moni.78 11.02.09, 12:02 doradźcie proszę na co się zdecydować ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sphinx10 Re: cyfra+. cyf.polsat czy tv "n"- co wybrać? 11.02.09, 14:38 a co chcesz oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
moni.78 Re: cyfra+. cyf.polsat czy tv "n"- co wybrać? 11.02.09, 19:05 w sumie podstawowe programy tvp tvn polsat tvn style coś dla dzieci - do tej pory korzystałam z multimediów - teraz musze wybrać coś z tych 3 opcji --- chodzi mi o solidność - czy w razie usterki ktoś z serwisu przyjeżdza zobaczyć czy co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papay Re: cyfra+. cyf.polsat czy tv "n"- co wybrać? IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.09, 19:49 Weź sobie pakiet familijny z polsatu za 37,50 Nie licz na to, że ktokolwiek przyjedzie niezależnie od platwormy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombel Re: cyfra+. cyf.polsat czy tv "n"- co wybrać? IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 18.03.09, 11:57 Odradzam TV N naciągacze,niesolidna firma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: cyfra+. cyf.polsat czy tv "n"- co wybrać? 26.03.09, 19:40 dlaczego n niesolidna? nie rozumiem ja mam i szczerze polecam, dodatkowo w przeciwienstwie do polsatu chocby masz i liczbe kanalow konkretna i jakosc tych kanalow, wiec w razie pytan wal smialo Odpowiedz Link Zgłoś
gzarytkiewicz Re: cyfra+. cyf.polsat czy tv "n"- co wybrać? 26.03.09, 21:23 N jest w miarę solidna...Jeśli chodzi o prgramy to oferta jest b.dobra i najtańsza...Zero opłat za kanały HD....a w Cyfrze i Polsacie niestety trzebna za to płacić..... Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: cyfra+. cyf.polsat czy tv "n"- co wybrać? 27.03.09, 17:28 wiem wlasnie, dlatego mam nke, i dlatego przy wyborze platformy trzeba dobrze sie wglebic w temat, bo oferty mimo ze sa podobne do siebie to drastycznie sie roznia :/ no i chyba tylko nka posiada dekoder hd, wiec warto to uwzglednic, bo tez calkiem przydatna funkcja Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: cyfra+. cyf.polsat czy tv "n"- co wybrać? 28.03.09, 16:19 Pod warunkiem ze sie posiada TV co najmniej HD Ready .... Dla ty co nie zwracaja uwagi na jakosc obrazu CP jest najlepszy . Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: cyfra+. cyf.polsat czy tv "n"- co wybrać? 28.03.09, 19:39 no ja akurat mam tv hd, stad wybor nki, ale uwazam, ze nawet jesli ktos nie posiada owego sprzetu to oferta i tak jest znacznie lepsza niz cp, zwlaszcza jesli chodzi o pakiety i wybor kanalow Odpowiedz Link Zgłoś
luceat Polecam Cyfrowy Polsat 28.03.09, 18:37 Kiedyś miałem wizje tv, która stała się cyfrą plus. Drogo. Teraz mam Polsat i jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: Polecam Cyfrowy Polsat 28.03.09, 19:50 luceat napisał: > Kiedyś miałem wizje tv, która stała się cyfrą plus. Drogo. Teraz mam Polsat i j > estem zadowolony no ja przyznam ze oferta jakos mi nie pasowala zbytnio, w pakietach brak bylo mysli przewodniej a roznily sie od siebie tylko iloscia kanalow, a na co mi multum kanalow skoro wiekszosci bym nie ogladal, a musialbym wziac i tak najdrozszy pakiet.. ale to chyba zalezy wlasnie od preferencji uzytkownika i przede wszystkim na jakim sporcie nam zalezy :D Odpowiedz Link Zgłoś
piotrbur1 Re: Polecam Cyfrowy Polsat 13.05.09, 09:08 oczywiście że oszukiwał, ja już od 2 mca po podpisaniu umowy walczę z nimi.. zostałem oszukany - wprowadzony w błąd. Mój problem polega na tym, iż nie mogę posortować kanałów tak by widzieć tylko te za które płacę. mam pakiet familijny i w tym pakiecie cp tak poukładał kanały by wymusić dokupienie szerszego pakietu albo nauczenie się na pamięć pod jakim numerem jest dany kanał bo tak jest sporo pustych kanałów których nie opłacam. Jak ktoś chce podpisać umowę niech sprawdzi czy istnieje taka mozliwość i proszę nie bierzcie ich dekodera mini, bo on nadaje się tylko na złom!!!!!!!! |Sam u znajomych układałem listy ulubionych i u nich to działą lecz nie maja g***a mini. jak ktoś ma taki sam problem to prosze o maila zasypiemy ich skargami jak tak chcą postępować. zakłądam stronę odradzającą użytkownikom cp może ktoś się dołączy??? radoslaw38 napisał: > luceat napisał: > > > Kiedyś miałem wizje tv, która stała się cyfrą plus. Drogo. Teraz mam Pols > at i j > > estem zadowolony > > no ja przyznam ze oferta jakos mi nie pasowala zbytnio, w pakietach brak bylo > mysli przewodniej a roznily sie od siebie tylko iloscia kanalow, a na co mi > multum kanalow skoro wiekszosci bym nie ogladal, a musialbym wziac i tak > najdrozszy pakiet.. > ale to chyba zalezy wlasnie od preferencji uzytkownika i przede wszystkim na > jakim sporcie nam zalezy :D Odpowiedz Link Zgłoś
piotrbur1 Re: cyfra+. cyf.polsat czy tv "n"- co wybrać? 13.05.09, 09:08 moni.78 napisała: > doradźcie proszę na co się zdecydować ? wszystk otylk onie polsat czytaj niżej: oczywiście że oszukiwał, ja już od 2 mca po podpisaniu umowy walczę z nimi.. zostałem oszukany - wprowadzony w błąd. Mój problem polega na tym, iż nie mogę posortować kanałów tak by widzieć tylko te za które płacę. mam pakiet familijny i w tym pakiecie cp tak poukładał kanały by wymusić dokupienie szerszego pakietu albo nauczenie się na pamięć pod jakim numerem jest dany kanał bo tak jest sporo pustych kanałów których nie opłacam. Jak ktoś chce podpisać umowę niech sprawdzi czy istnieje taka mozliwość i proszę nie bierzcie ich dekodera mini, bo on nadaje się tylko na złom!!!!!!!! |Sam u znajomych układałem listy ulubionych i u nich to działą lecz nie maja g***a mini. jak ktoś ma taki sam problem to prosze o maila zasypiemy ich skargami jak tak chcą postępować. zakłądam stronę odradzającą użytkownikom cp może ktoś się dołączy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: cyfra+. cyf.polsat czy tv "n"- co wybrać? IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.09, 09:12 zgadza sie,mini to go.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: cyfra+. cyf.polsat czy tv "n"- co wybrać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.12.09, 19:54 a ja wybrałem DialogMedia i jest bardzo dobrze :) polecam dobra telewizja cyfrowa i internet za przystępną cenę :) Odpowiedz Link Zgłoś