Dodaj do ulubionych

cyfra+. cyf.polsat czy tv "n"- co wybrać?

11.02.09, 12:02
doradźcie proszę na co się zdecydować ?
Obserwuj wątek
    • sphinx10 Re: cyfra+. cyf.polsat czy tv "n"- co wybrać? 11.02.09, 14:38
      a co chcesz oglądać?
      • moni.78 Re: cyfra+. cyf.polsat czy tv "n"- co wybrać? 11.02.09, 19:05
        w sumie podstawowe programy tvp tvn polsat tvn style coś dla dzieci - do tej
        pory korzystałam z multimediów - teraz musze wybrać coś z tych 3 opcji ---
        chodzi mi o solidność - czy w razie usterki ktoś z serwisu przyjeżdza zobaczyć
        czy co się dzieje?
        • Gość: Papay Re: cyfra+. cyf.polsat czy tv "n"- co wybrać? IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.09, 19:49
          Weź sobie pakiet familijny z polsatu za 37,50
          Nie licz na to, że ktokolwiek przyjedzie niezależnie od platwormy.
          • Gość: bombel Re: cyfra+. cyf.polsat czy tv "n"- co wybrać? IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 18.03.09, 11:57
            Odradzam TV N naciągacze,niesolidna firma!!!
            • radoslaw38 Re: cyfra+. cyf.polsat czy tv "n"- co wybrać? 26.03.09, 19:40
              dlaczego n niesolidna? nie rozumiem ja mam i szczerze polecam, dodatkowo w
              przeciwienstwie do polsatu chocby masz i liczbe kanalow konkretna i jakosc tych
              kanalow, wiec w razie pytan wal smialo
              • gzarytkiewicz Re: cyfra+. cyf.polsat czy tv "n"- co wybrać? 26.03.09, 21:23
                N jest w miarę solidna...Jeśli chodzi o prgramy to oferta jest b.dobra i
                najtańsza...Zero opłat za kanały HD....a w Cyfrze i Polsacie niestety trzebna za
                to płacić.....
                • radoslaw38 Re: cyfra+. cyf.polsat czy tv "n"- co wybrać? 27.03.09, 17:28
                  wiem wlasnie, dlatego mam nke, i dlatego przy wyborze platformy trzeba dobrze
                  sie wglebic w temat, bo oferty mimo ze sa podobne do siebie to drastycznie sie
                  roznia :/ no i chyba tylko nka posiada dekoder hd, wiec warto to uwzglednic, bo
                  tez calkiem przydatna funkcja
                  • jacekm22 Re: cyfra+. cyf.polsat czy tv "n"- co wybrać? 28.03.09, 16:19
                    Pod warunkiem ze sie posiada TV co najmniej HD Ready ....
                    Dla ty co nie zwracaja uwagi na jakosc obrazu CP jest najlepszy .
                    • radoslaw38 Re: cyfra+. cyf.polsat czy tv "n"- co wybrać? 28.03.09, 19:39
                      no ja akurat mam tv hd, stad wybor nki, ale uwazam, ze nawet jesli ktos nie
                      posiada owego sprzetu to oferta i tak jest znacznie lepsza niz cp, zwlaszcza
                      jesli chodzi o pakiety i wybor kanalow
    • luceat Polecam Cyfrowy Polsat 28.03.09, 18:37
      Kiedyś miałem wizje tv, która stała się cyfrą plus. Drogo. Teraz mam Polsat i jestem zadowolony
      • radoslaw38 Re: Polecam Cyfrowy Polsat 28.03.09, 19:50
        luceat napisał:

> Kiedyś miałem wizje tv, która stała się cyfrą plus. Drogo. Teraz mam Polsat i j
        > estem zadowolony

no ja przyznam ze oferta jakos mi nie pasowala zbytnio, w pakietach brak bylo
        mysli przewodniej a roznily sie od siebie tylko iloscia kanalow, a na co mi
        multum kanalow skoro wiekszosci bym nie ogladal, a musialbym wziac i tak
        najdrozszy pakiet..
        ale to chyba zalezy wlasnie od preferencji uzytkownika i przede wszystkim na
        jakim sporcie nam zalezy :D
        • piotrbur1 Re: Polecam Cyfrowy Polsat 13.05.09, 09:08
          oczywiście że oszukiwał, ja już od 2 mca po podpisaniu umowy walczę z nimi..
          zostałem oszukany - wprowadzony w błąd. Mój problem polega na tym, iż nie mogę
          posortować kanałów tak by widzieć tylko te za które płacę. mam pakiet familijny
          i w tym pakiecie cp tak poukładał kanały by wymusić dokupienie szerszego pakietu
          albo nauczenie się na pamięć pod jakim numerem jest dany kanał bo tak jest sporo
          pustych kanałów których nie opłacam. Jak ktoś chce podpisać umowę niech sprawdzi
          czy istnieje taka mozliwość i proszę nie bierzcie ich dekodera mini, bo on
          nadaje się tylko na złom!!!!!!!! |Sam u znajomych układałem listy ulubionych i
          u nich to działą lecz nie maja g***a mini. jak ktoś ma taki sam problem to
          prosze o maila zasypiemy ich skargami jak tak chcą postępować. zakłądam stronę
          odradzającą użytkownikom cp może ktoś się dołączy???
          radoslaw38 napisał:

> luceat napisał:
          >
          > > Kiedyś miałem wizje tv, która stała się cyfrą plus. Drogo. Teraz mam Pols
          > at i j
          > > estem zadowolony
          >
          > no ja przyznam ze oferta jakos mi nie pasowala zbytnio, w pakietach brak bylo
          > mysli przewodniej a roznily sie od siebie tylko iloscia kanalow, a na co mi
          > multum kanalow skoro wiekszosci bym nie ogladal, a musialbym wziac i tak
          > najdrozszy pakiet..
          > ale to chyba zalezy wlasnie od preferencji uzytkownika i przede wszystkim na
          > jakim sporcie nam zalezy :D
    • piotrbur1 Re: cyfra+. cyf.polsat czy tv "n"- co wybrać? 13.05.09, 09:08
      moni.78 napisała:

> doradźcie proszę na co się zdecydować ?

wszystk otylk onie polsat czytaj niżej:
      oczywiście że oszukiwał, ja już od 2 mca po podpisaniu umowy walczę z nimi..
      zostałem oszukany - wprowadzony w błąd. Mój problem polega na tym, iż nie mogę
      posortować kanałów tak by widzieć tylko te za które płacę. mam pakiet familijny
      i w tym pakiecie cp tak poukładał kanały by wymusić dokupienie szerszego pakietu
      albo nauczenie się na pamięć pod jakim numerem jest dany kanał bo tak jest sporo
      pustych kanałów których nie opłacam. Jak ktoś chce podpisać umowę niech sprawdzi
      czy istnieje taka mozliwość i proszę nie bierzcie ich dekodera mini, bo on
      nadaje się tylko na złom!!!!!!!! |Sam u znajomych układałem listy ulubionych i
      u nich to działą lecz nie maja g***a mini. jak ktoś ma taki sam problem to
      prosze o maila zasypiemy ich skargami jak tak chcą postępować. zakłądam stronę
      odradzającą użytkownikom cp może ktoś się dołączy???
      • Gość: Peter Re: cyfra+. cyf.polsat czy tv "n"- co wybrać? IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.09, 09:12
        zgadza sie,mini to go....
        • Gość: marek Re: cyfra+. cyf.polsat czy tv "n"- co wybrać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.12.09, 19:54
          a ja wybrałem DialogMedia i jest bardzo dobrze :) polecam dobra telewizja
          cyfrowa i internet za przystępną cenę :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka