motylanoga71 odpowiedz jest prosta dla tych co cos wiedza 19.09.07, 14:16 Polsat najchetniej wogole wywalilby wszelkie wiadomosci bo to tylko dla niech obciazenie ale niestety obliguje ich do nadawania takiego prog informacyjnego KONCESJA. Najchetniej nadawaliby same filmy, sitcomy itp wiec nie dziwcie sie ze zrezygnowano z kolesia ktory dodatkowo kosil za to kupe kasy. Nie ma sie tu co doszukiwac polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
rozwado Re: odpowiedz jest prosta wszyscy wiedza 19.09.07, 14:21 Przeciez szantazuja Solorza, probuja zmusic do milczenia wszelkie media procz tych ktore zagarneli, jak TVP, ten facet z Telegrafu, Urbanski, Koniec z wolnoscia slowa, jesli przy wladzy zostanie PiS i Radio Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bravobravo W TYM KRAJU? IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.07, 14:20 Tylko człowiek bez charakteru, bez żadnej więzi emocjonalenej z RP określa Polskę w ten sposób. Niech nie udaje, że w programie "Co z tą Polską " z troską pochylał się nad problemami własnego kraju. To przedsięwzięcie czysto komercyjne i jako takie już się znudziło i wyczerpało swój potencjał(Podobnie jak sam Pan Lis). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les Re: W TYM KRAJU? IP: *.aster.pl 19.09.07, 14:23 chyba ma tu cos do Polaków - zbyt długo (40 lat) żyję w tym kraju - mówi, czyli nie chodzi o konkretną formacje polityczną tylko charakter narodowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc2007 Lis sie wypalil i jego idea programu IP: *.chello.pl 19.09.07, 14:29 a co to za program w ktorym zaprasza paru politykow i jeden z drugim sie przekrzykuje i kloca sie kto ma racje. Taka sama lipa jest w TVN z Morozowkim. Np zaproszaja Leppera do programu, a ten jakies ksero pokazuje i gada glupoty. Programy typowo komercyjne i nie przynoszace konkretnego zysku. Wiec trzeba zamknac ten interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soup.nazi Buahahaha ile na tym forum jest komuszych idiotow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 14:30 czesc komusze barany fajne sa te posty ze Solorz stary agent wywalił Lisa na zyczenie Kaczorów. tak koncesje mu zabiora szantazuja go moze mu psa porwali co? Nie przyszlo wma do glowy czerwona zarazo ze Polsat stal sie stacja "za bardzo wyrafinowana" dla entelygentow z PO a powinien byl wpsierac LID. Tomek spartolil robote i teraz za to zaplaci. Ale wedlug was tak to sprawka PISu hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz w tym kraju - mówi Kaczynski czy Dorn IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.07, 16:01 znaczy sie jeden z drugim człowiek bez charakteru, bez żadnej więzi emocjonalnej z RP, masz rację co do PiSioków tak mówiących. Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: W TYM KRAJU? 19.09.07, 16:27 Mozna rzec, ze kosmopolicie wszedzie dobrze i z kazdym dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Zły Lis zwalnia biednego Lisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 14:40 Z tej uroczej notki wynika, że pan Lis - członek zarządu Polsatu zwolnił z przyczyn ekonomicznych pana Lisa - nadzorcę "Wydarzeń" a teraz przyznaje rozbrajająco, że wcale go nie dziwi ta decyzja. Zwolniony pan Lis powinien teraz zwrócić sie do pana Lisa - prowadzącego "Co z tą Polską", żeby zaprosił go do programu i wysłuchał jego wyznań z cyklu "kto za tym wszystkim stoi"... Zapewne te wstrętne pisiory, przecież Huberta Urbańskiego też wywalili z tvn przed wyborami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Lis: Podano mi tylko powody ekonomiczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 14:46 Panie Tomaszu. Nie wszystkie Pana poglądy są zbieżne z moimi lecz mój głos Pan ma. DO CZYNNEJ POLITYKI CZAS PRZYSTĄPIĆ !!!!! Obecna sytuacja dowodzi,że ten kto ma "teczki" to ma władzę nad innymi. Wszyscy inni dla swiętego spokoju ustępują.Pan staje się ofiarą ale ktoś się mocno zawiedzie.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 pis postraszył Solorza, Lis wypad! proste? 19.09.07, 14:55 jedyny słuszny poglad na Polskę ma jareczek i tłum jego przydupasów kazdy sposób jest dobry, zeby oponentów wykonczyć Michnik jest za potężny i pewnie nie ma na niego żadnych kwitów, wiec kaczka moze mu skoczyć na Solorza pewnie cos sie znalazło.. no i mamy skutek;) Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: pis postraszył Solorza, Lis wypad! proste? 19.09.07, 15:07 monster1972 napisał: > jedyny słuszny poglad na Polskę ma jareczek i tłum jego przydupasów > > kazdy sposób jest dobry, zeby oponentów wykonczyć > > Michnik jest za potężny i pewnie nie ma na niego żadnych kwitów, > wiec kaczka moze mu skoczyć > > na Solorza pewnie cos sie znalazło.. no i mamy skutek;) > > > > Polak-ateista > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: monster1972 19.09.07, 15:11 monster1972 napisał: > jedyny słuszny poglad na Polskę ma jareczek i tłum jego przydupasów > kazdy sposób jest dobry, zeby oponentów wykonczyć > Michnik jest za potężny i pewnie nie ma na niego żadnych kwitów, > wiec kaczka moze mu skoczyć > na Solorza pewnie cos sie znalazło.. no i mamy skutek;) > Polak-ateista Solorz to taka kropelka w morzu czerwonego zlodziejstwa i ukladow, ktore nalezy wyplenic. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 jesli są na niego dowody, to pierwszy go potępię.. 19.09.07, 15:15 tak samo Krauzego i innych :) ale za czesto okazuje sie, ze chłopaki-pisiaki rzucają oskarżeniami a pozniej cisza... cisza... zobaczysz ilu polityków PO znajdzie sie w "kręgu podejrzen" w najbliższym czasie ogłosi to oczywiscie idiota Ziobro w blasku fleszów po wyborach wyjdzie jakis szeregowy, wystraszony prokuratorek z wypi..wa górnego i on powie, ze zarzuty sie nie potwierdziły no ale sorry.. tłuszcza zagłsuje za pisem załozymy się, ze tak będzie? Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 a nie mówiłem? pis postraszył Solorza kwitami!!! 19.09.07, 16:15 no i Lis WON! hehe ależ pis jest skomplikowany... jak "kólko i krzyżyk"... wszystko mozna przewidziec Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Lis: Podano mi tylko powody ekonomiczne 19.09.07, 15:09 A dopiero będzie się działo gdy PiS wygra wybory.Stu procentowy bolszewizm. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: janek344 19.09.07, 15:15 janek344 napisał: > A dopiero będzie się działo gdy PiS wygra wybory.Stu procentowy bolszewizm. Widac, ze bolszewicy twego pokroju boja sie na zapas. Trudno bedzie im sie rozstac z tym co nakradli. Wspolczuje ci bardzo i zegnam ze lza w kroku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz K. ...Co ma piernik do wiatraka ? IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 19.09.07, 15:13 Lis to liberał i człowiek arogancki. Po zwycięstwie PiS nie ma co robić w mediach ? To klasyczny i zakonspirowany aparatczyk propagandy . Źle wybrał więc został odstawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Trzy litery „I”, „R”, „K” 19.09.07, 15:20 tyle w kwestii formalnej pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eVVoK Lis: Podano mi tylko powody ekonomiczne IP: *.bph.pl 19.09.07, 15:17 OD PWENEGO CZASU DAŁO SIĘ ZAUWAŻYĆ ŻE POLSATOWSKIE WYDARZENIA ZACZĘŁY UNIKAĆ KONTROWERSYJNYCH DLA PISU TEMATÓW. WYSTARCZYLO PORÓWNAĆ INFORMACJE PREZENTOWANE PRZEZ INNE TZW. WOLNE MEDIA I POLSAT. COŻ, SĄ PEWNIE SPRAWKI, KTÓRYMI MOŻNA SZANTAŻOWAC NIEKTÓRYCH TZW OLIGARCHÓW. SYSTEM ETATYSTYCZNO-KONCESYJNY CYTUJĄC WIESZCZA "KAZIKA" JEST W PEŁNYM ROZKWICIE. PANIE TOMASZU PROSZĘ NIECH SIĘ PAN NIE PODDAJE. !!!! BO JAK WSZYSCY BEDĄ TYLKO KULIĆ OGON POD SIEBIE TO ZA CHWILĘ OBUDZIMY SIE W PEŁNYM TOTALITARYZMIE.skomentuj Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Solorz i LiS................ 19.09.07, 15:26 Nie wiedzial ze pracuje u agenta?Wczoraj praciowal dla sowietow dzis dla FSB? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Solorz i LiS................ 19.09.07, 15:30 Dodam.Przestal wierzyc w SMS Polsat.Bo wie ze wydano kilka tysiecy za darmo telefonow komorkowych z gwarancja ze jak zadzwonisz na Polsat nic nie placisz.Lis czul ze graja.Zawsze dziew<iecdziesiat procent poparcia dla PO lub SLD.A Lis nie jest glupcem i wie ze to postkomunistyczne lobby chca decydowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luka Re: Solorz i LiS................ IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 19.09.07, 15:44 presentation1 napisał: "Bo wie ze wydano kilka tysiecy za darmo telefonow komorkowych z gwarancja ze jak zadzwonisz na Polsat nic nie placisz." Ma Pan dowody na to twierdzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pmk Lis: Podano mi tylko powody ekonomiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 15:28 Lis przeszczepił na nasz grunt kretyńskie dziennikarstwo amerykańskie, polegające na tym, że do informacji dziennikarz dodaje swój komentarz. Według tej dewizy widz jest sterowalnym kretynem. Poza tym jest to człowiek, co prawda w pewnym sensie zdolny, ale nie umiejący współpracować z podwładnymi. Kiedyś z nim pracowałem i wiem coś na ten temat. Poglądy ma trzeźwe i dobrze by było gdyby robił coś w dziennikarstwie indywidualnie, najlepiej pisał książki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Która partia pierwsza zwerbuje Lisa ? IP: *.euronet.net.pl 19.09.07, 15:29 Kąsek łakomy,tylko czy aby nie wygryzie potem ze stanowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pmk uważał nas za kretynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 15:29 Lis przeszczepił na nasz grunt kretyńskie dziennikarstwo amerykańskie, polegające na tym, że do informacji dziennikarz dodaje swój komentarz. Według tej dewizy widz jest sterowalnym kretynem. Poza tym jest to człowiek, co prawda w pewnym sensie zdolny, ale nie umiejący współpracować z podwładnymi. Kiedyś z nim pracowałem i wiem coś na ten temat. Poglądy ma trzeźwe i dobrze by było gdyby robił coś w dziennikarstwie indywidualnie, najlepiej pisał książki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos Lis był bardzo nieobiektywny, tzn. był antypisowy IP: *.kolornet.pl 19.09.07, 15:31 teraz to tylko tvp trzyma poziom i obiektywizm. Mówią tam na przemian o PO i PiS ale bez wstawek tpyu ci sa źli ci dobrzy, po prostu widz sam ocenia to co widzi, a nie sugeruje tego żaden redaktorzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 polsat nie musi kochac pis... jest prywatny! 19.09.07, 16:17 a TVP musi być obiektywna! jest panstwowa i finansowana tez z abonamentu! kumasz roznice, biedaku umysłowy? Polak-ateista ps. GW tez nie musi kochac kaczek, bo jest SPÓŁKĄ AKCYJNĄ!!! jarzysz, jemiole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Tutaj o tym, co bylo w teczce!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 15:31 GW napisała: "Mówi się, że prawdziwego powodu należy dopatrywać się raczej w odnalezieniu w przeciekach o odnalezieniu w Cytadeli Warszawskiej archiwalnych materiałów WSI, wśród których mają się rzekomo znajdować informacje na temat prezesa Zygmunta Solorza." Taaaa... Idźmy dalej tropem podrzuconym przez GW. Dopatrujmy się! Pomóżmy dziennikarzom GW i ustalmy dalszy ciąg spekulacji o powodach zwolnienia Lisa. "Mówi się", że teczce z cytadeli "mają się rzekomo znajdować": A.Dokumenty świadczące, że Lis jest nieślubnym dzieckiem Solorza B.Lojalka posłuszeństwa Lisa wobec Pisu C.Lisie kłaki Głosujmy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Tutaj o tym, co bylo w teczce!!!! 19.09.07, 15:34 O cytadeli pisalem duzo.Macierewicz jest ok.Kasa postkomuny zniszczy Polsat, Wyborca(Kulczyk) i TVNDlatego bali sie lustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: Tutaj o tym, co bylo w teczce!!!! 19.09.07, 16:06 presentation1 napisał: > O cytadeli pisalem duzo.Macierewicz jest ok.Kasa postkomuny zniszczy Polsat, Wy > borca(Kulczyk) i TVNDlatego bali sie lustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eVVoK Lis: Podano mi tylko powody ekonomiczne IP: *.bph.pl 19.09.07, 15:31 OD PWENEGO CZASU DAŁO SIĘ ZAUWAŻYĆ ŻE POLSATOWSKIE WYDARZENIA ZACZĘŁY UNIKAĆ KONTROWERSYJNYCH DLA PISU TEMATÓW. WYSTARCZYLO PORÓWNAĆ INFORMACJE PREZENTOWANE PRZEZ INNE TZW. WOLNE MEDIA I POLSAT. COŻ, SĄ PEWNIE SPRAWKI, KTÓRYMI MOŻNA SZANTAŻOWAC NIEKTÓRYCH TZW. OLIGARCHÓW. SYSTEM ETATYSTYCZNO-KONCESYJNY CYTUJĄC WIESZCZA niejakiego "KAZIKA" JEST W PEŁNYM ROZKWICIE. PANIE TOMASZU PROSZĘ NIECH SIĘ PAN NIE PODDAJE. !!!! BO JAK WSZYSCY BEDĄ TYLKO KULIĆ OGON POD SIEBIE TO ZA CHWILĘ OBUDZIMY SIE W PEŁNYM TOTALITARYZMIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak Re: Lis: Podano mi tylko powody ekonomiczne IP: *.man.sealnet.kluczbork.net 19.09.07, 15:32 Tomku jesteś złym gospodarzem swojego programu na nawęd powiem złym dziennikarzem brak zdrowego obiektywizmu to duży grzech i tak to się właśnie kończy to. A na wojnę z rządowymi żaden zarząd firmy nie pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doopa romana A może na lisa się coś znalazło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 15:33 i lepiej się trzymać z daleka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Lis: Podano mi tylko powody ekonomiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 15:34 nie wiem co ma wspólnego przeszłosć Solorza z Lisem i tematyką wyda- rzeń,cokolwiek będą robić,zawsze ktoś może się przyczepić i nie ma żadnej gwarancji,więc never give up ! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Lis: Podano mi tylko powody ekonomiczne 19.09.07, 15:38 Powiem ci w skrocie.Agora dawno padlaby na gebe.Pomogl Kulczyk dajac miliony za lipne reklamy.Ponad sto spolek placilo za to co nie produkuja.Po to zeby dac kase Wyborczej z gwarancja ciaglosci.3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luka Re: Lis: Podano mi tylko powody ekonomiczne IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 19.09.07, 15:45 Na to jak rozumiem też ma Pan dowody? Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: Lis: Podano mi tylko powody ekonomiczne 19.09.07, 15:51 Gość portalu: Luka napisał(a): > Na to jak rozumiem też ma Pan dowody? zartujesz? Presentation ma niszczarke - tak jak jego idol - minister zero-niszczarka. Spec od podsluchow, Pierwszy do szkalowania, obrzucania blotem itp. A nauczyl sie tego od politycznych mistrzow - tych od plucia nienawiscia, wyciagania wojny w ktorej nie walczyli, opozycji do ktorej nie dolozyli piorka. Najwiekszych myslicieli PRLu - tych ktorzy pisali prace doktoranckie, gdy ci na ktorych pluja siedzieli w komunistycznych wiezieniach. Ale oni przeciez uczyli sie dla odmiany od tatusia ktory czynnie umacnial wladze ludowa... Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy kolejna ,,ofiara reżimu,, ? sugeruje GW ? 19.09.07, 15:55 takie odniosłem wrażenie po przeczytaniu tekściku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Lis: Podano mi tylko powody ekonomiczne IP: *.lublin.pl 19.09.07, 15:56 Tomku, nareszcie! ktos sie na tobie poznal Odpowiedz Link Zgłoś
qc Powody ekonomiczne ? A jakie inne? 19.09.07, 16:05 Koncesja lub jej brak to dla nadawcy TV raczej ekonomiczny czynnik? Ciezko byc TV gdy nie ma prawa do uzywania urzadzen nadajacych dzwiek i obraz. Odpowiedz Link Zgłoś
qc tzw 4RP to Korupcyjny Kartel. 19.09.07, 16:21 Pis ustanowil Monopol na lapowkarstwo. PARTIA ta jest oczywista organizacja przestepcza ktora bezwzglednie przejela wylacznosc na haracz z koncesji, rozdawanych posad i przywilejow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Krzysztof Ibisz!!! IP: *.chello.pl 19.09.07, 16:07 Krzysztof Ibisz - jesteś następny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Lis: Podano mi tylko powody ekonomiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 16:08 A ja odnalazlem w 1938 r. ,w fortach Poznania dokumenty Oddzialu II dotyczacych Maciarawicza.Ha,ha,ha,ha,ha. Odpowiedz Link Zgłoś