Dodaj do ulubionych

Prezydentowi wadzi fontanna

• Gość: ag Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.atol.com.pl 09.01.07, 16:11
      lizusy doradzaja a pan prezydent bez kopmleksów przyklepuje . coś mi to z
      mninionego stulecia w Europie przypomina
      • Gość: Daniel malowanie za milion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:41
        Muszę jeszcze dodac że ostro poszła stawka za malowanie w Wawie, ciekawe ile za
        metr.
    • Gość: TRENER2207 Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.piotrkow.net.pl 09.01.07, 16:12
      prawdopodobnie do ceny remontu pałacu doliczono lifting żony p. prezydenta a
      tak serio to nie brakuje głodnych dzieci w tym tanim kościelnym państwie /?
    • Gość: e A gdzie ma prezydent plywac..? IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.07, 16:13
      Co w tym dziwnego..
    • Gość: irasiad Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:15
      ZŁODZIEJE
    • normalnyczlowiek4 Prezydentowi wadzi fontanna 09.01.07, 16:17
      Mówią:jaki naród, taka władza. "Wybrańcy narodu"... Czy to prawda? Co za
      nieszczęśliwy kraj, Polska, którą od lat rządzą partyjni (nazwy partii się
      zmieniają, ale zachowanie i buta kolejnych notabli - nie)bufonowaci, oderwani
      od normalnego życia szarych ludzi indywidua. Niech po mnie choćby zgliszcza,
      ale teraz ja rządzę i będzie tak, jak chcę. 95% ludzi ma dochody nie osiągające
      najniższego progu podatkowego. Emerytom i rencistom szykują się podwyżki nieraz
      głodowych emerytur o 5-6 zł. Największe bezrobocie w Unii. Nie ma drugiego
      kraju na świecie tak traktującego swoich najlepszych (wykształconych,
      aktywnych, obrotnych) - patrz drenaż ludzi do Anglii i innych krajów i
      słynne "yes!yes!"... Upadek służby zdrowia. Widmo braku środków na emerytury...
      Co czwarte dziecko poza dużymi miastami nie ma pieniędzy, aby odpowiednio się
      odżywiać w stopniu zapewniającym pełny rozwój mózgu i inteligencji 0 czy tak ma
      być? Mam jeszcze wymieniać?...
      I tak najważniejszy jest remont fontanny za drobne miliony.
      Wstyd mi za moją Ojczyznę. Mam ochotę wypisać się z takiego "państwa".
      traktowanego jak łup. Gdybym nie wiedział i nie wierzył, że są jeszcze w Polsce
      zwykli, normalni, uczciwi, mądrzy i dobrzy ludzie - jeszcze trudniej byłoby żyć.
    • Gość: Ola Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:21
      Jak chcą poprawić prestiż gmachu to niech wymienią załogę.
    • Gość: Marynarz Re: Prezydentowi wadzi fontanna IP: 88.220.32.* 09.01.07, 16:22
      Dam przykład: facet który ma małego fiutka, kupuje sobie luksusowy samochód.
      Podobnież bryka z górnej półki, jest przedłużeniem penisa.
    • lobotomia_story Nie zgadzam się!!! 09.01.07, 16:24
      Dziady!

dlaczego niby mam harować na jakąś zasraną fontannę?
    • Gość: mlody karlus Re: Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:26
      Ten zakłamany drób coś pierdzielił przed wyborami prezydenckimi, że w ogóle nie
      ma zamiaru mieszkać w pałacu prezydenckim, bo zbyt drogi w utrzymaniu, bo to a
      tamto. Wychodzi na jaw jego zakłamanie!!!
      • Gość: mlody karlus Re: Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:30
        Dwa niepotrzebne remonty pałacu- 12 milionów, budowa jakiejś tam niepotrzebnej
        bazyliki- 50 milionów. Gdyby tak podliczyć wszystkie niepotrzebne wydatki i
        przeznaczyć je na sensowne cele, okazałoby sie zaraz, że podatkek progresywny
        można wprowadzić w życie, VAT można obniżyć, a deficyt budżetowy zniknie z roku
        na rok. Pasożyty w pis..u
    • Gość: Gucio Re: Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.3-85.cust.bluewin.ch 09.01.07, 16:29
      Jak to jaki? kompleks kurdupelka!
    • Gość: waldek Kaczki lubią sie taplać w wodzie IP: 62.233.151.* 09.01.07, 16:35
      natury nie oszukasz...
    • Gość: Daniel malowanie za milion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:37
      jestem gotów podjąć się malowania korytarza z holem za 900 000zł....a tak
      naprawde to czym lub kto to bedzie malowal? Za takie pieniądze można osiedle
      wymalować, poprostu naszemu kurduplo-directore w główce się pomieszało.
      • Gość: wqrwiony Re: malowanie za milion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:56
        no jak to, złotą farbą z domiszką diamencików
    • kvakva Prezydentowi wadzi fontanna 09.01.07, 16:38
      Dobrze, że nie wydaje kasy na wykrywacze mózgów. Instynktownie wietrzy brak ich
      reakcji na siebie i swoich pomagierów.
    • o2o2o6 całkiem mu odbiło 09.01.07, 16:39
      !!!
    • Gość: maryś Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.spray.net.pl 09.01.07, 16:47
      TANIE PAŃSTWO, więcej zostaje dla niego... Kaczyński i jego flachowcy robią,
      widać, sobie jaja z wyborców.
      To może jeszcze sobie samochodzik zmienić na podobny do auta przyjaciela,
      dyrektora Rydzyka? :-)
    • Gość: in Re: Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.koba.pl 09.01.07, 17:14
      Dobrze, ze Leszek nie pomyślał o fosie dookoła pałacu, a tylko o fontannie.
    • Gość: gocha Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.01.07, 17:15
      Miało być PRAWO, miała być SPRAWIEDLIWOŚĆ i miał być TANI RZĄD - gdzie to jest???
    • Gość: DT Re: Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.icpnet.pl 09.01.07, 17:48
      tak sobie zajrzalem na allegro zeby sobie wyobrazic co mozna miec za 3,5 mln...i oto: 5 sztuk ferrari f430 f1 lub 7 sztuk porsche carrera 911 lub 2 500m2 rezydencje na mazurach nad brzegiem jeziora...i jak tak sobie popatrzylem to sobie pomyslalem "K....A MAĆ" w jakim kraju my zyjemy???co oni beda zdzierac złoto z tej fontanny i powlekać ją platyną wysadzaną brylantami???bo złoto jest niemodne w tym roku?nasz zakompleksiony prezydent ma jakas manie wielkosci...
    • makabi Prezydentowi wadzi fontanna 09.01.07, 18:02
      a doputy L.Ka czyński był tylko prezydentem warszawy i kandydatem na
      przewodniczącego rady państwa to pałąc namiestnikowski i kilka rezydencji włądzy
      wykonawczej były mu kula u nogi i kielbasa wyborczą. teraz, kiedy zamieszkał a
      tyhc skromnych progach nagfle okazałóo sie, że pracuje tam za mało ludzi i ten
      budyenk jakiś taki kiepski... No i oczywiście wszystkie rezydencje odnawiane
      przez poprzedników nadal sa niezbednie potrzebne dal obronnosci kraju...
      Jak to punkt widzenia zmienia sie w zaleznosci od punktu siedzenia...
      MNoże tak przy najbliższych wyborach, wynborcy tez uznaja,że potrzebujemy
      drozszego państwa i bardziej eksluzywnego i wtedy dal obecnego przewodnicząceggo
      rady państwa miejsca przy krakowskim przedmieściu nie bedzie
    • Gość: lumarcin Re: Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.devs.futuro.pl 09.01.07, 18:11
      wstyd sie przyznac ze na nich glosowalem, madry Polak po szkodzie
    • Gość: Zniesmaczony Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.as.kn.pl 09.01.07, 20:04
      Bezsensowne wydatki wynajduje sobie ekipa głowy państwa, jest tyle innych
      potrzeb na które podobno nie ma pieniędzy w budżecie...
    • Gość: Pod Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.chello.pl 09.01.07, 21:00
      pies yebal tanie panstwo!
    • Gość: mateush Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 23:15
      moze niech sobie ten caly apartament wymieni, bo go fotel w dupe gniecie ? :/
      gdzie ja żyje ?
    • mirena58 Prezydentowi wadzi fontanna 10.01.07, 06:05
      no i nie będzie pieniędzy dla nauczycieli, ani dla rolników...
      • kaczyjar Re: Czy on sie bedzie okopywał ? 10.01.07, 15:02
      • woytek99 Re: Prezydentowi wadzi fontanna 10.01.07, 15:04
        Niech sobie czipa jeszcze wszczepi, bo się zgubi na tych komnatach. Zresztą kto
        by go szukał ...
    • Gość: marcik Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 10.01.07, 15:44
      no to może w barwach uspokajających ,łagodzących żołądek i jelitka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka