Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 15:03 Chcę usunąć kilka ymarszczek i nie wiem gdzie to można zrobić, w Opolu czy w innym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bellissima Re: medycyna estetyczna-gdzie zrobić w Opolu Boto IP: *.re / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 11:21 Ja jeżdżę do Gliwic. Gabinet Medestetica (bardzo blisko zjazdu z autostrady z opola). Raczej tanio i naprawdę super. Bardzo dobra lekarka moim zdaniem. Chyba nie jest tak daleko z Opola :) Polecam. www.medestetica.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: medycyna estetyczna-gdzie zrobić w Opolu Boto IP: *.play-internet.pl 07.04.14, 16:31 Zrób sobie serie zabiegów fale radiowe fokus rf + będziesz miała z głowy trądzik ,szerokie pory wypryski i zmarzsczki, bo takie jest działanie fal radiowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanio i dobrze Re: medycyna estetyczna-gdzie zrobić w Opolu Boto IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.14, 13:12 ...zjedz zepsutą kiełbasę. To wygładzi wszystkie zmarszczki na patomorfologii. Medycyna estetyczna czyni cuda. Powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościejówka Re: Trądzik IP: *.play-internet.pl 17.04.14, 11:54 Jeżeli prześladuje Cię trądzik to najlepszym lekarstwem jest kilka zabiegów FOCUS RF+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: focus RF plus Jak się odmłodzić IP: *.play-internet.pl 25.04.14, 17:03 Fale radiowe to pełne zwycięstwo skóra jest gładka,promienna,naturalna i zdrowa.Nigdy nie ma powikłań. Zawsze jednak należy wybrać salon autoryzowany.Zabiegi na twarz odejmują Ci conajmniej 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drokard Re: Trądzik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.06.14, 17:51 www.laser-med.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYtryskacz Re: medycyna estetyczna-gdzie zrobić w Opolu Boto IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.14, 18:18 Zamiast botoksu polecam maseczkę z nasienia. Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internautka Re: medycyna estetyczna-gdzie zrobić w Opolu Boto IP: *.play-internet.pl 26.05.14, 15:07 Chcesz usunąć zmarszczki idż na focus rf pius do gabinetu autoryzowanego na prawdziwego fokusa nie na podróbkę chińską.Będziesz zadowolona.Zabieg jest przyjemny bez bólu bez nakłuć i napewno nie będziesz miała powikłań, dużo tańszy a efekt jest gwarantowany na murbeton. Mam to wypróbowane,wiem co Ci radze ,zresztą od ostrzyków już się wycofują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po botoxie Re: medycyna estetyczna-gdzie zrobić w Opolu Boto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.14, 12:42 jeśli w polecam centrum medycyny estetycznej arkadia. jak poszłam na zabieg to dokładnie mi wszystko wyjaśniono, wszystkie wady i zalety, każda moją wątpliwość została rozwiana. Dokładnie i cierpliwie wyjaśnili mi jak taki zabieg przebiega, co po nim, jakie ewentualne skutki uboczne itp. Sam zabieg nie jest bolesny, raczej nieprzyjemny ;) da się przeżyć :) a efekty super ;) czoło wyprasowane ale bez efektu maski :) Odpowiedz Link Zgłoś