dr.freud 23.05.07, 02:27 IPN BU 00328/1582 FRONCZEWSKI PIOTR IPN BU 001134/2574 FRONCZEWSKI PIOTR Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agent cooper Re: Ej Ziemkiewicz! Poczytaj sobie: IP: *.nask.waw.pl 23.05.07, 13:57 Na tej samej liście jest też twój adiustator baranie! Po to jest lustracja, by odseparować "nadgorliwych" ketmanów od ludzi, którzy się nie uwikłali. Nie dziwi zmiana frontu am w sprawie otwarcia teczek - niektórym zależy by w twoim naturalnym środowisku /czyli szambie/ znależli się i ketman, i kapuściński, damięcki i fronczewski,... Mozna by tu wrzucić parę par. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Ej Ziemkiewicz! Poczytaj sobie: 23.05.07, 14:11 Gość portalu: agent cooper napisał(a): > Na tej samej liście jest też twój adiustator baranie! Po to jest lustracja, Z baranow na liscie jest twoj tatus idioto. I zdececyduj sie patafianie w koncu - jest ta lustracja czy nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.b. szacunek! IP: *.chello.pl 23.05.07, 14:56 Panie Ziemkiewicz, dla mnie to jest Pan chyba jednym z najmądrzejszych dziennikarzy w Polsce! Lubię też Semkę, Skowrońskiego,Igora Janke, Pospieszalskiego, i jeszcze paru którzy za pieniądze nie piorą mózgów tym co nie widzieli tego na własne oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wyborca123 Re: szacunek! 25.05.07, 11:17 A ja ostatnio przez przypadek słyszałem felieton ziemkiewicza w pr1 i jak bym słyszał urbana w czasach stanu wojennego. Takie same lekcewazenie przeciwników politycznych rzadu, te same obraźliwe słowa pod adresem inaczej myślących niż kaczyńscy, ta sama retoryka argumentów. Teraz już wiem co ziemkiewicz robił w latach 80. On słuchał konferencji prasowych urbana i się uczył pilnie. Gratuluję ziemkiewiczowi nauczyciela, tylko po co on na każdym kroku podkreśla ze nie lubi komuny, jak widać, że urbana uwielbia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: Ej Ziemkiewicz! Poczytaj sobie: IP: *.chello.pl 25.05.07, 14:09 Ziemkiewicz ma rację że, jest taki sam procent głupków wśród wozaków, jak u członków Akademi Nauk Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Ej Ziemkiewicz! Poczytaj sobie: 25.05.07, 23:09 Gość portalu: krzysztof napisał(a): > Ziemkiewicz ma rację że, jest taki sam procent głupków wśród wozaków, jak u czł > onków Akademi Nauk Nie ma racji. Na PiS głosuje większy procent wozaków niż członków Akademii Nauk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Ej Ziemkiewicz! Poczytaj sobie: IP: *.pools.arcor-ip.net 26.05.07, 00:35 i to jest demokracja; uszanuj ją. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Ej Ziemkiewicz! Poczytaj sobie: 26.05.07, 08:52 Gość portalu: Stanisław napisał(a): > i to jest demokracja; uszanuj ją. Nieposiadanie racji nie jest demokracją. Mylisz pojęcia, ale to nie twoja wina, tylko przygłupiastych dziennikarzy typu Ziemkiewicz albo Lichocka, robiący ludziom wodę z mózgów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neon Re: Ej, Freud poczytaj sobie... IP: *.wlan.pl 26.05.07, 09:30 Zazdrościsz, dobrym dziennikarzom, że są na topie. Ty już tylko piszesz na forum. Widzisz freud, różnisz się od wielu piszących na forum tym, że oni traktują posty na luzie, jak zabawę, ty natomiast jako ciężką pracę. Może dlatego odnosisz same porażki. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Ej, Freud poczytaj sobie... 26.05.07, 10:34 > Widzisz freud, różnisz się od wielu piszących na forum tym, że oni traktują > posty na luzie, jak zabawę, ty natomiast jako ciężką pracę. Publiczne pomawianie mnie przez topowa dziennikarką kura56, ( przyjaciółkę Macieja Rybińskiego i Marka Króla ) i topowego dziennikarza Lelekla. o to że jestem Maleszką, i przyczyniłem sie do śmierci Pyjasa, oraz chamskie obrzucanie mnie epitetami przez agenta coopera ( znajomego Zaremby ) jest szczególnym rodzajem zabawy topowych dziennikarzy, i ich znajomych. Pól bidy jeżeli ci topowi dziennikarze zabawiają się w ten sposób na forum, ale niestety sprawa jest poważniejsza. Ci topowi dziennikarze te swoje zabawy traktują jako rację stanu ( prawdopodobnie na zlecenie władzy ) i stosują nie tylko tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Re: Ej, Freud dostajesz to, na co zasłużyłeś... 26.05.07, 10:55 Jeżeli nie jesteś Maleszką jak twierdzisz, a tylko zagorzałym miłośnikiem Gadasia to napisz prawdę i każdy potrafi to zrozumieć. Dziwisz się, że ludzie ci nie wierzą? A to dlatego,że wszystko co widzisz opluwasz przez prawe ramię, bo - według ciebie - po lewej stronie jest wszystko cacy. Tak więc nie dziw się, że czasami dostajesz popalić. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Ej, Freud dostajesz to, na co zasłużyłeś... 26.05.07, 17:28 rotepirat napisał: > Jeżeli nie jesteś Maleszką jak twierdzisz, a tylko zagorzałym miłośnikiem > Gadasia to napisz prawdę A co niby według ciebie jest nieprawda w tym co dotychczas napisałem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maj freud-cham IP: *.chello.pl 26.05.07, 13:13 jak poczytałem twoje wpisy freud, to ty jesteś jakieś czerwone bydle, zwykły cham zresztą, to była pierwsza i ostatnia wypowiedź na twój temat, bo nie warty jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: freud-cham 26.05.07, 17:29 Gość portalu: maj napisał(a): > jak poczytałem twoje wpisy freud, to ty jesteś jakieś czerwone bydle, zwykły cham zresztą, to była pierwsza i ostatnia wypowiedź na twój temat, I bardzo dobrze świński PiSowy trollu, bo to jest forum o prasie i mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent cooper Re: freud-cham IP: *.chello.pl 26.05.07, 19:01 Dylemat maleszki juz ktoś poruszył w felietonie, maleszka jest podłym donosicielem, a przy tym inteligentnym człowiekiem, ty niestety z móżdzkiem kury /nie 55, tylko pospolitej polskiej kwoki /nie zrobiłeś i nie zrobisz/ kariery ani jako ubek, ani jako publicysta. Ale po mnogości i nijakości twoich postów wnoszę, iż obrałeś karierę tr/olda/ srojda - każdy się realizuje jak może. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: freud-cham 26.05.07, 23:04 Gość portalu: agent cooper napisał(a): > Dylemat maleszki juz ktoś poruszył w felietonie, maleszka jest podłym > donosicielem, a przy tym inteligentnym człowiekiem, ty niestety z móżdzkiem > kury /nie 55, tylko pospolitej polskiej kwoki /nie zrobiłeś i nie zrobisz/ > kariery ani jako ubek, ani jako publicysta. Znów masz problemy z tożsamością drogi chory psychicznie kuperku. Tym razem odwrotnie niż ostatnio swoje cechy przypisujesz mnie. To sie nazywa projekcja. To to doniosłeś (razem z pressforum i dziedzicznacytadelafinansjery) na mnie do admina tego forum, ty jesteś głupi, ty nie zrobiłes i nie zrobisz kariery publicysty. To ciebie wyrzucili z Gazety Wyborczej bo jesteś jeszcze większym kapusiem i ubekiem niż nawet Maleszka i nadajesz się jedynie do szczekania. W końcu to ty zaśmiecasz to forum swoimi wymiocinami, pod wieloma różnymi nickami, także jednorazowymi. (Myślisz że podając błędnie nick kury56, oddalisz podejrzenie ze to ty wystepowałeś pod nim ;-) ) Odpowiedz Link Zgłoś