Gość: toja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 10:58 katolicy.net/ogloszenia/228-rocznica-zamordowania-dziecka-agaty.html czuję niesmak... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.george.l Re: katolicy? 18.06.09, 16:46 Zwykłe świnie. Zaszczuli dziecko, po roku rozgrzebują sprawę. Świnie, świnie i jeszcze raz świnie. Łapy precz od dzieci, parszywe świnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniews1934 Re: katolicy?RE: moze troche jasniej? 18.06.09, 17:56 l.george.l napisał: > Zwykłe świnie. Zaszczuli dziecko, po roku rozgrzebują sprawę. Świnie, świnie i > jeszcze raz świnie. Łapy precz od dzieci, parszywe świnie. RE:wielkie slowa a nie wiadomo o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumo Re: katolicy? IP: *.bu.edu 18.06.09, 18:20 Wszyscy zwolennicy zabijania nienarodzonych zdążyli się urodzić. Szkoda że jerzyk też. Licz się ze słowami śmieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumo Re: katolicy? IP: *.bu.edu 18.06.09, 18:18 > czuję niesmak... Ja również. Postępowaniem aborczej i pozostałych naganiaczy. Mają krew na rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indianin Re: katolicy? IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.09, 22:27 Gość portalu: forumo napisał(a): > Ja również. Postępowaniem aborczej i pozostałych naganiaczy. Mają krew na rękach. Najwięcej krwi na rękach to ma sekta katolicka. Zbrodnie przeciwko ludzkości. 200 mln ofiar w imię wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: katolicy? IP: *.broadband.corbina.ru 18.06.09, 22:41 > Najwięcej krwi na rękach to ma sekta katolicka. > Zbrodnie przeciwko ludzkości. 200 mln ofiar w imię wiary. Forum humorum jest obok, towarzyszu. Chociaż nie wiem, czy tam poznają się na takich wyrafinowanych żartach zasłużonego towarzysza co to życie poświęcił na zwalczanie zabobonów (docenili was chociaż towarzyszu w resorcie?). I w końcu sam uwierzył w bajki, które opowiadał :-) Dobra, przebijam: Hitler zabił 666 miliardów Żydów, z tego 6,66 biliona w komorach gazowych. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: katolicy? 19.06.09, 16:09 Co Ci się Kicia nie zgadza? Liczba ofiar, czy to, że mordowali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimoza Re: katolicy? IP: *.chickenkiller.com 19.06.09, 19:59 A dla kogo to ma być? Dla telewizji? Bez kozery powiem: 200 miliardów ofiar katolskich siepaczy! :-) Jak zauważył Chesterton: wolnomyśliciele też myślą, ale wolno im to idzie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jurasmysz Re: katolicy? 20.06.09, 09:51 A Wy katolicy czy katole, bo niem z kim mam przyjemnosc......? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanahab Re: katolicy? 24.06.09, 23:10 Można wylać hektolitry postmodernistycznego pseudoetycznego bełkotu,obrażać i szydzić z wartości podstawowych dla innych ludzi, można odczuwać do nich nieukrywaną pogardę i zwykłą nienawiść, a i tak nie zmieni to prostej prawdy, że mord na człowieku jakim jest aborcja, pozostanie najcięższą zbrodnią, do której jest zdolny tylko człowiek. Czy ktoś słyszał o tym,żeby jakieś bezmyślne bydlę, oprócz człowieka, zabijało swoje młode w łonie matki??? -- Serce? A to Polska właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
placek358 Re: katolicy? 21.06.09, 20:44 Nie "ciskaj się" kiciu , bo wystarczy troszkę zainteresować się prawdziwą historią , żeby wiedzieć , że przez ostatnich kilkaset lat różnie to z Wami "prawdziwymi katolikami , chrześcijanami" bywało... ..... "polski katolicyzm"..... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kokos Re: katolicy? IP: *.anonymouse.org 24.06.09, 18:17 > wystarczy troszkę zainteresować się prawdziwą historią Prawda. Poradnik agitatora to pasjonująca i wielce pouczająca lektura. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: katolicy? 24.06.09, 08:27 Skąd w katolikach tyle nienawisci do innaczj wierzących i myslącyc?! Gęby pelne miloisci bliźniego, ale tylko gęby. Tyle podlosci i zaklamania nie ma chyba w zadnej innej religii. Wstrzmiezliwosc seksualna rzuca im sie na mozgi, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kokos Re: katolicy? IP: *.anonymouse.org 24.06.09, 18:21 wanda43 napisała: TW Wanda? Czy oficer prowadzący TW Wanda? Ten bełkot sobie schowaj na inne okazje. Polecam lekturę książki o sprawie 'Agaty' autorstwa Najfeld i Terlikowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanahab Re: katolicy? 24.06.09, 23:17 wanda43 napisała: Nie możesz znieść, że żyją ludzie, którzy mają inne poglądy niż twoje?? Po co plujesz jadem ?? Nie szkoda ci czasu?? Od razu wyślij katolików do gazu i będziesz miała problem rozwiązany. > Skąd w katolikach tyle nienawisci do innaczj wierzących i myslącyc?! Gęby pelne > miloisci bliźniego, ale tylko gęby. Tyle podlosci i zaklamania nie ma chyba w > zadnej innej religii. Wstrzmiezliwosc seksualna rzuca im sie na mozgi, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
jurasmysz Re: katolicy? 25.06.09, 18:25 A co to znaczy katolik, bo nie rozumiem? Czy prawicowiec zasluguje na to miano tylko z tego powodu, ze chodzi do Kosciola i pluje na komune, Urbana i ZSRR? A jesli ten prawicowiec - katolik w przeszlosci donosil, to juz jest wyklety.......??? A jezeli to byl ksiadz, teraz hierarcha KK, dzialacz "S".... itp! Ja jestem katolikiem, nie biegam co niedziela do Kosciola, czytam "Nie" Urbana, "Fakty i mity", bylego ksiedza, który mial odwage powiedziec NIE KK i jestem gorszy od hien w "sukienkach" golacych emerytki, albo Ojdyra, który przekretami powieksza majatek KK, oraz wielu innych ksiezy nie placacych na swoje dzieci, ze o takim drobiazgu jak podatki nie wspomne.......................... co podarowala im lewicowa partia i KONKORDAT, czyli pakt o nieagresji chyba w stosunku do pedofilów w sutannach, których nasz bohater narodowy JP" ukrywal, lub pomagal........................!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Po prostu syfilizacja chrześcijańska. 24.06.09, 09:07 I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
evil-minded Re: Po prostu syfilizacja chrześcijańska. 25.06.09, 19:22 Każdemu tak rozpaczającemu po "śmierci dziecka" 14 letniej Agaty z całego mojego serduszka po chrzescijansku życzę, żeby jego 14letnia córka zaszła w ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Po prostu syfilizacja chrześcijańska. IP: 93.1.198.* 26.06.09, 17:30 > życzę, żeby jego 14letnia córka zaszła w ciążę. Z życzeniami, żeby cię wyskrobali trochę się spóźniłem cholera :-) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Czy kataryna podała wreszcie linka do bloga Agaty 26.06.09, 10:13 na swoim blogu? Pytam bom wielce ciekawy co też tam jest nawypisywane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Czy któryś z rzygających tolerancją i miłością IP: 93.1.198.* 26.06.09, 17:34 bliźniego pokemonów przeczytał książkę Najfeld i Terlikowskiego? Można byłoby wreszcie porozmawiać na temat. Odpowiedz Link Zgłoś