Dodaj do ulubionych

Już niedługo

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.04, 19:41
Nie martwcie się opolanie, pracujemy nad stworzeniem nowej siły politycznej,
która będzie walczyć z takimi ludźmi jak Zembaczyński czy Kowalski, a przede
wszystkim z ich niekompetencją. A oprócz politycznej walki zaproponujemy
program działań dla stolicy polskiej piosenki. To będzie coś nowego, będziemy
działać dla naszego miasta, dla Opola i będziemy robili wszystko, żeby każdy
opolanin był dumny, że właśnie tutaj mieszka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Puzio Re: Już niedługo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 23:43
      Adam ! Poopieram i jateż i ja też ii ja
      iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
      iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
      ii, oni nas, my ich, napewno będzie N O R M A L N I E , ehh
    • Gość: UAGA ,UWAGA Re: Już niedługo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 23:52
      Wszystkie kanalie, partyjne przeskoczki,karierowicze, to już ostatnie
      chwile. Nasz wóz rusza. Czekamy na Was. Tylko z Wami nasze miasto
      może istnieć.Założymy NOVĄ. NOVA będzie doskonalsza od starej. Podzielimy
      się władzą. Przecież jeszcze jest tyle miejsca, jeszcze można tyle ...
      Na p[oczątek zmienimy herb miasta . Tak właśnie od herbu zaczniemy,
      gdyż to jest najistotniesze. Jak NOVA to NOVA, nich będzie w herbie
      KAMELEON, Kto za ............................ czekam na inne postulaty,
      Dobranoc PUZIO
      • Gość: Kubuś Puchatek Re: Już niedługo IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.04, 00:16
        Cieszę się, ze idzie NOVE!!! Bedzie więcej miodu w moim brzuszku, jeśli stanę w
        szyku. Mam postulaty:
        1. pomalować autobusy MZK w kolorze moro - będą zawsze czyste!
        2. postawić pomnik Prosiaczkowi!
        3. na rynku zbudowac wesołe miasteczko z duuuużym diabelskim kołem, zeby było
        blisko z ratusza.
        UWAGA!UWAGA! Chcę iść z wami! (Może podzielicie się władzą i się załapię?)
        • Gość: kopciuszek Re: Już niedługo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 10:29
          Prosiaczku idę z Tobą ! Od kad porzucił mnie mój królewicz, przestałam
          wierzyć. Jesteś moją jedyną podporą. Ja też chcę z Wami do NOVEJ.
          Opole zmienimy w wielki Luuuuuunapark, w którym wszystko będzie iluzją.
          Go!
          • Gość: Humpty Dumpty Re: Już niedługo IP: 213.17.145.* 02.03.04, 12:35
            Gdzie jest Alicja?!!!
            Niech nas zaprowadzi na drugą stronę lustra!

Zaśpiewajmy, może usłyszy:

Tweedledum, a z nim Tweedledee,
            Stają zgodnie do walki,
            Gdyż rzekł Tweedledum, że mu Teedledee
            Grzechotkę nową potłukł w kawałki.

Lecz nadleciała ogromna wrona,
            Ptak czarny wielce okrutny,
            I tak bohaterów strwożyła ona,
            Że zapomnieli o kłótni.
          • Gość: TROLL Re: Już niedługo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 14:22
            Kopciuszku ! Jak możesz z tym Puchatkiem. Przecież on jest zółty
            i ,i,i,taaki miękki.To Ja jestem tym którego szukasz. Ja Cię
            poprowadzę. Zabiorę na diabelski młyn i będziemy się bujać razem
            w oblokach.
            ... co do NOVEJ - to degeneraci, nie wchodź w to, mowię Ci.
            • Gość: Kubuś Puchatek Re: Już niedługo IP: 213.17.145.* 02.03.04, 15:39
              Troll, jedyne, co potrafisz, to robić rozbijacką robotę. Może jestem
              niedźwiadkiem o małym rozumku, ale ty, to chyba nie masz wcale!
              Nie jestem miękki, bo wypchali mnie trocinami, a nie wyborczą watą!
              Kopciuszku, nie daj się zmanipulować!! Chodź ze mną do NOVEJ!
      • Gość: PIOTruśPAN Re: Już niedługo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 00:25
        Dzieńńńńńdobry Panie Puzio !
        Pomimo niestosownej pory, gdyż jak mniemam wszyskie kanalie już śpią
        ( snem spokojnym ),pragnę Panu i wszystkim podobnie myślącym serdecznie
        podziękować. Wasza inicjatywa jest jest ze wszech miar na czasie.
        Sam właśnie zmieniłem barwę i jestem w fazie letargu. Nieruchomo
        wyczekuję. Szukam swojego miejsa, gdyż uważam, że jeszcze mogę wiele w
        życiu zrobić. Mam czyste dłonie. Gdyby Pan zobaczył Panie Puzio, bez
        żadnych odcisków. Zgłaszam postulat, aby kameleon wydał potomstwo.
        Oczekuję wsparcia, zwłaszcza w tych kręgach, którym władza się nie
        znudziła. DZIĘKUJĘ
        • Gość: JUSTA Re: Już niedługo IP: *.karo.punkt.pl / 80.51.236.* 02.03.04, 19:31
          Co wy za głupoty piszecie. Czy Wan całkiem odpala. My tu poważnie o
          przyszłości, a wam się jaja mażą. To jest niedopuszczalne. Przestańcie !
          • Gość: Puzio Re: Już niedługo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 22:19
            Nie marzą, a smarzą !
            Justa, Ty masz piękne usta !
            Poważnie Ci to mówię.
            Możesz w NOVEJ zrobić dużą karierę.
          • Gość: Humpty Dampty Re: Już niedługo IP: 213.17.145.* 03.03.04, 02:47
            Więc wznieście puchary czym prędzej do gęby!
            A niechaj stół cały umają otręby!
            Wrzuć kota do kawy, w herbatę pomyje...
            Trzy razy trzydzieści Justa niech nam żyje!
            • Gość: Puzio Re: Już niedługo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 10:48
              Humpty! Ładnie grasz na tej lirze . Justę napewno to złamie. Tolko
              tak dalej. Jesteś w NOVEJ. Gratuluję.
              • Gość: Justa Re: Już niedługo IP: *.karo.punkt.pl / 80.51.236.* 03.03.04, 15:23
                Puzio je3steś typem przemądzalca. Do nowej nie mam zamiaru. Humpty to
                gentelman. Lubię go.
                • Gość: Humpty Dumpty Re: Już niedługo IP: 213.17.145.* 03.03.04, 16:23
                  Dziekuję za wyrazy sympatii!
                  J a m jest tym, który rozmawiał z Królem, tak, ja! Być może nie spotkasz
                  nikogo takiego, i aby przekonać cię, że nie jestem pełen pychy, możesz uścisnąć
                  moją rękę!
                  • Gość: Susel Re: Już niedługo IP: 213.25.85.* 03.03.04, 19:51
                    Pienknie. Jak na podwieczorku u Zwariowanego Kapelusznika. Nie lubiem byc
                    pchany do imbryka. Nawet słaby napar z susla nie przypomina herbaty. Ale nasz
                    krzyk, siedzoncych przy stole: "Nie ma miejsca!!!" musi bardzo denerwowac
                    mlodych konserwatystów. Biegajom wokol stolu i widzom, kupe wolnych krzesel, a
                    na stole same przysmaki. Ale na razie krzyk: "nie ma miejsca" tylko ich
                    wpienia. A moze by przyniesli ze sobom jakies nowe gatunki herbatki, cukier w
                    kostkach lub kuleczkach, ostatecznie moze byc pol litra. Wtedy moze sie ich do
                    stolu dopusci. Tylko troche szacunku dla siedzoncych juz przy stole. Wystarczy
                    lagodny dyg dziewczecy, i troche pokory. A nie zaraz: "Scionc ich!". Kto
                    mieczem wojuje od wlasnego ..... ginie.
                    • Gość: Humpty Dumpty Re: Już niedługo IP: 213.17.145.* 04.03.04, 10:37
                      Suseł, ale jesteś wredny i niewyrozumiały. Owszem, młodzi konserwatyści nie
                      majom nowych gatunków herbatki, ani cukru, ani poł litra (wszak są niepijący),
                      ale przecież majom STOP KORUPCJI! Potrafiom krzyczeć głośno i śpiewać:

Do ryb żadanie moje ślę,
                      Mówiąc im:"Oto czego chcę".
                      A rybki małe z wszystkich mórz
                      Oto odpowiedź ślą mi już.
                      Maleńkich ryb odpowiedź brzmi:
                      "Niestety, Drogi Panie, my..."

Suseł, nie stać Cię na odrobinę współczucia? Co Ci szkodzi zaprosić ich do
                      stołu? Przecież salonik towarzyski ma duży metraż, prawda?
                      • pigwa47 Re: Już niedługo 06.03.04, 01:00
                        Susel śpi cały czas. On podmiotowo pewnie nieobecny jest przy stole. O saloniku
                        nie mówiąc. On tam robi za mebel, obrusik, sztuciec, albo przyprawę. To co
                        napisał to jakieś przebłyski zjaw i marzeń sennych, zmieszane z tymi obrazami,
                        króre mu siądą na siatkówce, kiedy go potrząsną i mrugnie. Nie należy go brać
                        serio. Najwyżej: "masłem go!"
                        • Gość: patison Re: Już niedługo IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.04, 11:14
                          Teraz rozumiem, czemu to Opole takie śpiące miasto. Moze pomysł Oleksego obudzi
                          susła i jego kompanów ze snu i wezmą się do roboty.
                • Gość: Puzio Re: Już niedługo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 15:14
                  Justa, nie rób tego. To niemądre, sama wiesz ile wearte są Jego słowa.
                  On tak tylko na zewnątrz się prezentuje. W środku siedzi kto inny.
                  Spróbój z Kubusiem Puchatkiem.
                  • Gość: Justa Re: Już niedługo IP: *.karo.punkt.pl / 80.51.236.* 04.03.04, 16:45
                    Ty się odczep odemnie . Humpty powiedz mu coś.
                    • Gość: Humpty Dumpty Re: Już niedługo IP: 213.17.145.* 05.03.04, 00:07
                      Puzio, to po prostu uzurpator. Kto go upoważnił do decydowania, kto ma być w
                      NOVEJ? Justa, nie przejmuj się, tylko pomyśl, co zrobić, zeby nasze życie było
                      jeśli nie lepsze, to przynajmniej weselsze. Zacznij od Alicji w krainie czarów,
                      to nabierzesz dystansu i różne szaleństwa staną się zrozumiałe.
                      Alicja mówi: "Spróbujmy udawać, że jesteśmy królami i królowymi". Co ty na to?
    • Gość: europejczyk azji juz podziekujemy.................... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.03.04, 00:37
      wawawka ze swoimi zlodziejskimi pomyslami,
      niech sama zsyla sie na syberie,
      od razu,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka