Gość: Redak Torek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:18 Billboardy NTO zalały OPOLSZCZYZNĘ. Co Wy na to? Dawno wszak nie było takiej kampanii... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyz2 Re: Billboardy NTO 08.12.05, 21:31 Fajna więc chyba skuteczna. Wszędzie ich widać. I nareszcie wiemy jak wyglądają pismaki. Te dziewczyny na Rondzie nawet niczego sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towiański Re: Billboardy NTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:34 Widać Nto ma kłopoty poziom gazetki słabenki! Odpowiedz Link Zgłoś
mamutwielki Re: Billboardy NTO 08.12.05, 21:57 Mi sie podoba Górniak z Olszewskim... Zajefajny bilbord. Zresztą Górniak spoko gość. Felietony mistrzem dają. Rodzynek taki. Trafne poglądy na zakichana rzeczywistość. Czytałem tekst o aferach w piłce w jakiejś darmówce - boki zrywać. A te lale na rondzie faktycznie w deche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Billboardy NTO IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 09.12.05, 00:32 Wracałem z KZT po mieszance alkoholi eterycznych,ktore działają na mnie jak kerozyna na silnik odrzutowy.By odparowac promile i wejsc pewnym krokiem do domostwa postanowiłem sie przejść bo nie było póżno a wszelako centrum monitorowane.Ide patrzę a tu Górniak stoi na rogu i gada z jakimś facetem tylko głowę ma cos wielką.Gdy ich mijałem to ten drugi byl Olszewski.Ide oczęta się kleją mimo chłodu,ale krok mam pewny jak ruski zołnierz na defiladzie.I znowu Gorniak stoi z tym facetem.No kurczę myślę mobilny gosć.A pod Teatrem Kukły i Aktora znowu Gorniak.Co jest myślę- deżawi.No nie może być żeby facet był na kazdym rogu.Chyba mam zwidy.Idę do taksówki.Siadam pod Opolaninem do takiego full wypas a gościu ma LCD i tam Górniak tylko, że malutki taki na 2,5 cala znowu z jakimś gościem gada.No nie - pomyślałem - przerwę w trasie koncertowej trzeba zrobić bo mnie Górniak przesladuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemłot Re: Billboardy NTO IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 09.12.05, 23:12 Co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Billboardy NTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 02:26 Jedyny wniosek to ten, ażebyś nie nadużywał rzeczonych alkoholi, w niektórych kręgach zwanych "eterycznymi" - skutkiem czego owe zwidy-niezwidy, ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Re: Billboardy NTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 08:23 ...ale NTO po przeróbce szaty graficznej jakby mniej atrakcyjna. Takie odnoszę wrażenie. Co do Górniaka, to rzeczywiście felietonista pierwsza klasa. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: Billboardy NTO 11.12.05, 09:06 Lepsze takie bilboardy niż Kasznia ciągle na ścianie wiszący na skrzyżowaniu Luboszycka - Nysy Łuzyckiej - Batalionów Chłopskich, bo jadąc od strony Chabrów można do przejścia podziemnego wlecieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilbord Re: Billboardy NTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 21:49 Już nie wisi... Za to nadal na mnie straszy ludzi Tusk na ZWM-ie... Odpowiedz Link Zgłoś