Gość: Krzysztof Większy TV Puls IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.08, 10:08 Nich się nikt nie łudzi i tak tego chłamu oglądać nie będę. KRRiT do likwidacji i pod Trybunał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ija Skuteczny jak PiS IP: *.aster.pl 10.02.08, 10:34 Po prostu PiS prowadziskuteczą politykę, w tym i medialną, w przeciwieństwie do- rzekłbym - budyniowo-waniliowej polityki PO. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Skuteczny jak PiS 10.02.08, 12:28 Gość portalu: ija napisał(a): > Po prostu PiS prowadziskuteczą politykę, w tym i medialną, No to Wildstein powinien dostawać epilepsji z wściekłości, tak jak niegdyś ja dostawał z powodu skutecznej polityki medialnej Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Skuteczny jak PiS 10.02.08, 12:44 Pis prowadzi skuteczną politykę we własnym mniemaniu i dla siebie. Jakos Polacy tego nie doceniają. Jesli nadal nic się nie zmieni w tej partii i dalej samozadowolenie prezesa Jarosława będzie trwało, a własna racja traktowana jak mantra, to pis już nigdy nie wygra wyborów, choż zgadzam sie z twoim zabawnym okresleniem polityki PO. Ale Polacy z braku innego wyboru, znów wybiorą waniliowo-budyniowego Tuska. A winna temu nie będzie PO, ale Jarosław Kaczyński, a raczej jego wredny charakter, który go moim zdaniem eliminuje z zawodu polityka, tylko on i jego służalcze otoczenie nie chcą tego przyjąć do wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesli Zlikwidować Krajową Radę RiTV to chory twór IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.02.08, 12:32 służący wyłacznie kreceniu lodów przez grupy kolesi. Szkodzi rynkowi szkodzi demokracji i Polakom. Odpowiedz Link Zgłoś
ale-xb Większy TV Puls 10.02.08, 13:40 I słusznie,bo to na kilometr śmierdzi przewałą,co to znaczy taka monoplizacja frekwencji przesyłowych,nawiasem mówiąc ciekaw jestem ile za to zapłacili,bo w innych krajach to są ogromne pieniądze dla skarbu państwa.Podejrzewam,że nie w tym przypadku.Warto się zorientować,kto za tym stał i pociągnąć do odpowiedzialności. Odpowiedz Link Zgłoś
xabc123 Najważniesze - Nie płacić abonamentu ! 10.02.08, 13:51 Wszystkie te stacje działają według takiego samego schematu. TVP z każdym rokiem upodabnia się do telewizji komercyjnych. Ja nie dam już na tę chałę ani grosza. Może Murdoch pokaże im jak utrzymać swoje dupy za własne pieniądze. Krótko mówiąc: pie..ć abonament i KRRiT! Odpowiedz Link Zgłoś
temarek Większy TV Puls 10.02.08, 15:07 Bardzo mi się podoba ta telewizja. Im większa konkurencja tym lepsze telewizje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milan subotic WSI 24 protestuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 23:51 oczywiście TVN , dziecko Kuno-Żaglów i innych "firm polonijnych " tworzonych w PRL przez SB ( p. Wejchert , na przykład ) teraz gorąco protestuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skandal Skandal!!! IP: 80.50.15.* 06.03.08, 10:04 Jak to, nie przyszli do ojca Michnika poprosić o wsparcie w uzyskaniu pozwolenia tak jak to zrobił śp. Woyciechowski i Radio Zet. Jak to możliwe, że jakaś wstrętna telewizornia chce pokazywać świat odbiegający od wizji TVN24 i Gazety? Skandal!!!! A ja się pytam gdzie była Gazeta kiedy dawano nieuczciwie koncesje w latach 90tych, co? Obywatelu Aronie nie idź tą drogą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Większy TV Puls IP: *.eranet.pl 06.03.08, 16:18 no jak kto? Jeszcze dłuuuugie ręce do prezesa Dąbskiego do PiSowskich dup :) TV i tak padnie nawet jakby Murdoch zainwestował milairdy funtów sterlingów.... to żyd i tv żydowska i tego nie zaakceptuje nasz kraj. Nie żebym był antysemitą. takie obiektywne spojrzenie. A zmiana prezesa? Że zakończył z powodzeniem swoją misję? Bzduraaaaa!! wg mnie to sa 4 powody: po pierwsze: Meisel to nie amerykanin tylko żyd. po drugie: nie zrezygnował tylko go wywalili bo był słaby po trzecie: nie znał się wogóle na robocie po czwarte: nie miał nawet krzyżyka (kazał go ściągnąc kiedy zastępował ojca Dzido) w pokoju a to przecież telewizja katolicka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Re: Większy TV Puls IP: *.eranet.pl 06.03.08, 16:20 no ubawiłeś mnie chłopie.... z tymi wspaniałymi dziennikarzami!!! ja nawet tej stacji nie zaprogramowałem w Tv bo skzoda czasu. najlepsza jest singadinga :) wysle piekny bukiet kwiatów lub dobre wino temu co to ogladał 2X od poczatu do końca (...i nie pracuje w Pulsie ;-) ) ! Odpowiedz Link Zgłoś