Dodaj do ulubionych

BBC uruchamia kanały w YouTube

03.03.07, 19:39
Czas już przestać ciągle powoływać się na BBC. Co z tego, że słynie z
obiektywizmu i jest zawsze na czasie z nowymi trendami, jeśli wielki strateg
Jarosław, dawno już zauważył, że jest to medium lewicowe?
Obserwuj wątek
    • Gość: Oliveira Re: BBC uruchamia kanały w YouTube IP: *.adsl.xs4all.nl 03.03.07, 19:58
      Dla wielkiego (acz nie wzrostem) stratega Jarosława wszystko, co na lewo od TV
      Plwam to media lewicowe :]
      • Gość: mm Re: BBC uruchamia kanały w YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 21:12
        Tyle że TV Sram jest momentami bliskie poglądom szeroko pojętym faszystom, a ci
        natomiast są uważani przez prawicę za lewicę. Więc dochodzę do wniosku że
        jedynie UPR to prawica*.

*Wniosek mój wysnułem z wypowiedzi lokalnego polityka UPR. Osobiście lubię ta
        partię za nieugiętą postawę.
        • Gość: Analityk Re: BBC uruchamia kanały w YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 21:20
          A ja lubię UPR bo w tych trudnych czasach jest się z czego pośmiać.
        • Gość: Jasnowidz Re: BBC uruchamia kanały w YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 21:29
          Powołanie Radia Maryja, Telewizji TRWAM oraz wydanie Naszego Dziennika to był
          strzal w "10". Patrząc na reakcje ich przeciwników, bezgraniczną ich
          wściekłość, których szlag trafia za dynamicznie rosnącą ilość zwolennikow tych
          środków przekazu oraz gwałtowny wpływ na opinię Polaków, m. in. o zbrodniczej
          działalności GW oraz TVN, a szczególnie TVN 24. Polsko jesteś na dobrej drodze.
          Kaczory tak trzymać.
          • Gość: ojciec Re: BBC uruchamia kanały w YouTube IP: *.bas502.dsl.esat.net 03.03.07, 21:39
            Radio Maryja, TV Trwam i Nasz Dziennik można raczej porównać do Super Expressu,
            Faktu i gazetki Skandale.... tyle, że są upolitycznione inaczej...

A protesty przeciwko powyższym mediom są tylko dlatego, że większość Polaków nie
            lubi jak im się kity wciska w biały dzień. Kłamstwa i oszczerstwa szyte tak
            grubymi nićmi, że przy nich stronniczość GWna jest błahostką...

Żal mi tylko ludzi, którzy ślepo wierzą kłamstwom Radia Maryja, TV Trwam,
            Naszego Dziennika i Kaczorom... naprawdę, niepojęta jest naiwność ludzka!
            Niestety dopóki 30% społeczeństwa tego nie zrozumie, będziemy mieli rządy
            populistów...
          • Gość: mm Re: BBC uruchamia kanały w YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 23:14
            jaki dynamiczny wzrost ?? Ile miało wzrosnąć tyle wzrosło i stoi a raczej
            zacznie spadać. A jeżeli chodzi o duży udział w rynku to tylko dlatego że kto
            młody i ma dobrze poukładanie nie będzie tutaj sie układał z kościelniakami
            tylko wyjedzie do normalnego kraju, gdzie na problemy kościoła zwraca uwagę TVP
            :D:D
        • Gość: shocking truth Re: BBC uruchamia kanały w YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 23:23
          Gość portalu: mm napisał(a):

> Tyle że TV Sram jest momentami bliskie poglądom szeroko pojętym faszystom
          Po takim stwierdzeniu 'szeroko pojętym faszystom' polemika jest zbyteczna.
          Jedynie zapytam czy bez zaglądania do słownika czy encyklopedii jesteś w stanie
          wytłumaczyć co to znaczy 'faszyzm'?
          He, he kolejny egzemplarz z cytatami z propagandy zamiast mózgu.
          • Gość: haha Re: BBC uruchamia kanały w YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 00:34
            > Jedynie zapytam czy bez zaglądania do słownika czy encyklopedii jesteś w stanie
            >
            > wytłumaczyć co to znaczy 'faszyzm'?
            > He, he kolejny egzemplarz z cytatami z propagandy zamiast mózgu.

Kolejny Jasnowidz z gotowymi odpowiedziami "jak zdewaluować przeciwnika" zamiast
            mózgu.??
          • Gość: mm Re: BBC uruchamia kanały w YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 23:17
            wiedziałem że o tym ktoś wspomni dlatego tego użyłem. Używam różnych słów nie
            tam gdzie trzeba (a raczej nie tam gdzie pasują) na tej samej zasadzie jak
            wspomniany "polityk". Wybacz jeżeli Cię uraziłem
        • blue911 Re: BBC uruchamia kanały w YouTube 04.03.07, 13:52
          BBC lewicowa?? hahaha!
          Widac jak tutejsi rozmowcy rozumieja trendy i ideologie.
          Od czasu zmiany kierownictwa to za kazdym razem jak czytam newsy na ich
          portalu,to zadaje sobie pytanie czy redakcja przypadkiem nie przeprowadzila sie
          do Crawford,Texas?
          Rodacy: otworzcie oczy na swiat ,bo kreca Wami jak kozami.
          Niebywale zaleglosci wiekszosc ma w tym, co NAPRAWDE dzieje sie na swiecie.
          Czas zdjac z oczu kacze okularki. Ze smutkiem stwierdzam ,ze nasz kraj jest nie
          tylko zacofany technologicznie. A juz mialem nadzieje....LOL!
          • Gość: mm Re: BBC uruchamia kanały w YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 23:18
            poczuj ironię w naszym głosie tak będzie Ci łatwiej :)
    • Gość: shocking truth Re: BBC uruchamia kanały w YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 23:27
      billbordowy napisał:

> Czas już przestać ciągle powoływać się na BBC. Co z tego, że słynie z
      > obiektywizmu
      To nie jest forum humorum ;-) Co znaczy 'słynie'? Jeśli napisze tak wybiórcza
      czy inna polityka to jeszcze nie znaczy że to jest prawda. Bo nie wyobrażam
      sobie, że wyrobiłeś sobie zdanie sam oglądając to g.
      Z drugiej strony jeśli dla ciebie punktem odniesienia jest lewackość krytyki
      politycznej czy lewą nogą, to możliwe że bbc będziesz traktować
      jako 'obiektywne' czyli mniej lewackie niż mogłoby być.
      • Gość: charlee Abonament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:00
        "BBC, które finansowane jest głównie z abonamentu Brytyjczyków, w publicznych
        kanałach reklam umieszczać nie może."

Jak w TVP tak będzie to zaczynam placic regularnie abonament
    • neiden BBC uruchamia kanały w YouTube 04.03.07, 03:32
      w czyich rekach jest teraz bbc?
      • gabrielafrancuz Re: BBC uruchamia kanały w YouTube 04.03.07, 10:27
        hyyyyyyyyyyyy. to straszne, pewnie w żydowskich! ;]
    • Gość: p>londyn BBS slynie z obiektywizmu hahahaha...mieszkam w UK IP: *.cust.homechoice.net 04.03.07, 13:06
      od 5lat,coz ogladam TV oczywiscie,sympatie BBC w strone jeszcze niedawno
      Partii Pracy a teraz zwyczajnie lewicowe sa oczywiste,nie w mojej opinii,ale w
      opinii dziennikarzy np wyrazane na lamach wielu dziennikow lub
      tabloidow,generalnie w UK jest taka nierownowaga,sa media prolewicowe natomiast
      nie ma takiej sprzyjajacej konserwatywnym liberalom sieci jak FOX w
      USA....zaznacze jesli ktos zechce uzyc tego jako argumentu ,ze ja jestem
      bezstronny poitycznie,haha,coz nauczylem sie nie zwracac uwagi na sprawy na
      ktore nie mam zadnego wplywu,nie emocjonuja mnie juz,pozdrawiam wszystkich
      czytajacych forum,powodzenia!!!
      • Gość: p>londyn BBS (!?) hihihi sorki za ten lapsus IP: *.cust.homechoice.net 04.03.07, 13:07

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka