Gość: akasha IP: *.inowroclaw.mm.pl 30.09.07, 21:17 brak informacji o eliminacjach do koła fortuny bardzo jestem zawiedziona ponieważ nie wiem dokąd się udać na eliminacje "zawiedziona" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: romantyczka Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 14:16 podaję ci adres gdzie możesz udać się na eliminacje do programu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyczka Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 14:20 · Eliminacje do polskiego wydania „Koła fortuny” odbędą się we Wrocławiu 29 września w Oddziale TVP przy ul. Karkonoskiej 8 wEliminacje do polskiego wydania „Koła fortuny” odbędą się we Wrocławiu 29 września w Oddziale TVP przy ul. Karkonoskiej 8 w godz. 12 - 18 i w Warszawie 6 października w siedzibie Telewizji Polskiej przy ul. Woronicza 17, blok F w godz12 - 18. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.centertel.pl 29.09.17, 21:07 dziwne ja mam info że w sobote 30.09 o 10 Odpowiedz Link Zgłoś
shape84 "Koło fortuny" powraca do TVP2 16.10.07, 18:36 Powtórki starego Koła Fortuny miałyby większą oglądalność. Jak podejrzewam, ten nowy program to będzie coś w stylu reaktywacji 5-10-15, która zakończyła się kompletną klapą. Odwoływanie się do sentymentu, poprzez TYLKO powoływanie się na starą nazwe, to za mało by odnieść sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zybi "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.07, 06:29 Nareszcie Teleturniej będzie robił WQrocław , a nie Warszawka- jak wszystkie większe programy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki Gracz Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.07, 15:08 A gdzie "Wielka Gra"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.sds.uw.edu.pl 20.10.07, 23:42 Szkoda, że nie można wymyślić już czegoś zupełnie nowego. Zastanawiam się czasem, czy nadejdą czasy, kiedy z anteny zdjęta zostanie Familiada, bo wydaje sie to niemożliwym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.07, 19:59 Ludzie czy wy oglądaliście tą nową wersje? Ja obejrzałem 2 odcinki i jestem w szoku!!! Teleturniej jest żenujący, beznadziejny i można go o kant d**y rozbić. Zaczynając od prowadzącego który sam nie zna dobrze zasad i te jego przytłumione przedłużone zza bugowe "L" wprowadza w PLR-owski klimat . Po przez przebieg który nie trzyma sie wcale kupy. Kończąc na nagrodach które i tak jest nie możliwe wygrać ponieważ ułożenie ostatniego hasła graniczy z cudem. Reasumując "Koło fortuny" jest nieudolnnym reamakiem zachodnich produkcji do których nie dorasta do pięt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 15:15 hmm, wiec moja mama chce sie dostac na eliminacjie, ale nie mamy pojecia jak , czy informacjie o eliminacjach są na koncu karzdego odcinka teleturnieju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czak Re: "Koło fortuny" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.08, 19:50 Jestem zbulwersowany tym co zrobiła 26 lutego TVP2 z programem Koło Fortuny.Skończyli teleturniej w trakcie kiedy uczestnik próbował odgadnąć hasło finałowe i puścili reklamy po czym nie wrócili już do teleturnieje.To już jest przesada w polskiej telewizji.Co za barany tam pracują i za co my płacimy.Obejrzyjcie powtórke w czwartek to sobie zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kundzia Re: "Koło fortuny" IP: *.146.233.102.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.02.10, 19:53 chciałabym wziąć udział w teleturnieju koło fortuny nie wiem gdzie mam sie zgłosic i na jaki adres napisac moze ktoś wie i mógłby mi odpowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc_gosc_23 Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.net.fone.pl 10.03.08, 20:17 Ja tez jestem zawiedziona , bo niegdzie nie ma informacji jak sie zglosic do kola fortuny:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.umed.lodz.pl 17.04.08, 13:25 czy ktoś wie: czy jeszcze będą eliminacje do koła fortuny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar89 Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 12:13 we wczorajszym odcinku byla informacja o eliminacjach, tylko tata mnie zagadal i zobaczylam koncowke - 'dojazd na koszt wlasny' :)) a niestety juz tej informacji nie powtorzyli... czy ktos moglby napisac kiedy i gdzie pisali zeby sie zglosic? z gory dzieki, czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.chello.pl 26.05.08, 22:25 Ja też czekam. Napiszcie jak coś wiecie, please!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.siec.idealan.pl 27.05.08, 21:20 eliminacje odbędą się w Wa- wie 1 czerwca godz. 12 - 18 przy ul. Woronicza 17 blok f, do zobaczenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 11:07 jak wygladaja eliminacje??// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.com.pl 27.05.08, 11:20 Jeśli ktoś z Kielc wybiera się na eliminacje do koła fortuny to bardzo proszę o kontakt. W grupie zawsze raźniej. monikajag@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 11:04 czesc.czy ktos moglby mi napisac na czym polegaja eliminacje do kola fortuny?:)bo sie tam wybieram..z gory dziekuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 12:29 ktos bedzie tak miy i mi napisze jak wygladaja eliminacje do kola fortuny??????/nz czym wogole polegaja..piszci na asia100588@interia.pl dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 16:53 Hej .Czy wiadomo kiedy odbędą się najbliższe eliminacje do Koła Fortuny ? Jak wyglądają eliminacje ?? Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.acn.waw.pl 01.10.08, 18:50 Chciałabym bardzo dostac sie do teleturnieju, lecz nigdzie nie moge znalezc informacji o eliminacjach.... badzo bym byla wdzieczna za info w tej sprawie na sdres emailowy kylay6@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ledrom Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 17:32 ja też czekam na info, już raz byłem w programie. w razie pytań ledrom@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icienk@op.pl Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 19:46 Chciałabym bardzo dostać sie do teleturnieju, lecz nigdzie nie mogę znaleźć informacji o eliminacjach.... bardzo bym była wdzięczna za info w tej sprawie na adres mailowy icienk@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anioł78 Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 14:17 Ja tez bardzo prosze o informację kiedy sa jakies eliminacje do teleturnieju i jak one wyglądają. Pozdrawiam ab-aniolek@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: 193.200.232.* 02.11.08, 18:25 Teżjestem zainteresowana eliminacjami do koła fortuny, nigdzie nie ma żadnych informacji. Będę wdzięczna za jakiekolwiek info szawarka@o2.pl Dzięki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: 195.116.42.* 10.03.09, 19:43 Czy ktos moze mi powiedziec kiedy odbeda sie eliminacje do Koła fortuny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: 195.116.42.* 10.03.09, 19:49 Prosze mi przeslac informacje na emaila wiolettap@wp.pl jesli ktos wie kiedy sa eliminacje do Koła fortuny. Dziekuje z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a86krys Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.chello.pl 14.05.09, 14:45 Tak samo bardzo proszę o informacje na temat najbliższych eliminacji do koła fortuny. mój mail: a86krys@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 20:01 Ja też poproszę informację dotyczącą terminu eliminacji koła fortuny. gosiakc@interia.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
cezary30 Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 25.07.09, 12:42 od zawsze bylem fanem kola fortuny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka :) Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.09, 20:13 Już wkrótce ruszają eliminacje do nowej edycji legendarnego teleturnieju „Koła Fortuny”. Wszyscy zainteresowani udziałem w teleturnieju, będą mogli wziąć udział w castingu, który odbędzie się w niedzielę 30 sierpnia od godziny 10 do 18 w gmachu Telewizji Polskiej przy ulicy J.P. Woronicza 17. to znalazłam na stronie internetowej TVP 2 mam pytanie czy wybiera sie ktoś z lublina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola "Koło fortuny" powraca do TVP2 IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 05.10.09, 16:40 kiedy beda kolejne eliminacje??? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_stara Re: "Koło fortuny" powraca do TVP2 05.10.09, 17:23 ależ się wzruszyłam! a niedawno przypominałam sobie starą wersję, jeszcze z Magdą... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynska.ja Ka jak Krzysztof :) 22.02.10, 20:16 ...jeden z najlepszych tekstów. Magda, pocałuj pana. Pozdro-marko Q U I Z Odpowiedz Link Zgłoś