fly8171 04.03.08, 07:16 Niech zajmie się Piterą, bo biedaczka chyba niedomaga!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: outsider Minister do walki z dyskryminacją IP: *.ca-sanfranc0.sa.earthlink.net 04.03.08, 07:16 bardzo dobry pomysl. Popieram i do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 nie ma to jak PiSowski minister ds. śledzi, Wieche 04.03.08, 07:25 Wiechecki niejaki. Pamiętacie? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: nie ma to jak PiSowski minister ds. śledzi, W 04.03.08, 08:00 kronopio77 napisał: > Wiechecki niejaki. Pamiętacie? :)))) ====================================== He, he, pewnie. Wkrotce Potuskie powolaja jeszcze Ministerstwo Spraw Zbytecznych. O, ci to naprawde mieliby co robic:-)))). Platforma zaczyna nasladowac kolegow z pisuaru. Widac, nudzi im sie. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir ...Drogie GWno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 08:49 Drogie GWno zrobmy kupe na PIS i jeszcze jutro i pojutrze ...i za tydzien. Codziennie i wciąż! Zamknij oczy nie patrz tylko sr..j. To umiesz najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: ...Drogie GWno 04.03.08, 10:38 Gość portalu: fakir napisał(a): > Drogie GWno zrobmy kupe na PIS i jeszcze jutro i pojutrze ...i za > tydzien. Codziennie i wciąż! Zamknij oczy nie patrz tylko sr..j. To > umiesz najlepiej. ********************************* Sądzisz, gó..any wygląd PiS-u jest zasługą srania układu? A ja sądzę, że PiS zawdzięcza to swojemu prezesowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir Re: ...Drogie GWno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 12:38 Sadze ze w duzej mierze masz racje, co nie podwaza faktu ze taktyka wypalania wszystkiego co nie PISowskie i oklamywania przez zaklinanie wszystkiego co POwskie siegnela jest niepojeta. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 .....Minister do walki?........ 04.03.08, 07:25 Likwiduja do spraw dziecka a zakladaja do spraw kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dornjuan Nie kłam Żabo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 07:31 i spadaj na strony ND. Nie likwidują tylko oddadzą w kompetentne ręce ludzie nieobłąkanych. Ty jak zwykle , jak sobie od rana nie pokłamiesz to dzień stracony. Lepiej zajmij się prześladowaniami arabów w Paryżu. Tam Ci bliżej niż do Polski kosmopolito. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: .....Minister do walki?........ 04.03.08, 08:05 presentation1 napisał: > Likwiduja do spraw dziecka a zakladaja do spraw kobiet. ===================================== czyli: "zamienil stryjek siekierke na kijek". No bo to "wiecie / rozumiecie": budzet ustalony i kase trzeba wydac. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: .....Minister do walki?........ 04.03.08, 08:19 presentation1 napisał: > Likwiduja do spraw dziecka a zakladaja do spraw kobiet. przecież to logiczne. Pomyśl skąd się biorą dzieci trąbo. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: .....Minister do walki?........ 04.03.08, 08:24 Widocznie przez zapowietrzenie.Wiatr? Odpowiedz Link Zgłoś
kac_moralny Re: .....Minister do walki?........ 04.03.08, 08:25 presentation1 napisał: > Likwiduja do spraw dziecka a zakladaja do spraw kobiet. =============== pamiętaj, że największą siłę przebicia ma ...baran. Słoneczko wiosenne we Francji przygrzewa, wieź tabletki, idź na spacer, daj se luz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojti Cymański Ty hipokryto ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 07:29 A gdzie byłeś jak Jaro tworzył Ministerstwo ds ryb niepotrzebnych dla kibola Wiecheckiego z LPR ? Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Cymański Ty hipokryto ! 04.03.08, 08:06 Gość portalu: wojti napisał(a): > A gdzie byłeś jak Jaro tworzył Ministerstwo ds ryb niepotrzebnych > dla kibola Wiecheckiego z LPR ? ======================================== Pewnie na rybach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysia w pilotce Tylko nie powolujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 07:41 Nelly to ciezki przypadek kliniczny debilizmu.Polscy politycy dlaczego sa to osobniki w wiekszosci umyslowo chore.Czy do pisu werbowano osobnikow z szpitali psychiatrycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj To wcale nie chodzi o dyskryminacje. 04.03.08, 07:55 ======================================= Czarnokieckowi naciskaja w sprawie calkowitego zakazu aborcji, a ewentualny minister do spraw kobiecych bylby swietnym parawanem do wystapienia z inicjatywa ustawodawcza. Zaden przytomny polityk nie bedzie taki glupi, zeby wychylac sie z jakimkolwiek idiotyzmem pograzajacym kobiety. Chociaz juz dali plame, bo powolanie takiego ministerstwa (bez wzgledu na gloszone wzniosle idealy) juz w sobie samym jest potwierdzeniem segregacji. POTuskie zciagneliby na swoje puste glowy gromy i niezdrowa uwage swiatowej opinii publicznej. I znowu wstyd. Zapomnieli widac, jak krytykowali jedna taka "nieudana" rzeczniczke d/s Kobiet w Kancelarii Prezia Kwaczorka Glupszego, a teraz chca powolac az Ministerstwo? No pogielo im mozgi! Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos PIS śmie mówić o marnowaniu kasy, a sami 04.03.08, 07:57 utworzyli kilka ministerstw na potrzeby tylko i wyłącznie koalicjanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanox Minister do walki z dyskryminacją IP: *.wroclaw.mm.pl 04.03.08, 08:05 dlaczego nie ma ministra do spraw mężczyzn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad.ludwik02 To przecież w ramach walki o "tanie Państwo"! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 04.03.08, 08:09 To przecież w ramach walki o "tanie Państwo"! Podobnie jak za PiSu Rzecznik (raczej niedorzeczniki!) ds. Dziecka, Minister Gospodarki Morskiej (dla zaprzyjaźnionego koalicjanta!), CBA (od zawsze upragnione dziecko Braci Kaczyńskich) itd.itd. Pieniędzy ci u nas w budżecie dosyć! Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Minister do walki z dyskryminacją 04.03.08, 08:17 Nic mi się nie chce, każda preaca cięższa od oddychania mnie męczy, a w dodatku wczoraj nie chcieli mi sprzedać piwa na krechę. Bardzo proszę powołać odrębnego ministra d/s dyskryminacji mnie. Grzes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macho Impotenci z pisu IP: *.chello.pl 04.03.08, 08:25 nie widzą potrzeby takiej funkcji bo są męskimi dziewicami . Co za sromota ?! Dlaczego Wolacy wybierają facetów , krorzy nigdy nie powąchali baby ? Stąd też ich niechęć do konbiet , jako do czegoś obcego . Odpowiedz Link Zgłoś
darth-oor Minister do walki z dyskryminacją 04.03.08, 09:34 Debilizm, debilizm i debilizm do kwadratu! Za moje pieniadze jaki "Spec Debil" bedzie patrzyl mi na rece kogo zatrudniam... tfu. GWniana gazeta, GWniane PO Odpowiedz Link Zgłoś