Dodaj do ulubionych

NAGRODZENI ZBOCZEŃCY W KRAKOWIE

IP: *.torun.mm.pl 06.05.04, 09:38
P. Szymborska i Miłosz jakże wierni swoim młodzienczym ideałów;zawsze
wpierwszym szeregu postępu. Za bieruta i gomułki zaprzegnięci dyo rydwanu
polityki kulturalnej prl czyli na czele dyktatury ciemniaków;
p.szymborska; słuzlczo-dyżzurne wierszydła o dzielneych chłopcach z ub
walczących z ciemna reakcją,poarcie wodza i słoneczka korei pólnocnej kimir
sena, krytyka kolegów popiórze autorów listu "60" p. szymborska na czele
listy partyjno-obrzydliwo-potepiającej czyli list 600 rugających za krytyję
tzw polityki kulturalnej prl.No i dyżurny wierszy na zamówienie Gazety
wyborczej na okoliczność obalania rządu jana olszewskiego.
p. miłosz zaufany urzędnik min. kultury prl i, hołibiony przez pzpr za
wierność ideałom socjalistycznego literata i poety,czyli"biały chleb nad
morzem czarnym" i kawior w ambasadzie prlu w kopenhadze; menu się przejadło
to wybrał wolność na barkaley.
DZISIAJ ZNOWU W PIERWESZYM SZEREGU 'TO IDZIE MŁODOŚĆ, TO IDZIE POSTĘP
WYKRZYKUJĄ SZACOWNI NOBLIŚCI POPIERAJĄC ZBOCZEŃCÓW,ZAMIERZAJĄCYCH ZOHYDZIĆ
KRAKOWIANOM SWOJĄ OBECNOŚĆIĄ TRADYCYJNĄ PROCESJĘ POŚWIĘCONĄ ŚW, STANISŁAWOWI.
Gratulacje towarzysze nobliści wy zawsze wiedzieliście skąd wiejaq wiaożywcze
wiatry postępu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ktosik Re: NAGRODZENI ZBOCZEŃCY W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 10:33
      Czy wszyscy ludzie z Torunia sa tacy nietolerancyjni, poczawszy od Rydzyka a na
      Tobie, drogi gaudeamusie, konczac? Co z tego ze poparli gejow, zarowno Milosz
      jak i Szymborska. O nich przynajmniej mowi sie na swiecie pozytywnie, nie to co
      o innych ludziach LPR-u czy Radia co Ma Ryja...
      • Gość: volkswagendeutsch ja,ja richtich! ty mieć grosse racja! IP: *.torun.mm.pl 06.05.04, 11:00
        • Gość: opolanin Re: ja,ja richtich! ty mieć grosse racja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 11:03
          Spadaj do swojego ciemnogrodu piernikowo-rydzykowego. Jak widac masz male
          pojecie o swiecie... Zal mi Ciebie, ale pozyjesz jeszcze kilka lat i moze
          leczenie psychiatryczne jeszcze Ci pomoze.
          • Gość: gaudeamus igitur wywieszę tabliczki niemieckojęzyczne i mi minie IP: *.torun.mm.pl 06.05.04, 13:40
            • Gość: 009 Re: wywieszę tabliczki niemieckojęzyczne i mi min IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:37
              Gaudeamus, odmowie za Ciebie zdrowaske u ojca dyrektora. Moze Bozia wroci Ci
              rozum, bo na razie masz, ale ptasi rozumek.
              • Gość: gaudeamus igitur lepszy taki niż zaden, za zdrowaski dziękuję IP: *.torun.mm.pl 06.05.04, 19:10
            • Gość: NIC CI NIE MINIE słuchaj gaudeamus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:38
              nic ci nie minie boś jest osioł i nie ma to związku z mniejszością, czy
              większością ale jest to skutek twojego pustogłowia i ciemnoty.A precz mi na
              formu toruńsko-rydzykowate albo na forum twojego radia ryja!!!.
            • Gość: tive Re: wywieszę tabliczki niemieckojęzyczne i mi min IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:23
              'Radio ma ryja, Radio ma ryja, Radio ma ryja a ja nie' - kiedys byla taka
              piosenka. Dedykuje ja Tobie, Gaudeamusie. Sluchaj dalej nietolerancyjnego ojca
              Rydzyka, co sie calkowicie oddal mamonie i rosyjskim sluzbom bezpieczenstwa.
      • Gość: gosciu wypisujemy sie z Europy... IP: *.pl / *.pl 06.05.04, 21:49
        ...bo to wstyd z takimi palantami i matołami bez mózgu (i argumentow) tam
        wchodzic. poczytajcie jakies ksiazki, łosie, to moze cos wam sie rozjasni w
        lepetynach. ciemnogrod to za malo powiedziane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka