Gość: Inspektor IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 29.01.06, 10:28 Lekka stalowa konstrukcja dachu hal Reala, Obiego, Castoramy czy MM przy intensywnych opadach mokrego śniegu też może runąć. Już były takie przypadki. Miejmy to na uwadze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k100 Re: Real,- też może runąć!!! 29.01.06, 11:22 A moze ktos z nadzoru budowlanego oblecialby miasto helikopterem i z gory ocenil zagrozenie na obiektach z plaskimi dachami mam na mysli sale gimnastyczne szkol, kryta plywalnie i hipermarkety, koscol na ZWM i td... To co wiem dach nad kosciolem na ZWM juz przecieka a o sniegu nie wspomne nikt go nie sciagal. No tak Ryskowi zal osiem dych to i na helikopter musi zrobic przetarg. Bedzie zwlekac az snieg stopnieje albo jak wszystko runie jak w Chorzowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Re: Proponuję oblot na... IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 29.01.06, 13:07 Pacze na was z gory i wszystko widze Fstyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sponiywjyrany Wstyd i gańba! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 13:09 Śmjoć Wóm sie kce, bo TRAGEDYJO dopadua niy Wous, yno ... Górnoszlónzouków? Wstyd Mi za takich UOBYWATELÓW IV RP i katolików! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawalony Re: Wstyd i gańba! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 29.01.06, 13:17 Katowicka hala była w tym samym wieku i podobnej konstrukcji co Real, patrzcie w górę tłoczac się przy kasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka zaniedbania IP: 212.69.68.* 30.01.06, 14:12 przed i po świętach real który zarobił ogromne pieniądze na naszych zakupach nie zatrudnił nikogo do usunięcia wielkich ilości śniegu z parkingów, a co tu mówić o dachach ? Myślałam wtedy żeby interweniować, bo zezłościło mnie że nie mam gdzie parkować bo kupy śniegu zajmowały miejsca parkingowe i ludzie jeździli z obłedem w kółko po parkingu, nie przypuszczałąm wówczas że podobne zaniedbania spowodują taką tragedię.Tymczasem każdy powienien reagować na zaniedbania, nie można przechodzić obojętnie obok zaniedbań,,, Odpowiedz Link Zgłoś
sharleena Re: zaniedbania 30.01.06, 14:48 wczoraj byłam tam i w tym kącie gdzie sa konserwy rybne (na lewo od mięsnego) widziałam, jak jeden z tych grubych filarów bardzo był wygięty a takich dwóch panów w czarnych swetrach podpierało go takimi metalowymi prętami. na zakupy pójdę dopiero na wiosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t9 Re: zaniedbania IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 30.01.06, 20:49 Nie od dziś wiadomo że zakupy w Realu grożą śmiercią lub kalectwem, ewentualnie sraczką (zwłaszcza po parówkach TIP). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-)))))))))))))))) bożzzzzzz... IP: *.plusgsm.pl 30.01.06, 21:14 ratujmy naszą polskę!!!! ....bo spadło 50 CENTYMETRÓ SNIEGU!!!! TFU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
deviant.rr widziałem 30.01.06, 22:16 jak po opadach śniegu z dachu Media był zrzucany śnieg który następnie gdzieś wywieziono. Codziennie przechodzę koło Media więc pamietam jak tam było i ile śniegu zrzucono... Odpowiedz Link Zgłoś
trawa11 Re: zaniedbania 04.02.06, 23:17 ja tez pojde na zakupy do Reala na wiosne ,bo chce jeszcze troche pozyc.Bo nasze wladze miasta i kierownictwo Reala do tej pory nie dbali o bezpieczenstwo klientow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: zaniedbania IP: 217.153.196.* 05.02.06, 01:16 A co ci sie do tej pory stało?Za dużo zpłaciłeś za przeceny? Sześc lat kupujesz gó.. za gó..ane pieniadze, nic ci na glowe nie jebło i jeszcze masz pretensje? To wypie..j na cytrusek, centruś, lub inny szaberplatz, zapłać za parking, pilnuj torebki bo nie ma monitoringu, zaplac kasę i nic ci nie jebnie na głowę bo nie ma co.Coś za coś.To jest wolność handlu. Odpowiedz Link Zgłoś
dar54 Re: zaniedbania - behemot??? 05.02.06, 10:21 Czy to rzeczywiście post behemota? Jak dotąd liczyłem się z kulturą słowną wpisów......... Fakt, że teraz nigdzie nie ma pewności - jak na polu minowym. Nawet przed wejściem oswiadczenia na pismie, że dach odśnieżony, podpis inspektora budowlanego z pieczątką , podpis inspektora p.po.z z pieczątka nie są gwarancją naszego bezpieczeństwa. Przykład Wrocławia. Wszyscy producenci idą na coraz niższe koszty - kosztem jakości wszystkich produktów, usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: zaniedbania - behemot??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 11:36 Też zaczęłam wątpić,czy jest to post behamota.Sprawdzilam skad wyslano wiadomosć. To behamot ,tylko coś mu walnęło,a w realu bylam w sobote.Usuwano towart z półek podstawiano widra ,chyba przyszły roztopy ???? Odpowiedz Link Zgłoś
k100 Re: zaniedbania - behemot??? 05.02.06, 11:58 Jakby behamot zalogowal sie i takim podpisem dal autoryzacje swojej wypowiedzi nie byloby watpliwosci ze to on. A tak kazden moze wpisywac sie po jego nick. A moze tak wygodniej i ciekawiej mozna dac upust swoim wnetrznoscia. Na marginesie nieladnie, nieladnie tyle wulgaryzmow. Czy jezyk polski jest naprawde taki ubogi zeby uwypuklic swoja wypowiedz? A moze w ten sposob pragnie sie podkreslic swoja oryginalnosc? Byc oryginalny dla kogo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzik na dachy! Re: zaniedbania - behemot??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 12:07 Zyzik sprawdz te dachy bo tylko Ty potrafisz.... no i jeszcze Chuck Norris! Odpowiedz Link Zgłoś