Dodaj do ulubionych

PO przegra wybory w Opolu? To możliwe.

IP: *.xdsl.centertel.pl 13.05.13, 09:43
Dla Opola najlepsi na prezydenta byliby: D. Jazłowiecka - osoba bardzo pracowita i z młodego pokolenia A. Wiśniewski. Wykluczam zdecydowanie Jarmuziewicza. Myślę, że po wygranej sprawie sądowej, prezydentem znowu zostanie R. Zembaczyński ?!
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator STOP-POstkomuchom IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.13, 09:57
      .........../....//. ......
      .........../....//.. ........
      ...../´¯/..../´¯\... .......
      .././.../..../..../. |_......
      (.(....(....(..../.) ..)....
      .\..................\../....
      ..\.....PO....... /.........
      ....\..............( ........
      ......\............. \......
      • Gość: hoho Re: STOP-POstkomuchom IP: *.vpn.ipredator.se 13.05.13, 11:28
        Chyba stop POPiS-owej kato-prawicy geniuszu.
        • Gość: lord Re: STOP-POstkomuchom IP: *.play-internet.pl 13.05.13, 13:51
          nie odpowiadaj temu frustratowi - dziś ma zły dzień: w gimnazjum dostał jedynkę i ksiądz tym razem na sucho, bez snickersa
          • Gość: obserwator Re: do pseudo "LORDA" IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.13, 19:08
            Leczyć kompleksy i dowartościowywać się można na różne sposoby, ty wybrałeś posługiwanie się tytułem szlacheckim, zapewne z racji braków w ogładzie i w kulturze osobistej, być może żródłem tego jest patologia, z którą musiałeś się od dziecka stykać na codzień - można to od strony psychologicznej zrozumieć, zaakceptować i współczuć. ALE DLACZEGO WYBRAŁEŚ TYTUŁ ANGIELSKIEJ ARYSTOKRACJI, A NIE POLSKIEJ NP. HRABIA, KSIĄŻĘ.... ???
            • Gość: lord Re: do pseudo "LORDA" IP: *.play-internet.pl 13.05.13, 21:32
              ALE DLACZEGO WYBRAŁEŚ TYTUŁ ANGIELSKIEJ ARYSTOKRACJI, A NIE
              > POLSKIEJ NP. HRABIA, KSIĄŻĘ.... ???

ponieważ Anglicy to faktycznie mają arystokrację, a u Polaczków to i szlachta była taką samą hołotą jak reszta
    • Gość: Gość PO przegra wybory w Opolu? To możliwe. IP: *.ip.netia.com.pl 13.05.13, 12:33
      Czasy PO już się kończą i czas na zmiany. A tak nawiasem mówiąc to co pan Jarmuziewicz zrobił dla Opola i dla regionu? Myślę ,że przegra z każdym.
      • Gość: Polak Re: PO przegra wybory w Opolu? To możliwe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 17:21
        To przecież Jarmuz wypromował Kostuchę. Więc jak jarmuz będzie prezydentem to kostuch wiceprezydĘtem. Tak byc nie może. No i pewnie reszta towarzystwa Jarmuza się zadomowi w UM.
    • men1972 Prawdopodobnie 29 maja Rysiek usłyszy: Winny! 13.05.13, 12:34
      Mam nadzieję, że 29 maja Sąd II instancji w Bielsku-białej podtrzyma wyrok skazujący na Zembaczyńskiego, i będzie już definitywny koniec tego starego dziada.
    • Gość: lord PO przegra wybory w Opolu? To możliwe. IP: *.play-internet.pl 13.05.13, 13:47
      głosować na Jarmuzewicza, który zgodnie z duchem partii przyłożył rękę do uwalenia wszelkich transportowych inwestycji w województwie? w Polsce to możliwe! ktoś może ci przyjść do domu i nasr..ć, ale i tak się na niego zagłosuje, bo "jest z partii". PRL-owskie przyzwyczajenia zostają
      • Gość: Roger Re: PO przegra wybory w Opolu? To możliwe. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.13, 14:35
        Po tym jak spółka PGE ogłosiła swój brak zainteresowania inwestowaniem w Opolu, a Pan Jarmuziewicz przyłożył swoją rękę do zablokowania inwestycji drogowych na Opolszczyźnie, stał się dla mnie persona non grata opolskiej polityki. Nie chcemy go tutaj. Jeśli PO chce mieć cokolwiek do powiedzenia w Opolu niech postawi na innego kandydata, dobrze radzę.
    • Gość: PUMA Re: PO przegra wybory w Opolu? To możliwe. IP: *.free.aero2.net.pl 13.05.13, 14:55
      Pani Hania, która dorabia jako krawcowa, jest też bardzo pracowita a mankiety mam obszyte wzorowo. Pytanie tylko, czy ta pracowitość wystarczy, by przejąć stery w ratuszu.
    • Gość: 102 PO przegra wybory w Opolu? To możliwe. IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.13, 15:15
      Taka ładna wiosna. Dlaczego Wyborcza pisze o pierdołach?
    • angrusz1 Kolejny rok 13.05.13, 22:28
      stagnacji gospodarczej i wysokiego bezrobocia i z Tuska i Po będzie tylko próchno .
      • o.tisk Re: Kolejny rok 13.05.13, 23:51
        PO od dawna miała stabilny elektorat w Opolu, ale to już przeszłość ... Wszystko za sprawą Zembaczyńskiego, jego niesłychanego marazmu i niewyobrażalnej indolencji, która kładzie się cieniem na całą opolską PO.
        PO przegra w Opolu. Już za późno na jakiekolwiek roszady. I to mówię ja, sympatyk PO.
        Mimo wszystko.
        • Gość: opolczyk Re: Kolejny rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 09:05
          Sam jestem sympatykiem PO, ale ciagle musze pisac negatywnie o Zembaczynskim...Bo to, ze facet jest uczciwy i niepijacy, to za malo zeby byc prezydentem miasta wojewodzkiego....Patrze na potrzeby sportu w naszym miescie...boiska pilkarskiego - brak....hali sportowej - brak...I najgorsze, ze facet nie ma wizji, co zrobic..3 kadencje jest prezydentem i ciagle brak mu wizji ....Owszem slysze ciagle o ekspertyzach...Kawalko, nie jest lepszy....Moj glos dostanie SLD...bo wystawia napewno mlodego i sprawnego czlowieka...
          • men1972 @ opolczyk 15.05.13, 13:20
            @ opolczyk

Zapewniam cie, że Zembaczyński nie jest uczciwy, i co najmniej od roku 2004 nie był.
            I wspomnisz moje słowa, jak teraz już za niedługo zaczną mu wyciągać brudy i nieuczciwości z czasów jego prezydentury.
    • Gość: ktoś mi wyjasni PO przegra wybory w Opolu? To możliwe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 17:23
      a przepraszam to ten sondaż sponsorowany przez SLD, o którym słyszałem na dwa dni przed publikacją?
    • Gość: pamiętnikarz PO przegra wybory w Opolu? To możliwe. IP: *.dynamic.lte.plus.pl 14.05.13, 17:53
      No, no, komuchy szybko przypomną jak to fajnie było za Pogana, Synowca, Promnego, Kumca, Żyły, Olszewskiej, Dolaty, Dureckiego i jeszcze kilku mistrzów świata. Szybko was wyprostują.
      • Gość: PUMA kółko różańcowe IP: *.free.aero2.net.pl 14.05.13, 20:14
        Możliwe, ale trudno mieć zaufanie do kogoś, kto zaczynał w PZPR a kończy w parafialnym kółku różańcowym. Mowa o tym, co krzyżyk w ratuszu wieszał. Zmierzch PO nadchodzi.
        • Gość: ;-) Re: kółko różańcowe IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.13, 00:24
          @puma
          szkoda, że trzeba tutaj coś spłodzić, a nie można dać OBLIGATORYJNEGO "lajka" ...

;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka