Dodaj do ulubionych

Musi się wyleczyć, by leczyć

IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.05, 22:51
Następnym razem też powiedzą że nic się nie stało i że trzeba dać szansę pani
doktor. Trzeba tragedii aby towarzystwo wzajemnej adoracji jakim jest sąd
lekarski cokolwiek zrobił. To orzeczenie to ewidentna kompromitacja tego sądu
i znak, że należy rozwiązać izby lekarskie bo są wyłącznie grupą, która kryje
własne błędy. Jeżeli lekarze nie chcą aby opinia nieuków i pijaków do nich
przylgnęła powinni sami oczyścić swoje środowisko.
Obserwuj wątek
    • Gość: Opolanka Re: Musi się wyleczyć, by leczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 08:07
      Wiadomo, że swój swojemu nie da zrobić krzywdy. Ale o ile sobie dobrze
      przypominam, to pani doktor jadąc po pijanemu potrąciła kogoś na pasach.
      Ciekawe czy i tę sprawę zatuszowali, może jej tatuś albo inny krewny jest z
      kolei policjantem lub prokuratorem, ale w naszym kraju to ponoć nie ma
      znaczenia. Polska słynie ze spraiwedliwości i braku korupcji. Pozdrowienia dla
      wszystkich, którzy wydali taki wyrok, pewnie czują się dobrze, polecam im aby
      oni i ich krewni zawsze korzystali tylko z usług pijanych lekarzy.
      • Gość: maxi Re: Musi się wyleczyć, by leczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 13:27
        Jestem a raczej byłam pacjentką pani Krystyny Kwiecińskiej-nie widziałam jej w
        stanie nietrzeźwości.Na szczęście!Moim zdaniem to dobry lekarz,jest miła i
        kulturalna.Prawde mówiąc-choć szlak mnie trafia z powodu tego co zrobiła-żal mi
        jej!Zgadzam sie,że ta nieszczęsna komisja lekarzy- to kolesiostwo i żałosny
        dramat.Nie ferując wyroków na swoich kolegów-zabezpieczają tyły-przecież im też
        może się kiedyś powinąć noga-kto wtedy za nimi stanie??? Hańba!
        Nie pozwólmy aby komukolwiek mogła zrobic krzywdę!!Myslę,ze ten kto ją odwazy
        sie zatrudnic-sama w swoim gabinecie przeciez prowadzi nadal praktykę-będzie
        miał przed soba niezłe wyzwanie.Ale tez nie pozwólmy aby Człowiek (może jest
        nieszczęśliwa?) upadł niżej niz można?Alkoholizm to choroba-jak wiemy
        nieuleczalna-musi więc pani K.do końca zycia utrzymac abstynencję.Dajmy jej
        szansę. A zachowania naganne-bez względu na osobę i jej stanowisko -piętnujmy
        społecznie! Lekarzy nalezy wziąć pod lupę-niewielu z nich jest
        uprzejmych,kulturalnych,spolegliwych nie mówiac o kompetencji i fachowości.Ich
        rozliczajmy z nieudacznictwa.
    • Gość: gość Re: Musi się wyleczyć, by leczyć IP: *.zeto.opole.pl / *.zeto.opole.pl 07.01.05, 10:59
      Myślę, że jak napisano w powyższym tekście "wytrwać w stanie nietrzeźwości" nie
      będzie trudno pani doktor.
      • Gość: stan Gazecie gratulujemy redaktorów !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 12:05
        "wytrwać w stanie nietrzeźwości" nie potrafiłby (przypuszczam) nawet ten facet
        z Białostocczyzny, u którego stwierdzono ok 12 promille alkoholu we krwi. Pani
        redaktor i korekcie - gratulujemy.
    • Gość: G Re: Musi się wyleczyć, by leczyć IP: 212.244.126.* 07.01.05, 15:28
      Widzisz, akurat w jej przypadku nie jest tak latwo powiedziec - "zabrac jej
      prawo wykonywania zawodu". Bo jest ona jednym z najlepszych fachowcow na
      Opolszczyznie, ma za soba lata doskonalej praktyki zawodowej i pomogla
      niejednej kobiecie. TO tez trzeba brac pod uwage. To nie jest pierwsza lepsza
      internistka, tylko bardzo dobry specjalista ginekolog i to jest tym
      straszniejsze, ze zaprzepascila swoja doskonala opinie przez glupi alkohol. A z
      tego, co wiem, to juz sie wczesniej leczyla. Poza tym - gratulacje dla zespolu
      korektorow:)
      • Gość: doc Re: Musi się wyleczyć, by leczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 19:49
        Czyli jeszcze ktoś tu myśli. Oskarżenia o "republikę kolesiów" w poprzednich
        postach są prymitywnym, nieudokumentowanym, życzeniowym uogólnieniem.
        Komentarze dotyczące przydatności izb i sądów lekarskich są po prostu żałosne,
        nie sądziłem, że ludzie o takim IQ są w stanie korzystać z internetu.

jedynie sformułowanie G: Bo jest ona jednym z najlepszych fachowcow na
        > Opolszczyznie, ma za soba lata doskonalej praktyki zawodowej i pomogla
        > niejednej kobiecie. TO tez trzeba brac pod uwage

jest na miejscu. Od siebie dodam, że państwa polskiego naprawdę nie stać, by
        zaprzepaścić kilkaset tysięcy złotych wydanych na edukację zaawansowanego
        specjalisty, który nie popełnił błędu medycznego i jest jak sami piszecie
        dobrym lekarzem, a tylko ma niejakie problemy, które mogą się rozwiązać.
        Żądanie odebrania prawa wykonywania zawodu to absurd. To tak jakby za
        niedojrzałe życiowe zachowania (własciwe nam wszystkim) odbierać... maturę
        (zwaną inaczej egzaminem dojrzałości).
        • Gość: prof Re: Musi się wyleczyć, by leczyć IP: *.opole.dialup.inetia.pl 08.01.05, 10:37
          Ale ty PIE..SZ doktorku.... Hipokryzja jest cechą wspólną wszystkich
          konowałów, a ty jesteś stuprocentowym przykładem tej opinii!!!!
        • Gość: Opolanka Re: Musi się wyleczyć, by leczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 14:18
          Mój drogi Panie, jak ktoś jest dobrym lekarzem to nie ucieka z miejsca wypadku.
          A pani doktor potrącając przechodnia na pasach - jadąc pijana, uciekła i
          pozostawiła ofiarę na ulicy. No chyba, że w tych kilkuset tysiącach na edukację
          lekarza nie uczą jak udzielać pierwszej pomocy.
    • walnientynka łykniem, bo odwykniem... 08.01.05, 21:18
      czyli jak tzw. izby lekarskie,
      rozwiazuja problemy,
      • Gość: mobber Re: łykniem, bo odwykniem... IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 09.01.05, 00:43
        a ja strasznie lubie oglądać o doktorach na tvn po dzienniku
        nikt nie wygaduje lepszych gupot niż tam doktory złapane na różnym
        wczoraj też był tam niezły pijak którego Izba i koledzy nie tykają
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka