynajmniej nie w Łodzi!!!. Ludzie tyle nie płacą! Sama wykonuję ten zawód i wiem coś na ten temat. Bardzo trudno również znależć dobrego fachowca w tej dziedzinie. Niektórzy "domorośli" specjaliści też potrafią nieźle oszpecić psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa246 Re: Biznes w psich lokach IP: 62.233.203.* 04.12.06, 12:11 Nie jest tendencyjny i sama zastanawiam się poważnie nad takim fachem. Zgadza się, że firm takich jest niedużo a popyt wielki.. Ci nie w temacie niech się nie wypowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
zo0 Re: Biznes w psich lokach 04.12.06, 14:51 A ja mam kundla ale z tak kłopotliwą sierścią, ze musi korzystać z profesjonalnego strzyżenia. Nie prowadzę go do fryzjera żeby ładnie wyglądał ani po to, żeby nie sprzątać jego kłaków tylko dlatego, ze nietrymowany ma kłopoty ze skórą i leczenie kosztuje więcej niż wizyta w salonie psiej piękności :) Odpowiedz Link Zgłoś
pixelpainter Najpierw wykastrowac a potem uczesac.gs-arta.nl 04.12.06, 15:27 Najpierw wykastrowac a potem uczesac.gs-arta.nl Odpowiedz Link Zgłoś
pixelpainter Najpierw wykastrowac a potem uczesac.gs-arts.nl 04.12.06, 15:28 Najpierw wykastrowac a potem uczesac.gs-arts.nl Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf kazdy pomysl jest dobry 04.12.06, 17:29 a mi sie pomysl podoba.pomysl niszowy, niemeczacy (chyba :)), psiaki stoja w kolejkach...pomysl niezly.ale czy ktos kiedys sie dowie czy psom jest on potrzebny?? oryginalny pomysl na mikołajkowy prezent www.asiaq.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poli Re: kazdy pomysl jest dobry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 19:10 Ta praca jest bardzo męcząca i jeśli chce się ją wykonywać profesjonalnie to wcale nie jest proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xio Re: Biznes w psich lokach IP: *.acn.waw.pl 04.12.06, 21:39 Biedne czworonogi... Nie dosc, ze cisna sie w ciasnych mieszkaniach to jeszcze musza znosic fanaberie wlascicieli. Szkoda, bo psy to calkiem fajne zwierzeta. Odpowiedz Link Zgłoś