billbordowy 03.03.07, 19:39 Czas już przestać ciągle powoływać się na BBC. Co z tego, że słynie z obiektywizmu i jest zawsze na czasie z nowymi trendami, jeśli wielki strateg Jarosław, dawno już zauważył, że jest to medium lewicowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oliveira Re: BBC uruchamia kanały w YouTube IP: *.adsl.xs4all.nl 03.03.07, 19:58 Dla wielkiego (acz nie wzrostem) stratega Jarosława wszystko, co na lewo od TV Plwam to media lewicowe :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: BBC uruchamia kanały w YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 21:12 Tyle że TV Sram jest momentami bliskie poglądom szeroko pojętym faszystom, a ci natomiast są uważani przez prawicę za lewicę. Więc dochodzę do wniosku że jedynie UPR to prawica*. *Wniosek mój wysnułem z wypowiedzi lokalnego polityka UPR. Osobiście lubię ta partię za nieugiętą postawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: BBC uruchamia kanały w YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 21:20 A ja lubię UPR bo w tych trudnych czasach jest się z czego pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: BBC uruchamia kanały w YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 21:29 Powołanie Radia Maryja, Telewizji TRWAM oraz wydanie Naszego Dziennika to był strzal w "10". Patrząc na reakcje ich przeciwników, bezgraniczną ich wściekłość, których szlag trafia za dynamicznie rosnącą ilość zwolennikow tych środków przekazu oraz gwałtowny wpływ na opinię Polaków, m. in. o zbrodniczej działalności GW oraz TVN, a szczególnie TVN 24. Polsko jesteś na dobrej drodze. Kaczory tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: BBC uruchamia kanały w YouTube IP: *.bas502.dsl.esat.net 03.03.07, 21:39 Radio Maryja, TV Trwam i Nasz Dziennik można raczej porównać do Super Expressu, Faktu i gazetki Skandale.... tyle, że są upolitycznione inaczej... A protesty przeciwko powyższym mediom są tylko dlatego, że większość Polaków nie lubi jak im się kity wciska w biały dzień. Kłamstwa i oszczerstwa szyte tak grubymi nićmi, że przy nich stronniczość GWna jest błahostką... Żal mi tylko ludzi, którzy ślepo wierzą kłamstwom Radia Maryja, TV Trwam, Naszego Dziennika i Kaczorom... naprawdę, niepojęta jest naiwność ludzka! Niestety dopóki 30% społeczeństwa tego nie zrozumie, będziemy mieli rządy populistów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: BBC uruchamia kanały w YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 23:14 jaki dynamiczny wzrost ?? Ile miało wzrosnąć tyle wzrosło i stoi a raczej zacznie spadać. A jeżeli chodzi o duży udział w rynku to tylko dlatego że kto młody i ma dobrze poukładanie nie będzie tutaj sie układał z kościelniakami tylko wyjedzie do normalnego kraju, gdzie na problemy kościoła zwraca uwagę TVP :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth Re: BBC uruchamia kanały w YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 23:23 Gość portalu: mm napisał(a): > Tyle że TV Sram jest momentami bliskie poglądom szeroko pojętym faszystom Po takim stwierdzeniu 'szeroko pojętym faszystom' polemika jest zbyteczna. Jedynie zapytam czy bez zaglądania do słownika czy encyklopedii jesteś w stanie wytłumaczyć co to znaczy 'faszyzm'? He, he kolejny egzemplarz z cytatami z propagandy zamiast mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: BBC uruchamia kanały w YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 00:34 > Jedynie zapytam czy bez zaglądania do słownika czy encyklopedii jesteś w stanie > > wytłumaczyć co to znaczy 'faszyzm'? > He, he kolejny egzemplarz z cytatami z propagandy zamiast mózgu. Kolejny Jasnowidz z gotowymi odpowiedziami "jak zdewaluować przeciwnika" zamiast mózgu.?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: BBC uruchamia kanały w YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 23:17 wiedziałem że o tym ktoś wspomni dlatego tego użyłem. Używam różnych słów nie tam gdzie trzeba (a raczej nie tam gdzie pasują) na tej samej zasadzie jak wspomniany "polityk". Wybacz jeżeli Cię uraziłem Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: BBC uruchamia kanały w YouTube 04.03.07, 13:52 BBC lewicowa?? hahaha! Widac jak tutejsi rozmowcy rozumieja trendy i ideologie. Od czasu zmiany kierownictwa to za kazdym razem jak czytam newsy na ich portalu,to zadaje sobie pytanie czy redakcja przypadkiem nie przeprowadzila sie do Crawford,Texas? Rodacy: otworzcie oczy na swiat ,bo kreca Wami jak kozami. Niebywale zaleglosci wiekszosc ma w tym, co NAPRAWDE dzieje sie na swiecie. Czas zdjac z oczu kacze okularki. Ze smutkiem stwierdzam ,ze nasz kraj jest nie tylko zacofany technologicznie. A juz mialem nadzieje....LOL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: BBC uruchamia kanały w YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 23:18 poczuj ironię w naszym głosie tak będzie Ci łatwiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth Re: BBC uruchamia kanały w YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 23:27 billbordowy napisał: > Czas już przestać ciągle powoływać się na BBC. Co z tego, że słynie z > obiektywizmu To nie jest forum humorum ;-) Co znaczy 'słynie'? Jeśli napisze tak wybiórcza czy inna polityka to jeszcze nie znaczy że to jest prawda. Bo nie wyobrażam sobie, że wyrobiłeś sobie zdanie sam oglądając to g. Z drugiej strony jeśli dla ciebie punktem odniesienia jest lewackość krytyki politycznej czy lewą nogą, to możliwe że bbc będziesz traktować jako 'obiektywne' czyli mniej lewackie niż mogłoby być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlee Abonament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:00 "BBC, które finansowane jest głównie z abonamentu Brytyjczyków, w publicznych kanałach reklam umieszczać nie może." Jak w TVP tak będzie to zaczynam placic regularnie abonament Odpowiedz Link Zgłoś
neiden BBC uruchamia kanały w YouTube 04.03.07, 03:32 w czyich rekach jest teraz bbc? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: BBC uruchamia kanały w YouTube 04.03.07, 10:27 hyyyyyyyyyyyy. to straszne, pewnie w żydowskich! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p>londyn BBS slynie z obiektywizmu hahahaha...mieszkam w UK IP: *.cust.homechoice.net 04.03.07, 13:06 od 5lat,coz ogladam TV oczywiscie,sympatie BBC w strone jeszcze niedawno Partii Pracy a teraz zwyczajnie lewicowe sa oczywiste,nie w mojej opinii,ale w opinii dziennikarzy np wyrazane na lamach wielu dziennikow lub tabloidow,generalnie w UK jest taka nierownowaga,sa media prolewicowe natomiast nie ma takiej sprzyjajacej konserwatywnym liberalom sieci jak FOX w USA....zaznacze jesli ktos zechce uzyc tego jako argumentu ,ze ja jestem bezstronny poitycznie,haha,coz nauczylem sie nie zwracac uwagi na sprawy na ktore nie mam zadnego wplywu,nie emocjonuja mnie juz,pozdrawiam wszystkich czytajacych forum,powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p>londyn BBS (!?) hihihi sorki za ten lapsus IP: *.cust.homechoice.net 04.03.07, 13:07 Odpowiedz Link Zgłoś