Dodaj do ulubionych

Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w s...

IP: *.chello.pl 04.08.09, 20:16
I jak kierowca ma dostrzec takiego idiotę jadącego na jednym kole z dużą
prędkością? Jedzie szczeniak ponad stówę, na jednym kole bez możliwości
wykonania jakiegokolwiek manewru- i czyja wina?
W dodatku w mieście, gdzie prędkość jest ograniczona do 50km/h.
Następny trup na własne życzenie.

Obserwuj wątek
    • pracownikxyz Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w 05.08.09, 08:34
      No i gdzie są teraz te wszystkie szczekacze jeżdżące na tych niebezpiecznych
      zabawkach, które niemalże każdą sytuację próbują uzasadnić winą kierowcy
      samochodu? Wczoraj widziałem dwóch takich pędzących po Gądowiance we Wrocławiu.
      Jakby w coś walnęli to na pewno nie oni byliby winni. Może zrzuciliby winę na
      projektanta ulicy, że złośliwie poustawiał słupy aby zabijać motocyklistów.
      Kiedy się Państwo weźmie za rozwiązanie tej szczeniackiej patologii?!?!?!
      • Gość: woj Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 13:15
        Jak to gdzie? W pracy,jak prawie wszyscy porządni ludzie.
        • pracownikxyz Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w 06.08.09, 06:23
          Gość portalu: woj napisał(a):

> Jak to gdzie? W pracy,jak prawie wszyscy porządni ludzie.

Dzień dobry Panie szczekaczu.
        • prawdziwy.jonek Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w 09.08.09, 08:54
          Gość portalu: woj napisał(a):

> Jak to gdzie? W pracy,jak prawie wszyscy porządni ludzie.

a to tylko robole sa porzadni?! a co z emerytami? nieporzadni bo siedza w domu?
          a co z tymi co zyja z odsetek od kapitalu?
      • Gość: devnull Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: 212.160.67.* 05.08.09, 16:02
        sam kundelku jestes szczekaczem, nie obrazaj innych ludzi bo to samo ci sie
        przytrafi.
        • pracownikxyz Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w 06.08.09, 06:27
          Gość portalu: devnull napisał(a):

> sam kundelku jestes szczekaczem, nie obrazaj innych ludzi bo to samo ci sie
          > przytrafi.

Co mi się przytrafi? Pędzenie 200 km/h drogą publiczną? Dziękuję! Ewidentną
          głupotę zostawiam młodym i przemądrzałym drogowym zabójcom.
          Kundelkiem to możesz sobie swoją babę nazywać jak Ci pozwoli. Większość fanów
          ścigaczy to poza stwarzaniem zagrożenia na drodze i odszczekiwaniu się niewiele
          potrafi. Acha! Potrafią jeszcze jedno! Wydawać kasę rodziców! Bo uczciwie na
          takie ścigacz w tak młodym wieku na pewno nie zarobili.
          • one2be [...] 06.08.09, 11:17
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Travian Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 17:03
        tylko 40% wypadków jest z winy motocyklistów. poza tym tutaj wina kierowcy bo
        wyjeżdżając z podporządkowanej, nie udzielił pierszeństwa motocykliscie ktory
        jechał wczesniej na jednym kole a nie w czasie wypadku ! Czytajcie ze
        zrozumieniem pacany a gazeta.pl specjalnie taki tytuł dała.
        • Gość: Lehoo Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: *.globalconnect.pl 12.08.09, 11:08
          Nie da się udzielic pierwszenstwa pojazdowi, któego nie widać. Podjezdzasz do
          skrzyzowania, patrzysz w lewo, nic nie ma - to jedziesz, w trakcie pokonywania
          luku patrzysz w przod, bo tam najciekawiej, a ze w tym czasie z predkoscia
          znacznie przekraczajaca ta dozwolona wjechazdza na ciebie motocyklista, to juz
          jego ryzyko - poniosl je wiec pokaralo go za brawure i glupote.
    • Gość: TY Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w s... IP: 94.254.137.* 05.08.09, 11:59
      BRAVO, BRAVO...
    • Gość: Wolo Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: 193.67.103.* 05.08.09, 15:45
      jaki trup? motocyklista trafił do szpitala, nie do kostnicy.
      • abort Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w 05.08.09, 19:52
        > jaki trup? motocyklista trafił do szpitala, nie do kostnicy.

Sam nie wiem czy napisać "na szczęście", czy "szkoda".

Żal każdego życia, nawet życia debila. Ale z drugiej strony patrząc, może taki debil opowie innym debilom o swoim przypadku i tamci lekko zluzują... Że niby myślę altruistycznie? Na pewno.
        • pracownikxyz Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w 06.08.09, 06:31
          abort napisał:

> > jaki trup? motocyklista trafił do szpitala, nie do kostnicy.
          >
          > Sam nie wiem czy napisać "na szczęście", czy "szkoda".
          >
          > Żal każdego życia, nawet życia debila. Ale z drugiej strony patrząc, może taki
          > debil opowie innym debilom o swoim przypadku i tamci lekko zluzują... Że niby m
          > yślę altruistycznie? Na pewno.

Ja wiem: "na szczęście". Dzięki temu, że jutro tego kretyna nie będzie na
          drodze, będzie choć trochę bezpieczniej. Martwić się bezpieczeństwem tych
          głupków, którzy mają bezpieczeństwo innych gdzieś, to jak martwić się czy SS-man
          nie zranił się w palec puszczając serię do związanych jeńców. Może to okrutne,
          ale nie każcie mi fałszywie przejmować się losem ludzi, który los swoich ofiar
          mają gdzieś.
          • wojtek-rr Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w 06.08.09, 14:47
            pracownikxyz napisał:

> abort napisał:
            >
            > > > jaki trup? motocyklista trafił do szpitala, nie do kostnicy.
            > >
            > > Sam nie wiem czy napisać "na szczęście", czy "szkoda".
            > >
            > > Żal każdego życia, nawet życia debila. Ale z drugiej strony
            patrząc, może
            > taki
            > > debil opowie innym debilom o swoim przypadku i tamci lekko
            zluzują... Że
            > niby m
            > > yślę altruistycznie? Na pewno.
            >
            > Ja wiem: "na szczęście". Dzięki temu, że jutro tego kretyna nie
            będzie na
            > drodze, będzie choć trochę bezpieczniej. Martwić się
            bezpieczeństwem tych
            > głupków, którzy mają bezpieczeństwo innych gdzieś, to jak martwić
            się czy SS-ma
            > n
            > nie zranił się w palec puszczając serię do związanych jeńców. Może
            to okrutne,
            > ale nie każcie mi fałszywie przejmować się losem ludzi, który los
            swoich ofiar
            > mają gdzieś.

Pracownik coś tam,nie spinaj się tak,idż zrób sobie kawkę,zapal
            papieroska,włącz tv i czekaj spokojnie na zawał
            • Gość: Człowiek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 08:49
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • Gość: srojtek Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 08:51
              wojtek.. co za pedałowate imię/nick
        • prawdziwy.jonek Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w 09.08.09, 09:00
          abort napisał:

> > jaki trup? motocyklista trafił do szpitala, nie do kostnicy.
          >
          > Sam nie wiem czy napisać "na szczęście", czy "szkoda".
          >
          > Żal każdego życia, nawet życia debila. Ale z drugiej strony patrząc, może taki
          > debil opowie innym debilom o swoim przypadku i tamci lekko zluzują... Że niby m
          > yślę altruistycznie? Na pewno.

ja wiem co napisac debilu, ze sie czepiasz motocyklisty a on nie zawinil w niczym.
          • olek_01 Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w 12.08.09, 10:47
            prawdeziwy.jonek podziwiam twoją ignorancję - pomimo tego,że moto***a był "w prawie" to jest debilem ,jak napisał abort z 2 powodów - 1:jak ktoś zbliza się do skrzyżowania to powinien zachować ostrozność- takie są przepisy o RD , a po 2: jak zapier*** jak idiota na 50ce to jest współwinny i nie pierd**** głupot ,sam sobie wystawiasz świadectwo :P
            • Gość: maciej Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 11:34
              Debilu tam skrzyżowania nie ma tylko wyjazd z kościoła.
    • Gość: poko Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w s... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 12:24
      Dlaczego trafił do szpitala a nie do kostnicy?? Byłoby o jednego kretyna mniej.
      • Gość: nihil novi Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: 82.177.16.* 06.08.09, 14:11
        bo w tym kraju wszystkiemu winni żydzi i cykliści. Ostatnio
        motocykliści.

Wszystkim ziejącym jadem na forach nie życzę miłego spotkania na
        sądzie ostatecznym. Waszą miarą wam będzie odmierzone. Za tą waszą
        katolicką zawiść.
        • Gość: effata Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 08:53
          Głoś Ewangelię zamiast straszyć Bogiem. Typowy świadek broszurki.
      • Gość: Rafi1920 Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 16:55

Naucz się czytać ! Gdy uderzył w samochód nie jechał na jednym kole, tylko
        wcześniej !! W rzeczywistości samochód mu wymusił wyjeżdżając z drogi
        podporządkowanej (wina kierującego samochodem). Matole
    • Gość: Krakers Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w s... IP: *.xdsl.centertel.pl 06.08.09, 18:46
      Taka myśl...
      Zachodnie technologie i kultury są wspaniałe i tamte narody jakoś umieją to
      wykorzystać. Dlaczego zatem u nas praktykuje się tylko to co jest najgorsze w
      tych kulturach?
      Takie śmietnisko europy z nas...
    • pamejudd Uuuu... Peszek. 07.08.09, 00:03
      Motoglupki sa wszedzie.
      • Gość: Rafi1920 Re: Uuuu... Peszek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 16:56
        podporządkowanej. puszkodupku
      • Gość: woj Re: Uuuu... Peszek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 23:32
        Zgodzę się z tym twierdzeniem,trzeba jednak nazwę "motogłupki"
        przypisać kierującym wszystkimi pojazdami,łącznie z rowerami.
    • Gość: Rafi1920 Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 16:53
      podporządkowanej. Matole
    • Gość: Rafi1920 Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 16:57

podporządkowanej. Matole
      • olek_01 Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w 12.08.09, 10:53
        Rafi1920 już zmaknij się!!! czytam twój post już nty raz ! wystarczy !
        • Gość: gatek Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 11:35
          a mi sie podobaja jego posty. Przynajmniej moze frajerzy po drugiej stronie
          ekranu cos zrozumieją.
    • Gość: mander Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w s... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 17:17
      Ja nic nie mowie ale ten alert to same plotki są. U nas w warszawie niby
      zapalili samochód jakiemuś znanemu aktorowi itd... gowno prawda... alertowicz
      napisal co mu slina na jezyk przyniosla. Byl to samochod normalnego faceta
      ktory sie zapalil od instalacji.
    • Gość: kopniak Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 17:18
      jestem ciekawe skąd aletrowicz wiedzial ze wczesniej motocyklista jechal na
      jednym kole z duza predkoscia ? biegl za nim ? co jak co ale samochod nie nadazy
      za jadacym z duza predkoscia motocyklista. Cos tu nie gra.
    • Gość: gostek Uderzył w s... IP: *.icpnet.pl 07.08.09, 19:52
      i bardzo dobrze , idioci powinni tak kończyć - szkoda tylko tego samochodu
      • Gość: maver Re: Uderzył w s... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 22:40
        a ty powinieneś skończyć w wariatkowie.
        • Gość: gostek Re: Uderzył w s... IP: *.icpnet.pl 11.08.09, 09:32
          Gość portalu: maver napisał(a):

> a ty powinieneś skończyć w wariatkowie.

głupi jesteś tak samo jak ten idiota jadący na jednym kole - też powinieneś
          skończyć jak on , do normalnych motocyklistów nie mam nic,niech sobie
          miło,spokojnie i przepisowo jeżdżą - ale debilom którzy jeszcze nikogo nie
          zabili ...życzę im aby sami się wcześniej rozwalili nikomu nie robiąc krzywdy.
    • Gość: Autor Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 08:42
      Naturalna selekcja
      • olek_01 Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w 12.08.09, 10:55
        Autor - tak jets jak w przypadku Buroli z Bayerishe Motoren Werke;-)
    • brillo Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w s... 08.08.09, 12:31
      zycze debilowi jazdy na wozku inwalidzkim do konca zycia.
      • Gość: natural Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 13:02
        Ja tobie też tego życzę :) Przyjacielu neostrady.
      • Gość: fffff Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.09, 19:49
        a ja tobie odrobine szacuneku
        • Gość: chico Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 21:23
          Szacunku dla frajera ktory zyczy komuś śmierci, lub wózka inwalidzkiego? To
          niech za swoje bledy popelnione w calym jego nedznym zyciu tez zaplaci. Popieram
          Naturala w 100%
      • prawdziwy.jonek Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w 09.08.09, 08:50
        brillo napisał:

> zycze debilowi jazdy na wozku inwalidzkim do konca zycia.

debilu nie zycz drugiemu co tobie nie mile.
    • Gość: davyjohn "Debile na motocyklach są wszędzie" IP: *.chello.pl 09.08.09, 11:23
      W tych nalepkach brakuje jednego wyrazu...
      • Gość: Prokurator To Media Robią Wszystko Żeby Kogoś Pogrążyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 13:32
        Media dają gorące tematy takie jak "Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył
        w samochód."

a później małą czcionką napisali że wyjechał z podporządkowanej, bo to juz się
        nie liczy.. najlepiej obrąbać komuś dupe a potem małą czcionką piszą to i owo a
        potem Rycerze internetu piszą jakim ten motocyklista byl debilem. TUTAJ JEST
        EWIDENTNIE WINA KIEROWCY SAMOCHODU !

Wymuszenie.

Powiedzialem co chcialem a teraz sie od niego odczepcie i doczepcie do kierowcow
        samochodów.

Zobaczcie statystyki. to głównie my powodujemy wypadki a nie motocykliści.

Wstyd mi za wielu kierowców samochodów, zero tolerancji. Ale cóż. Taki kraj.
        • Gość: kkk Re: To Media Robią Wszystko Żeby Kogoś Pogrążyc IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.08.09, 21:41
          Kolega ma rację- kierowcy samochodów po prostu nie zwracają uwagi na
          motocyklistów. Z drugiej strony gość na motorze powinien zostawić sobie takie
          szaleństwa np. na płytę lotniska. Na drodze trzeba uważać- nigdy nie wiadomo czy
          z podporządkowanej nie wyjedzie jakiś idiota.
    • Gość: FranekDolas Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w s... IP: *.centertel.pl 09.08.09, 20:06
      Jeśli na jednym kole to napewno nie jechał szybko a poza tym jak
      napisano walnął w auto wyjeżdżające z podporządkowanej, odczepcie
      się od motocyklistów.
    • Gość: kaczo & ponuro Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: 132.170.16.* 10.08.09, 15:55
      "Twardziel z Teksas napisał(a):"

To przykre ale... co roku dostrzegam wiecej i wiecej
      chamow na polskich internetowych forach!

• Gość: majkel Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: 194.181.103.* 11.08.09, 08:07
        bo tylko tu bezkarnie mogą się wyrzyć ... a w życiu tak to bywa ze taki frajerek
        odrazu wyłapie strzał w pysk... a na forum kozak:]

a co do wypadku typ z auta powinien mu ustąpić pierszeństwa ale tak to jest kupi
        sobie na wsi prawko niema zielonego pojecia o znaczkach na słupkach i jest
        miszczu :P a później chore teksty idiotów ze motocykle są beee
    • Gość: Marcin Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w s... IP: *.as.kn.pl 10.08.09, 22:04
      Witam,

Tak dla przekory (szczerze!) jeżdże na motocyklu po Wrocławiu 50km/h.

BEZ PRZERWY wyprzedzany jestem przez kierowców w samochodach osobowych...

I co Wy na to??? Przecież w terenie zabudowanym od 5:00 do 23:00 obowiązuje
      takie właśnie ograniczenie!

Kto jest bez winy - niech pierwszy rzuci kamień...

• Gość: kloss Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w s... IP: *.dyn.optonline.net 11.08.09, 03:56
      proponowalbym nie przeszkadzac dawcom w ich pracy .W koncu organy sa potrzebne
      madrym ludziom.
      • Gość: jolka Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: 194.181.103.* 11.08.09, 13:22
        no tak a Ty cały czas wyczekujesz na przesczep penisa bo pewni zycie z pęseta w
        reku to tragedia ...
    • Gość: dorota Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w s... IP: *.wepol.static.vip-net.pl 11.08.09, 19:24
      Samochód wyjechal z podporządkowanej i uderzyl w motocyklistę jadącego na
      jednym kole. Chyba, ze są nowe przepisy ruchu drogowego???
      • Gość: Vespa Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 21:41
        A może się nauczysz czytać ? "WCZESNIEJ JECHAL NA JEDNYM KOLE" podczas wypadku
        był na dwóch kołach uczony poeto forumowych zakamarków.
    • Gość: stef Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w s... IP: *.pools.arcor-ip.net 12.08.09, 00:13
      niestety ale to kierowca PKW wymusił pierszeństwo i powinien siedzieć
    • Gość: Ania Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: *.compnet.pl 12.08.09, 11:20
      Sugerowałabym przeczytać artykuł raz jeszcze. Ze zrozumieniem.
      • Gość: natasha Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 11:36
        oni czytają tytuł ! to im wystarczy !
        • vettekatten Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w 12.08.09, 13:18
          Swoją drogą tytuł w pewnym sensie narzuca interpretację...
    • Gość: Doc Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w s... IP: 148.81.27.* 13.08.09, 13:28
      I co się wszyscy rzucacie? Kretynów i tak się nie przekona. Dla nich każdy
      motocyklista jeździ po 200 w mieście na jednym kole. Nieważne chopper, enduro,
      klasyk. Albo stoisz (na dwóch kołach), albo jedziesz 200 (na jednym).

Kiedy stałem na światłach koleś podjechał z lewej i mnie zepchnął. Policji
      mówił, że to ja jechałem 200 i z prawej go chciałem na światłach wyprzedzić.
      To ta sama grupa kretynów polskich dróg.
    • Gość: Berecik Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w s... IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.09, 13:34
      Przezyl? SZKODA!
      • Gość: pro Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 23:46
        a ty żyjesz ? a niech cie prąd z komutera porazi frajerze
        • Gość: blues Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 00:40
          dokładnie.
    • ogabignac Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w s... 14.08.09, 00:53
      Jak to się mówi . zarył nosem.
      • Gość: motodebil Re: Motocyklista jechał na jednym kole. Uderzył w IP: 94.254.166.* 14.08.09, 14:08
        a to Polska właśnie...

www.youtube.com/watch?v=jQJRxG8xlfc

sasiad, motocyklista? co za różnica...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka