Gość: sexxs IP: 200.219.152.* 28.06.08, 04:17 Ciekawe jak zrekompensują nam straty. Kolejna godzina mija i wciąż nie ma zasięgu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;-) Re: Brak sieci PLUS GSM w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 10:39 A kto pakuje się w umowę z tak "cudownym" operatorem? W tej sieci zostały tylko dinozaury, którym nie chce się przejść do innej sieci. Operator robi w bambuko na każdym kroku, dochodzi do sytuacji, w której telefon na kartę ma lepsze warunki niż telefon z abonamentem. Miałem, podziękowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek R. Stary ZWM Re: Brak sieci PLUS GSM w Opolu IP: *.tktelekom.pl 28.06.08, 17:53 Tak. Masz 100% racji. Ostatnio bardzo zanika sygnał w Plus GSM. Właściwie to i dzisiaj rano miałem taką sytuację. Nawet przez chwilę myślałem, że coś stało sie z moją nokią. Może już nadszedł jej kres? A tu na forum czytam, że i inne osoby z Plus GSM mają problemy z siecią! I zastanawiam się co jest grane? Bo w promieniu kilkuset metrów od mojego bloku jest klika naście masztów telefonii komórkowej. I prawdopodobnie kilka z nich należy do Plus GSM - a tu brak zasięgu :-(( Odpowiedz Link Zgłoś