Dodaj do ulubionych

Real,- też może runąć!!!

IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 29.01.06, 10:28
Lekka stalowa konstrukcja dachu hal Reala, Obiego, Castoramy czy MM przy
intensywnych opadach mokrego śniegu też może runąć. Już były takie przypadki.
Miejmy to na uwadze.
Obserwuj wątek
    • k100 Re: Real,- też może runąć!!! 29.01.06, 11:22
      A moze ktos z nadzoru budowlanego oblecialby miasto helikopterem i z gory
      ocenil zagrozenie na obiektach z plaskimi dachami mam na mysli sale
      gimnastyczne szkol, kryta plywalnie i hipermarkety, koscol na ZWM i td...
      To co wiem dach nad kosciolem na ZWM juz przecieka a o sniegu nie wspomne nikt
      go nie sciagal.
      No tak Ryskowi zal osiem dych to i na helikopter musi zrobic przetarg. Bedzie
      zwlekac az snieg stopnieje albo jak wszystko runie jak w Chorzowie.
      • Gość: .. Proponuję oblot na... IP: *.atol.com.pl 29.01.06, 12:49
        ...motolotni.
        • Gość: Pan Re: Proponuję oblot na... IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 29.01.06, 13:07
          Pacze na was z gory i wszystko widze

Fstyt
        • Gość: sponiywjyrany Wstyd i gańba! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 13:09
          Śmjoć Wóm sie kce, bo TRAGEDYJO dopadua niy Wous, yno ... Górnoszlónzouków?

Wstyd Mi za takich UOBYWATELÓW IV RP i katolików!
          • Gość: zawalony Re: Wstyd i gańba! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 29.01.06, 13:17
            Katowicka hala była w tym samym wieku i podobnej konstrukcji co Real, patrzcie
            w górę tłoczac się przy kasach.
            • Gość: jolka zaniedbania IP: 212.69.68.* 30.01.06, 14:12
              przed i po świętach real który zarobił ogromne pieniądze na naszych zakupach
              nie zatrudnił nikogo do usunięcia wielkich ilości śniegu z parkingów, a co tu
              mówić o dachach ? Myślałam wtedy żeby interweniować, bo zezłościło mnie że nie
              mam gdzie parkować bo kupy śniegu zajmowały miejsca parkingowe i ludzie
              jeździli z obłedem w kółko po parkingu, nie przypuszczałąm wówczas że podobne
              zaniedbania spowodują taką tragedię.Tymczasem każdy powienien reagować na
              zaniedbania, nie można przechodzić obojętnie obok zaniedbań,,,
              • sharleena Re: zaniedbania 30.01.06, 14:48
                wczoraj byłam tam i w tym kącie gdzie sa konserwy rybne (na lewo od mięsnego)
                widziałam, jak jeden z tych grubych filarów bardzo był wygięty a takich dwóch
                panów w czarnych swetrach podpierało go takimi metalowymi prętami.
                na zakupy pójdę dopiero na wiosne.
                • Gość: t9 Re: zaniedbania IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 30.01.06, 20:49
                  Nie od dziś wiadomo że zakupy w Realu grożą śmiercią lub kalectwem, ewentualnie
                  sraczką (zwłaszcza po parówkach TIP).
                  • Gość: :-)))))))))))))))) bożzzzzzz... IP: *.plusgsm.pl 30.01.06, 21:14
                    ratujmy naszą polskę!!!!

....bo spadło 50 CENTYMETRÓ SNIEGU!!!!

TFU!!!
                    • deviant.rr widziałem 30.01.06, 22:16
                      jak po opadach śniegu z dachu Media był zrzucany śnieg który następnie gdzieś
                      wywieziono. Codziennie przechodzę koło Media więc pamietam jak tam było i ile
                      śniegu zrzucono...
                • trawa11 Re: zaniedbania 04.02.06, 23:17
                  ja tez pojde na zakupy do Reala na wiosne ,bo chce jeszcze troche pozyc.Bo
                  nasze wladze miasta i kierownictwo Reala do tej pory nie dbali o bezpieczenstwo
                  klientow
                  • Gość: behemot Re: zaniedbania IP: 217.153.196.* 05.02.06, 01:16
                    A co ci sie do tej pory stało?Za dużo zpłaciłeś za przeceny? Sześc lat kupujesz
                    gó.. za gó..ane pieniadze, nic ci na glowe nie jebło i jeszcze masz pretensje?
                    To wypie..j na cytrusek, centruś, lub inny szaberplatz, zapłać za parking,
                    pilnuj torebki bo nie ma monitoringu, zaplac kasę i nic ci nie jebnie na głowę
                    bo nie ma co.Coś za coś.To jest wolność handlu.
                    • dar54 Re: zaniedbania - behemot??? 05.02.06, 10:21
                      Czy to rzeczywiście post behemota?
                      Jak dotąd liczyłem się z kulturą słowną wpisów.........
                      Fakt, że teraz nigdzie nie ma pewności - jak na polu minowym.
                      Nawet przed wejściem oswiadczenia na pismie, że dach odśnieżony, podpis
                      inspektora budowlanego z pieczątką , podpis inspektora p.po.z z pieczątka nie
                      są gwarancją naszego bezpieczeństwa. Przykład Wrocławia.
                      Wszyscy producenci idą na coraz niższe koszty - kosztem jakości wszystkich
                      produktów, usług.
                      • Gość: dona Re: zaniedbania - behemot??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 11:36
                        Też zaczęłam wątpić,czy jest to post behamota.Sprawdzilam skad wyslano
                        wiadomosć. To behamot ,tylko coś mu walnęło,a w realu bylam w sobote.Usuwano
                        towart z półek podstawiano widra ,chyba przyszły roztopy ????
                        • k100 Re: zaniedbania - behemot??? 05.02.06, 11:58
                          Jakby behamot zalogowal sie i takim podpisem dal autoryzacje swojej wypowiedzi
                          nie byloby watpliwosci ze to on. A tak kazden moze wpisywac sie po jego nick. A
                          moze tak wygodniej i ciekawiej mozna dac upust swoim wnetrznoscia.
                          Na marginesie nieladnie, nieladnie tyle wulgaryzmow. Czy jezyk polski jest
                          naprawde taki ubogi zeby uwypuklic swoja wypowiedz? A moze w ten sposob pragnie
                          sie podkreslic swoja oryginalnosc? Byc oryginalny dla kogo???
                          • Gość: Zyzik na dachy! Re: zaniedbania - behemot??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 12:07
                            Zyzik sprawdz te dachy bo tylko Ty potrafisz.... no i jeszcze Chuck Norris!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka