Dodaj do ulubionych

Dream Theater,Poznań

IP: 217.173.195.* 10.01.12, 14:30
Z wielką chęcią zostanę pasażerem / na dokładkę/ auta fanów z Opola wybierających się na koncert mojej grupy nr 1 Dream Theater w Poznaniu w dniu 29 stycznia /niedziela/. Oczywiście solidarnie dołożę się do kosztów przejazdów. Pozdrawiam i liczę na pozytywny sygnał.
Obserwuj wątek
    • Gość: też fan Re: Dream Theater,Poznań IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.12, 20:28
      Nie jadę, za drogo
      • Gość: cymes Re: Dream Theater,Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.12, 21:37
        Na Dream Theater nigdy nie jest za drogo! Jadę.
    • Gość: symdt Re: Dream Theater,Poznań IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.12, 19:05
      To będzie koncert roku. Jadę także oczywiście, ale pociągiem.
      • Gość: citizen_cain Re: Dream Theater,Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.12, 20:18
        Pociągiem najlepiej i najwygodniej. Nie trzeba się martwić o parking. Lubię Dream Theater i znam ich wszystkie płyty nieomal na pamięć, ale ja chyba nie jadę, bo czekam na przyjazd amerykańskiej grupy Glass Hammer z Chattanooga, Tennesee.
        Ci też nieźle grają. A basior chodzi w tej kapeli, jak steam hammer, absolutny wygar! No i do tego moogi, syntezatory i instrumantarium jak za dawnych lat. Od razu przypomina mi się Yes, Emerson, Lake & Palmer, albo Genesis w najlepszych latach.
    • Gość: fan DT Re: Dream Theater,Poznań IP: 217.173.195.* 27.01.12, 12:26
      www.setlist.fm/setlist/dream-theater/2012/vallhall-arena-oslo-norway-3d14563.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka