Gość: Ahmed Tasman Re: Etykieta dżihadu, czyli zasady zabijania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 10:42 ten kto to napisał tak naprawdę nie rozumie znaczenia słowa dżihad! takimi artykułami nawet nie próbuje odróżniać prawdziwych muzułamów od bandy zdesperowanych szaleńców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estranhero Re: Etykieta dżihadu, czyli zasady zabijania IP: *.popl.cable.ntl.com 23.06.07, 13:11 codziennie modle sie by/ muzumanie- terorysci/ sami se powybijal swomi rekam - coraz czesciej oje modly sa wysluchiwane - prosze dolaczcie se do nich jakielkolwek relgji jestescie - oczywisce zapraszam rowniez muzulanow - ateisci moga medytowac wspierajaco to wzmaga nasz a determnacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanzia Re: Etykieta dżihadu, czyli zasady zabijania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 13:51 www.3dwhite.pl/?click=f6a5596f07e7fb4c0c80c9a213317e0a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszko Etykieta dżihadu, czyli zasady zabijania IP: *.gdynia.mm.pl 26.01.08, 12:45 Wysłac KRZYZAKÓW aby wreszczie zniszczyli islam! Odpowiedz Link Zgłoś
czyngis_chan Robicie z igły widły. 17.10.08, 18:18 Jeśli chodzi o islam, to odsyłam do sygnaturki. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 dac koranozbukom 18.10.08, 08:45 demokracje to ich wykonczy im wczesniej zlikwiduje sie islam na swiecie tym szybciej wroci pokoj Odpowiedz Link Zgłoś
czyngis_chan I o taką głupotę mi chodzi kiedy piszę 18.10.08, 11:45 o nieuzasadnionej pogardzie dla innych kultur. Odpowiedz Link Zgłoś
czyngis_chan Kto dał wam prawo mówienia, że inny system jest 18.10.08, 11:49 gorszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janzramami Artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 20:11 Tak, znudził mnie ten artykuł. Jest arabo-masońsko-protestancko-luterańsko-zwingliańsko-kalwińsko- ateistyczno-socjalistyczno-komunistyczno-marksistowsko-liberalno- zbereźnicko-racjonalistyczną prowokacją i wezwaniem do obrażania Boga, niszczenia ludzi,eutanacji,aborcji,antyklerykalizmu,sowietyzacji,jest obrazą dla Różańca,Krzyża,Judaizmu i Tory,które od wieków,razem,niepodzielnie,w duchowej wspólnocie,połączeni jak Rodzeństwo braterstwem tych dwóch najświętszych Istot Jezusa i Maryi,walczyli z wrogami Boga i ludzi,a w szczegóności z sZATANEM, którego Świadkowie Bafometa, Hare-Krzysznowcy bafometanie i buddyści czczą pod nazwą Bafomet, Brunatny Niszczyciel i bożek Budda. ---janbezram--- Odpowiedz Link Zgłoś