Gość: ag Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.atol.com.pl 09.01.07, 16:11 lizusy doradzaja a pan prezydent bez kopmleksów przyklepuje . coś mi to z mninionego stulecia w Europie przypomina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel malowanie za milion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:41 Muszę jeszcze dodac że ostro poszła stawka za malowanie w Wawie, ciekawe ile za metr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRENER2207 Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.piotrkow.net.pl 09.01.07, 16:12 prawdopodobnie do ceny remontu pałacu doliczono lifting żony p. prezydenta a tak serio to nie brakuje głodnych dzieci w tym tanim kościelnym państwie /? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e A gdzie ma prezydent plywac..? IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.07, 16:13 Co w tym dziwnego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irasiad Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:15 ZŁODZIEJE Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek4 Prezydentowi wadzi fontanna 09.01.07, 16:17 Mówią:jaki naród, taka władza. "Wybrańcy narodu"... Czy to prawda? Co za nieszczęśliwy kraj, Polska, którą od lat rządzą partyjni (nazwy partii się zmieniają, ale zachowanie i buta kolejnych notabli - nie)bufonowaci, oderwani od normalnego życia szarych ludzi indywidua. Niech po mnie choćby zgliszcza, ale teraz ja rządzę i będzie tak, jak chcę. 95% ludzi ma dochody nie osiągające najniższego progu podatkowego. Emerytom i rencistom szykują się podwyżki nieraz głodowych emerytur o 5-6 zł. Największe bezrobocie w Unii. Nie ma drugiego kraju na świecie tak traktującego swoich najlepszych (wykształconych, aktywnych, obrotnych) - patrz drenaż ludzi do Anglii i innych krajów i słynne "yes!yes!"... Upadek służby zdrowia. Widmo braku środków na emerytury... Co czwarte dziecko poza dużymi miastami nie ma pieniędzy, aby odpowiednio się odżywiać w stopniu zapewniającym pełny rozwój mózgu i inteligencji 0 czy tak ma być? Mam jeszcze wymieniać?... I tak najważniejszy jest remont fontanny za drobne miliony. Wstyd mi za moją Ojczyznę. Mam ochotę wypisać się z takiego "państwa". traktowanego jak łup. Gdybym nie wiedział i nie wierzył, że są jeszcze w Polsce zwykli, normalni, uczciwi, mądrzy i dobrzy ludzie - jeszcze trudniej byłoby żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:21 Jak chcą poprawić prestiż gmachu to niech wymienią załogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynarz Re: Prezydentowi wadzi fontanna IP: 88.220.32.* 09.01.07, 16:22 Dam przykład: facet który ma małego fiutka, kupuje sobie luksusowy samochód. Podobnież bryka z górnej półki, jest przedłużeniem penisa. Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story Nie zgadzam się!!! 09.01.07, 16:24 Dziady! dlaczego niby mam harować na jakąś zasraną fontannę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody karlus Re: Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:26 Ten zakłamany drób coś pierdzielił przed wyborami prezydenckimi, że w ogóle nie ma zamiaru mieszkać w pałacu prezydenckim, bo zbyt drogi w utrzymaniu, bo to a tamto. Wychodzi na jaw jego zakłamanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody karlus Re: Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:30 Dwa niepotrzebne remonty pałacu- 12 milionów, budowa jakiejś tam niepotrzebnej bazyliki- 50 milionów. Gdyby tak podliczyć wszystkie niepotrzebne wydatki i przeznaczyć je na sensowne cele, okazałoby sie zaraz, że podatkek progresywny można wprowadzić w życie, VAT można obniżyć, a deficyt budżetowy zniknie z roku na rok. Pasożyty w pis..u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.3-85.cust.bluewin.ch 09.01.07, 16:29 Jak to jaki? kompleks kurdupelka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Kaczki lubią sie taplać w wodzie IP: 62.233.151.* 09.01.07, 16:35 natury nie oszukasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel malowanie za milion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:37 jestem gotów podjąć się malowania korytarza z holem za 900 000zł....a tak naprawde to czym lub kto to bedzie malowal? Za takie pieniądze można osiedle wymalować, poprostu naszemu kurduplo-directore w główce się pomieszało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony Re: malowanie za milion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:56 no jak to, złotą farbą z domiszką diamencików Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Prezydentowi wadzi fontanna 09.01.07, 16:38 Dobrze, że nie wydaje kasy na wykrywacze mózgów. Instynktownie wietrzy brak ich reakcji na siebie i swoich pomagierów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryś Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.spray.net.pl 09.01.07, 16:47 TANIE PAŃSTWO, więcej zostaje dla niego... Kaczyński i jego flachowcy robią, widać, sobie jaja z wyborców. To może jeszcze sobie samochodzik zmienić na podobny do auta przyjaciela, dyrektora Rydzyka? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: in Re: Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.koba.pl 09.01.07, 17:14 Dobrze, ze Leszek nie pomyślał o fosie dookoła pałacu, a tylko o fontannie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.01.07, 17:15 Miało być PRAWO, miała być SPRAWIEDLIWOŚĆ i miał być TANI RZĄD - gdzie to jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DT Re: Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.icpnet.pl 09.01.07, 17:48 tak sobie zajrzalem na allegro zeby sobie wyobrazic co mozna miec za 3,5 mln...i oto: 5 sztuk ferrari f430 f1 lub 7 sztuk porsche carrera 911 lub 2 500m2 rezydencje na mazurach nad brzegiem jeziora...i jak tak sobie popatrzylem to sobie pomyslalem "K....A MAĆ" w jakim kraju my zyjemy???co oni beda zdzierac złoto z tej fontanny i powlekać ją platyną wysadzaną brylantami???bo złoto jest niemodne w tym roku?nasz zakompleksiony prezydent ma jakas manie wielkosci... Odpowiedz Link Zgłoś
makabi Prezydentowi wadzi fontanna 09.01.07, 18:02 a doputy L.Ka czyński był tylko prezydentem warszawy i kandydatem na przewodniczącego rady państwa to pałąc namiestnikowski i kilka rezydencji włądzy wykonawczej były mu kula u nogi i kielbasa wyborczą. teraz, kiedy zamieszkał a tyhc skromnych progach nagfle okazałóo sie, że pracuje tam za mało ludzi i ten budyenk jakiś taki kiepski... No i oczywiście wszystkie rezydencje odnawiane przez poprzedników nadal sa niezbednie potrzebne dal obronnosci kraju... Jak to punkt widzenia zmienia sie w zaleznosci od punktu siedzenia... MNoże tak przy najbliższych wyborach, wynborcy tez uznaja,że potrzebujemy drozszego państwa i bardziej eksluzywnego i wtedy dal obecnego przewodnicząceggo rady państwa miejsca przy krakowskim przedmieściu nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lumarcin Re: Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.devs.futuro.pl 09.01.07, 18:11 wstyd sie przyznac ze na nich glosowalem, madry Polak po szkodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniesmaczony Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.as.kn.pl 09.01.07, 20:04 Bezsensowne wydatki wynajduje sobie ekipa głowy państwa, jest tyle innych potrzeb na które podobno nie ma pieniędzy w budżecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pod Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.chello.pl 09.01.07, 21:00 pies yebal tanie panstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateush Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 23:15 moze niech sobie ten caly apartament wymieni, bo go fotel w dupe gniecie ? :/ gdzie ja żyje ? Odpowiedz Link Zgłoś
mirena58 Prezydentowi wadzi fontanna 10.01.07, 06:05 no i nie będzie pieniędzy dla nauczycieli, ani dla rolników... Odpowiedz Link Zgłoś
woytek99 Re: Prezydentowi wadzi fontanna 10.01.07, 15:04 Niech sobie czipa jeszcze wszczepi, bo się zgubi na tych komnatach. Zresztą kto by go szukał ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcik Prezydentowi wadzi fontanna IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 10.01.07, 15:44 no to może w barwach uspokajających ,łagodzących żołądek i jelitka Odpowiedz Link Zgłoś