Gość: willy12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 22:09 Są jeszcze liczydła.Ale czy jeszcze ktoś umie na nich liczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: willy12 I odpuść nam SMS-em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 22:12 Czekam na opinię MODERATORA zwanego niegdyś CENZOREM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: I odpuść nam SMS-em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 00:18 kurde, bębenek modlitewny jeszcze zróbcie z komórki. i jeszcze można sie nią w łeb puknąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat I odpuść nam SMS-em IP: *.85-237-174.tkchopin.pl 25.10.07, 22:12 moherowy ciemnogrod! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daleka droga I odpuść nam SMS-em IP: *.telia.com 25.10.07, 22:12 ale nastepnym krokiem musza byc wirtualne koscioly - ile kasy sie zaoszczedzi ktora ubogim wiernym jest tak potrzebna.Moze i ja sie tez jakos nawroce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terencjusz I odpuść nam SMS-em IP: *.elb.vectranet.pl 25.10.07, 22:15 Jeszcze 500 lat i dojdą do wniosku że stosowanie prezerwatywy to nie grzech... A zmarłe dzieciątka bez chrztu już nie idą w otchłań piekielną od niedawna... tak uradzili! ufff co za ulga! a celibat? a kapłaństwo kobiet (co? gorsze w oczach Boga?) a modlenie się do obrazów Maryi (ile jest Jej rodzajów? np. Matka Boska Piwniczna, MB Fatimska, MB Częstochowska itp czy do świetych - a co Bóg zajęty święci robią jako sekretarki?) Mundury jak kapłani w Babilonie Władzę polityczną wzmacniają nieustannie Są bronić jej gotowi wieczorem i rankiem Twoją ręką ale swoim pistoletem Palec wskazujący podniesiony do góry To wzmacnia powagę postury I teraz ci powiem mój miły kolego To wszystko z Bogiem nie ma nic wspólnego! Apostołowie Słowo Boże spisali Ludzie je zmienili, celom swym poddali Podają sobie ręce, ze świata zbrodniarzami Naradzają się i knują ponad ludu głowami Ja w dniu, kiedy w Boga uwierzyłem Członkiem tej instytucji przestać być musiałem I teraz ci powiem mój miły kolego To wszystko z Bogiem nie ma nic wspólnego! Na świecie głód, świątyń w brud Podróże po całym świecie Czy zboże dla głodnych dzieci? Politycznie wzrasta, oczy na prawdę zamyka Czy ty potrzebujesz takiego pośrednika? Bo ja nie potrzebuję takiego pośrednika! Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne I odpuść nam SMS-em 25.10.07, 22:21 ja bardzo prosze ...nie robcie se jaj ze starego gestapowca, do 1 kwietnia jeszcze troche zostało tajma..., a jesli to prawda...to qwa megarotflll, xianizm: nowoczesnosc w domu i zagrodzie. Jak to wkleje na moje forum to ludzie beda wyli ze smiechu przez 24 godziny :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Re: I odpuść nam SMS-em 25.10.07, 23:19 schwarze_sonne napisał: PS...jak ktos sie chce naprawde posmiac. to polecam ten sajt...wymiata. jego adminka aga-agness to kliniczny przypadek schizofreni paranoidalnej . Darmowa polewka od ponad 2 lat. masz stress? masz doła? uwazasz ze wokol otaczaja cie kretyni? to wszystko małe miki :) Zajrzyj tu:www.egzorcyzmy.katolik.pl Uleczy kazdego :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Polit I odpuść nam SMS-em IP: *.icpnet.pl 25.10.07, 22:37 Różaniec na komórkę nie ma pozwolenia władz kościelnych do użytku podczas nabożeństw ( w intencji autora pozostawał również do użytku prywatnego) ! Informacje w prasie są wynikiem interpretacji wypowiedzi kilku księży, którzy podobno nie mają nic przeciwko temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat od ponad 2000 lat wierni ida do wirtualnego raju: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 22:43 nic nowego, zmienia sie tylko forma definicji pozostajaca w swietle cytatu markas: religia to opium dla mas.. Odpowiedz Link Zgłoś
debestofkropeczka I odpuść nam SMS-em 25.10.07, 22:44 może kiedyś dożyjemy czasów, kiedy nie bedziemy musieli dzielić na cztery dziennikarskich doniesień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ripper I odpuść nam SMS-em IP: *.smartcity.com 25.10.07, 23:17 I tak właśnie mamy świetnych studentów informatyki. Drugi Iran po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Każdy pomysł dobry 25.10.07, 23:27 na dorwanie się do mamony.To,że barany modlą się do radioodbiornika i telewizora to jest pewne,ale teraz zaczną się modlić do komórki a co mają zrobić Ci co nie mają komórek tylko piwnice??? Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Re: Każdy pomysł dobry 25.10.07, 23:30 pos3gacz napisał: > a co mają zrobić Ci co nie mają komórek tylko piwnice??? niech wracaja skad wyszli...scierwa xianskie ,do katakumb . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesznik I odpuść nam SMS-em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 23:36 A wyspowiadac sie tez mozna za pomoca sms? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Radia ZET Re: I odpuść nam SMS-em IP: *.as.kn.pl 26.10.07, 00:24 SMS-em to raczej nie, bo tekst byłby za długi. Natomiast proponuję, żeby każdy podchodził do konfesjonału z płytką lub pendrivem na którym byłyby wgrane wszystkie grzechy z poprzedniej spowiedzi, zadaną pokutę i nowe grzechy. Ksiądz w konfesjonale powinien mieć laptopa, z pojemnym twardym dyskiem z wczytanymi grzechami wszystkich parafian (łącznie z nazwiskami i adresami). Konfesjonał powinien mieć szybkie łącza z CBA, ABW, NIK, Izbą Skarbową i prokuraturą rejonową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetradrachma To sie Kaczyński ucieszy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 00:05 Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 I odpuść nam SMS-em 26.10.07, 00:14 super jak wibruje to go można wsadzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indigoapollo A teraz moze troche powagi IP: *.A157.cust.bahnhof.se 26.10.07, 00:20 Ty, ktory poszukujesz glebi, zajrzyj pod ten adres: www.mothermarysgarden.com/ Szczescia zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: A teraz moze troche powagi 26.10.07, 00:35 >Ty, ktory poszukujesz glebi Czlowieku, pod linkiem ktory dales nie ma zadnej'glebi' tylko jakies pierdoly w radiomaryjnym stylu. Glebia to jest zrozumiec dlaczego takich jak ty jest tak wielu, i co jest tak atrakcyjnego w zaklamaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Re: A teraz moze troche powagi 26.10.07, 01:02 Gość portalu: indigoapollo napisał(a): > Ty, ktory poszukujesz glebi, zajrzyj pod ten adres: > > <a href="www.mothermarysgarden.com/" głebi???? chyba stosunki analne z marysia wieczna dziewica.[> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAZ Re: A teraz moze troche powagi IP: *.complex.net.pl 26.10.07, 08:55 cholewcia - szukam monitora 3D i myślałem, że znajdę go pod tym linkiem... Zawiodłem się... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp I odpuść nam SMS-em 26.10.07, 00:51 A ja się tu akurat nie zgodzę z rozchichotanymi i pomstującymi przedmówcami. Przecież nic się nie zmieniło w kwestii odmawiania różańca. Nadal odmawia się go tak samo, modli się ten sam człowiek. Co za różnica, jaki gadżet trzyma w ręku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atheist Re: I odpuść nam SMS-em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 01:03 a pamiętacie "pagery" z filmy "U Pana Boga za piecem"? Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: I odpuść nam SMS-em 26.10.07, 01:11 no tak ale koralik nie wibruje ps a może fotodiodę (zrzekam się patentu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobromir Re: I odpuść nam SMS-em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 08:21 a k. paluszków juz nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atheist I odpuść nam SMS-em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 01:01 a pamiętacie "pagery" z filmu "U Pana Boga za piecem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akosi No proszę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 01:25 Już niedługo usłyszycie po mszy: "I kochani, nie zapomnijcie wysłać SMSa" Kasa wszystko pożera. Miłość, wiarę, nadzieję, życie... Tylko pieniądze się liczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny I odpuść nam SMS-em IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.10.07, 05:29 Chrzescijanie od dawna juz nie musza chodzic do kosciola tylko msze poranna moga wysluchac za pomoca radia a gdzieniegdzie nawet za pomoca telewizji. Tak wiec komorka nie jest zlem ale czyms co przybliza czlowieka do prawdy objawionej za pomoca rozanca. Jestem jak najbardziej za. PS W pewnych krajach za pomoca internetu juz mozna sie spowiadac. Kiedy dotrze to do nas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec tranzystor Pójdzmy o krok dalej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 06:23 komputer z namaszczeniem KK (wiadomo droższy od zwykłego) z softem umożliwiającym spowiedź i przyjęcie opłatka który wysuwałby się automatycznie ze specjalnej stacji (coś a'la CD ROM tylko mniejszy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdecydowanynie Re: I odpuść nam SMS-em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 08:04 Prosze sobie nie żartować.To zbyt proste ułatwienie dla tych,którym niespodziewanie uruchamiaja się wibratory w torebkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwilowo_obecny Mozna by tez uzyc komorki do wysylania wiernych do IP: *.Berlin.PTB.De 26.10.07, 08:30 nieba poprzez np. zamieszczenie w niej C4 - oczywiscie z opcja wyboru ;-) Pozdrawiam tych wszystkich, ktorzy "nie dali sie jeszcze zwariowac". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ot_tak Ta dlugo jak nie bedziemy takich akcji traktowac.. IP: *.Berlin.PTB.De 26.10.07, 08:40 powaznie, mozna nas uznac a zdrowe spoleczenstwo. KK juz nie tylko robi wode z mozgu tzw. wiernym ale rowniez daje robic sobie. Jak widac sprzezenie zwrotne (wierny-->KK) moze przyjac nieoczekiwana forme ;-) Na szczescie nadchodza (powoli) czasy zdrowego racjonalizmu. To spoleczenstwo daje KK i innym sektom sile prania mozgow i to samo spoleczenstwo moze powiedziec im "dosc", wybor nalezy zawsze do nas. Odpowiedz Link Zgłoś