Dodaj do ulubionych

WSI: Procesy i skandale

18.02.07, 23:17

> Będzie z tego wielki skandal polityczny - mówił. - Dużego kalibru.

Znaczy się coś na kształt "tasiemek Begerowej". I znów drużyny PO i SLD
zorganizują niezależnie nocne konferencje prasowe, a Poseł Bronisław "Drzwi
od stodoły" Komorowski przyniesie plik gazet z Malezji i Jamajki.
Obserwuj wątek
    • niestaly_czytelnik Słuchaj stażysto! 18.02.07, 23:24
      Stażysta - piesek łańcuchowy napisał:

"Tymczasem są już pierwsze konsekwencje raportu. Maciej Zięba, dyrektor
      gabinetu wojewody LUBUSKIEGO, został odwołany za to, że pojawiło się tam jego
      nazwisko. - Uwzględniając fakt poinformowania o tym opinii publicznej, uznałem,
      że ta osoba nie może dalej zajmować wysokiego stanowiska w urzędzie. Dlatego
      odwołałem go z funkcji - powiedział Wojciech Żukowski, wojewoda LUBELSKI."

/ podkreślenia - moje/

to w końcu chodzi o wojewodę lubelskiego czy lubuskiego? Piszecie te wszystkie
      brednie szybko i na kolanie, więc nie dziwię się, że coraz mniej ludzi wam ufa.
      Choć człowiek w miarę zdrowy mentalnie nie pomyli ze sobą tych województw, bo
      to tak jakby pomylić słońce ze słoniem.
    • niestaly_czytelnik Pan, były na szczęście, prezydent Wałęsa 18.02.07, 23:32
      prawdopodobnie odreagowuje swoje frustracje związane z tym, że społeczeństwie
      jest powszechnie nazywany durniem i prostakiem oraz Bolkiem i to cienkim. Jego
      chamstwo powoduje jeszcze większą odrazę wobec niego i tak to się nakręca (a
      dokładniej pan b. n. szczęście prezydent to nakręca).

Prawdopodobnie za chwilę ten post zostanie wycięty, ponieważ dotyka
      on "noblistę". Ale to będzie bardzo "nie halo" ze strony Agory, ponieważ sama z
      uwielbieniem cytuje jak ten pan obraża obecnego Prezydenta, co samo w sobie
      jest przestępstwem (w każdym kraju, nie tylko w reżimach, jak pewnie chcieliby
      niektórzy stąd).
    • makabi WSI: Procesy i skandale 19.02.07, 14:01
      A kto postawi przed Trybunalę stanu maciewrewicza i prezsyentra za sprowadzenie
      niebezpieczeństwa i zagrożenia dla samostanowienia i obronności państwa
      Polskiego? Obce wywiady i wrogie nam mocarstwa zwijają się ze siechu widząć jak
      w obłędzie posiadania włądzy Sternicy Polski nieszcą wszystko co się da łącznie
      z rabaniem siekiera drewna na opała pochodząccego z łąodzi któa płyna.
    • yxcv WSI: Procesy i skandale 19.02.07, 22:06
      Leper i Giertych chca znowu od Kaczynskiego forse dlatego staja okoniem,chca cos
      ugrac dla siebie,forse albo stanowiska.
    • Gość: emeryt WSI: Procesy i skandale- a co z SB IP: *.chello.pl 19.02.07, 22:52
      A co panowie z SB - znowu okazuje się że to tylko tcze gadanie i ta cała farsa
      z cofaniem emerytur i weliminowanie byłych Funkcjonariuszy SB z życia
      publicznego - już z tego co widać wszystko ucich a Sbecy śieją sie z was
      Panowie Kaczyńscy- ja osobiście mam nadzieję że doprowadzicie tą sprawę do
      końca bo tak na marginesie wybory już za trzy lata a moze jeszcze szybciej a
      społoczenwo patrzy i rozlicza.
      • potomar Re: WSI: Procesy i skandale- a co z SB 20.02.07, 08:56
        Znowu się wsi czepiają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka