Dodaj do ulubionych

Twarze, widzę twarze!

IP: *.adsl.xs4all.nl 25.02.07, 11:59
Ciekawe, jakie jest wykształcenie osób, które wszędzie widzą Chrystusa? Żadne?
Obserwuj wątek
    • Gość: Wykształciuch [...] IP: *.adsl.xs4all.nl 25.02.07, 12:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • halev Tost 25.02.07, 12:30
        Na tym toście to raczej Greta Garbo... ;-)
        • Gość: kidler Re: Tost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 13:38
          wieksze niz twoje czyli marne lub duzo wieksze niz twoje
        • badjuk Re: Tost 25.02.07, 13:55
          halev napisał:

> Na tym toście to raczej Greta Garbo... ;-)
          >
          a na tym drugim Szymon Majewski :)
    • Gość: mimi Twarze, widzę twarze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 12:01
      wódko pozwól żyć. dlaczego w niedziele rano jest zawsze tak ciężko
      • Gość: Przyciężkawy Re: Twarze, widzę twarze! IP: *.crowley.pl 25.02.07, 12:08
        Też się zawsze nad tym zastanawiam...
    • Gość: Qb Twarze, widzę twarze! IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 25.02.07, 12:10
      a propo's polecam "twarze robotow" na www.bedzinbeat.com-zabawne ale roboty tez
      maja twarze :)
    • waldek1610 przypatrzycie sie psiej kupie tez zobaczy twarz 25.02.07, 12:16
      :)
      • Gość: gosc Re: przypatrzycie sie psiej kupie tez zobaczy twa IP: 83.168.104.* 25.02.07, 12:24
        Cyt: "To dowodzi, że komputer, podobnie jak człowiek, przetwarza twarze
        całościowo, jak spójne krajobrazy, a nie cecha po cesze."
        tak... to dowodzi, ze osoba piszaca ten artykul nie ma zielonego pojecia co to
        jest komputer i nie widzi roznicy miedzy algorytmem a komputerem...
        • badjuk Re: przypatrzycie sie psiej kupie tez zobaczy twa 25.02.07, 14:02
          tak, tak, moze komputery jeszcze maja swoje ulubione smaki i kolory, oraz lubia
          te marki samochodow co ludzie :-)
    • Gość: nie ginekolog Twarze, widzę twarze! IP: 57.79.7.* 25.02.07, 12:19
      "Zdaniem dr Watanabe dowodzi to, że podprogowe poznanie czegoś "zbyt dokładnie"
      zakłóca nasze postrzeganie rzeczywistości." - A CO NA TO POWIE GINEKOLOG PO
      CALYM DNIU PRACY -;) ???
      • mataporypane Re: Twarze, widzę twarze! 25.02.07, 12:21
        zakłóca nasze postrzeganie rzeczywistości." - A CO NA TO POWIE GINEKOLOG PO
        > CALYM DNIU PRACY -;) ???

A co powie przed praca?
        • Gość: R AA Re: Twarze, widzę twarze! IP: *.telia.com 25.02.07, 12:25
          tez widze twarz i ogarnia mnie przerazenie,gdy patrze w lustro przy goleniu...
          A tak by ciagle widziec jakies twarze ,to nie moge powiedziec.Kiedys wszedzie
          widzialem twarz tesciowej.Pozbylem sie koszmaru razem z zona i jej pudlem !
    • Gość: polpot Twarze, widzę twarze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 12:22
      A ja widzę wginy.
    • Gość: ciekawy Z czym to powiązać_____??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 12:25
      Siedząc na kibelku w chwilach "głębokiej zadumy" przyglądam się podłodze z
      lastrika i za każdym razem odkrywam nową mordkę.Czasami sympatyczną ,czasami
      odrażającą,czasami do kogoś podobną .......
      Czyżby percepcja postrzegania zależała od bodźca jakim jest "głęboka zaduma" w
      WC ????___:))))))
    • mb30 Twarze, widzę twarze! 25.02.07, 12:40
      Pani od tosta wygląda jak drag queen
    • mr.hell a ja za to widzę wszędzie twarz Fisuksa! 25.02.07, 12:48
      może dlatego że oblałem profesure z historii 'cywilizacji' feudalizmu i
      niewolnictwa.. ];O((
      • deratyzacja41 Twarze ktorych wstydzi sie cenzor wyborczej 25.02.07, 16:53
        img2.freeimagehosting.net/uploads/66251f9899.jpg
        Skasowal trzy moje posty. Ciekawe dlaczego? Pewnie dlatego ze ta pani ma
        twarz podobna do towarzysza Brezniewa?????
        www.spartacus.schoolnet.co.uk/COLDbrezhnev.htm
        ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

• Gość: ghu Ja widze twarz Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 13:05
      twarz Leppera bardzo czesto objawia mi sie w TV!!! podobno milionom innych
      telewidzow tez sie objawia ta sama gęba!

ktos tam pytal o wyksztalcenie osob, ktorym jakies tam twarze sie objawiaja -
      otoz wyksztalcenie pana Leppera to pare doktoratow honoriskałza z Jaskiniowego
      Uniwersytetu pod Zawaloną Gruszą - gdzieś w dalekiej Tajdze....
    • Gość: Zakonnica-bagietka Re: Twarze, widzę twarze! IP: *.chello.pl 25.02.07, 13:20
      Budze sie dzis, wybaluszam galy i nie moge poznac twarzy w lustrze. Wracam do sypialni, znowu wybaluszam i pytam sie w skrytosci ducha, co trzeba pic, zeby wyrwac takiego paszteta. Twarzy, dodam, nie poznaje. Teraz moge przypuszczac, ze brakuje mi jakies czesci mozgu, matka moze miala racje, jak mowila, ze w ogle nic tam nie mam. Ale gdzie tam, co by tak bolalao... Panie Redaktorze "Bun" to nie jest bulka, wiec Nun Bun nie jest "zakonnica-bulka" (jakie to glupie zreszta). Pan tak beztrosko, a potem Ziemniakiewicz pisze, ze GW klamie.
    • patman Litości... Komputer rozpoznaje? 25.02.07, 13:21
      To nie komputer, rozumiany jako żelastwo + system operacyjny, rozpoznaje twarze, tylko jego oprogramowanie. Używając takich skrótów myślowych równie dobrze możnaby powiedzieć, że to oczy rozpoznawają twarz.
      • Gość: Machine Vision Oczywiscie ze komputer rozpoznaje IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.07, 14:45
        Algorytm sam w sobie niczego nie rozpoznaje.
        Algorytm moze byc zapisanym na kartce tekstem,
        lub tylko siedziec gdzies w glowie tworcy
        i nie byc zapisanym nigdzie.

Rozpoznaje komputer, rozumiany calosciowo jako system:
        hardware + software z zaimplementowanym algorytmem.
        • Gość: michalw Re: Oczywiscie ze komputer rozpoznaje IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.07, 14:53
          Zgadzam się z przedmówcą! Można przetestować działanie takiego algorytmu samemu,
          w internecie, na ten przykład na stronie betaface.com
          • Gość: Mr. Sakimori Re: Oczywiscie ze komputer rozpoznaje IP: *.net 25.02.07, 15:14
            Aparaty coolpix nikona rowierz rozpoznaja twarz - maja specjalby tryb pracy od
            tego. Automatycznie ustawiaja ostrosc na rozpoznane twarze. Bardzo fajna rzecz
            na imprezach.
        • patman Co to ma do rzeczy? 25.02.07, 16:20
          > Rozpoznaje komputer, rozumiany calosciowo jako system:
          > hardware + software z zaimplementowanym algorytmem.

Skąd do głowy Ci przyszło interpetować komputer jako hardware + PROGRAM DO ROZPOZNAWANIA TWARZY Z ALGORYTMEM? Dla mnie sprawa jest jasna: czym jest komputer? Żaden program (oprócz SO, i na wszelki wypadek BIOSu) nie jest integralnym składnikiem komputera.
    • Gość: hmm Re: Twarze, widzę twarze! IP: *.uni.lodz.pl 25.02.07, 13:21
      prawdopodobnie jak i Twoje. sądząc po poziomie wypowiedzi.
    • Gość: kopernik "Twarz na Marsie" jest z lat 70tych IP: *.net 25.02.07, 15:12
      w 2006 zrobiono jedynie nowe zdjecia z wyzsza rozdzielczoscia ktore udowodnily
      ze tam zadnej twarzy nie ma.
    • Gość: tvmars Twarze, widzę twarze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 16:21
      Ja widziałem Chrystusa z rozsypanych patyków na ziemi (czy ja jestem normalny?).
    • Gość: metafor Re: Twarze, widzę twarze! IP: *.chello.pl 25.02.07, 16:25
      "Przypuszczała, że pewna część mózgu daje pierwszeństwo twarzom, podobnie jak
      linie lotnicze zapewniają pasażerom podróżującym pierwszą klasą szybsze wejście
      na pokład. "

Czy NYT to gazeta dla debili?
    • Gość: r Twarze, widzę twarze! IP: *.chello.pl 25.02.07, 16:34
      Szkoda ze na fotce z Marsa ucieli ten fragment gdzie sa trojkatne piramidy. I co
      to tez złudzenie??
      • Gość: fazi Analogia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 16:44
        miałem kolegę ze szkoły któremu wszystko kojarzyło sie z "dupą" - widzę ze to z
        wiekiem przeradza się schizofrenię religijną!! Najbardziej przerażające w
        głupocie ludzkiej jest to iż niektórzy za takie "cuda" jeszcze płacą kasę!!!!

P.S. Jutro kupuję patelkę (full wypas tefal) i coś przyjaram (może JPII :)- a
        później na allegro za 80tyś $$$ :))

Głupich nie sieją - sami się rodzą

• Gość: ra Twarze, widzę twarze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 16:57
      tak, to dotyczy i mnie..
      to moje ulubione zajecie robienie zdjeć przedmiotom z minkami i twarzami )
      nie, nie widze chrystusów ;)
    • deratyzacja41 Makaron jaki pseudonim taki stan psychiczny 25.02.07, 17:03
      makaron, z pewnoscia wierzacy w Zyda Chrystusa nie konczyli universytetu
      nienawisci w kibutzu
    • Gość: Fundak Re: Twarze, widzę twarze! IP: *.debica140.tnp.pl 25.02.07, 17:04
      Na toście to ja raczej rasputina widzę.
    • Gość: Tomasz. Re: A ja widzę wszędzie naszych starszych braci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 17:09
      szczególnie w mediach i w polityce. I jak to bywa ze starszym rodzeństwem ciągle
      jesteśmy przez nich rugani i pouczani, a to że Judasz nie był zdrajcą, a to
      że Jezus miał dzieci, a to co mamy myśleć lub najlepiej w ogóle nie myśleć
      i przyjmować w ciemno co do nas mówią. Jutro w światowych mediach ma być z
      wielką medialnie pompą ogłoszone odkrycie szczątków Jezusa. Wtedy pozostanie nam
      tylko jedyna słuszna wiara w złotego cielca i jego apostołów dziennikarzy,
      gejów, lesbijki itd. Historia uczy, że zwycięzcy zawsze narzucali zwyciężonym
      swoją wiarę jako słuszniejszą. Czy Polacy powinni czuć się zwyciężeni ?
    • Gość: O MAJ GAD Re: Twarze, widzę twarze! IP: 80.54.108.* 25.02.07, 17:29
      TO NIE MATKA BOSKA TO MERLIN MONROŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: eeeee Re: Twarze, widzę twarze! IP: *.sysbiol.cam.ac.uk 25.02.07, 17:39
      wizerunki chrzescijanskich bostw znane ze slynnych obrazow najczesciej sa
      wizerunkami konkubin artystow, ktorzy je namalowali lub ogolnie kobiet
      watpliwych obyczajow, ktore godzily sie tym artystom pozowac;

• Gość: Monika Re: Twarze, widzę twarze! IP: *.chello.pl 25.02.07, 17:42
      Ja we wlasnej lazience, na kafelce widze twarz James Joyce'a.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka