Dodaj do ulubionych

Nowara kradnie pomysły na programy TVP Opole

IP: 77.253.227.* 07.09.08, 19:09
Dyrektor TVP Opole Jan Nowara to złodziej pomysłów. Czytałam, że podobno
ukradł Feliszkowi tytuł i pomysł programu Wszystko jasne, a teraz szykuje
premierę programu, którego koncepcję przedstawiłam mu przed wakacjami. Program
beze mnie poprowadzi oczywiście jego zaufany człowiek :-(
Ludzie, uważajcie na tego faceta i jeśli możecie omijajcie go szerokim kołem!
Obserwuj wątek
    • netgrazka Re: Nowara kradnie pomysły na programy TVP Opole 07.09.08, 20:52
      Do młodejzdolnej;
      Życie dało Ci prztyczka w nos. I jeszcze niejeden raz da. Nie przejmuj się
      jednak i nie rezygnuj. Don't give up, mała:)
      Niejednokrotnie się przekonasz, że dobre pomysły podwładnych, są nagminnie
      przywłaszczane przez szefów. Sama byłam nieraz okradziona :(

A tak na boku. Dlaczego w tym biednym, sponiewieranym i rozkradzionym kraju,
      szefami zostają same miernoty i nieudacznicy? Dlaczego? Jak ufać takiemu zerze?
      P.S.
      W Radiu Opole też przywłaszczają pomysły. Coś na ten temat może powiedzieć dodo...
      • Gość: Dytylius Re: Nowara kradnie pomysły na programy TVP Opole IP: *.centertel.pl 08.09.08, 21:08
        Jeśli pomysły są wybitne skorzystaj z konkursów w USA tv devision !

lub u Endemola Holandia! powodzenia
        • Gość: dodo @mlodazdolna IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 09.09.08, 18:51
          idz do MTO.
          mto.opole.pl
          tam masz namiary kontaktowe. napisz, albo zadzwon i pogadaj.

od jakiegos czasu w necie ogladam ich "wydarzenia" i pod wzgledem merytorycznym i tresci "miejskiej" jest to ciekawsze od serwisu tvp opole.

w tvp opole bylem jakis czas temu, w zasadzie mialem dwie propozycje, ale zadna nie przeszla, chociaz nie byly to tez formaty, ktore mozna by opchnac za ocean :)
          nie trzeba wymyslac czegos nowego, wystarczy ze sie wezmie za to "info" kulturalno - rozrywkowe, o ktorym jest mowa w nazwie stacji. niby byla "bileteria", ale jak dla mnie byla gowniana (malo informacji).
          przestalem ogladac tvp opole jakis czas temu, od kiedy jest wiecej newsow z regionu, a mniej z opola.

paradokslanie, podobal mi sie cykl o tch kapliczkach, czy kamieniach pokutnych, ktory kiedys byl nadawany. moze tematyka jakos niespecjalnie, ale fajnie bylo to zrealizowane :)

mlodazdolna, uderz do mto.
          powodzenia! :)

P.S - "kompozytor" jingla do sportu opolskiego powinien dozywotnio zostac pozbawiony funkcji komponowania jingli do sportu opolskiego :)
          koszmar! :P
        • Gość: kula u nogi Re: Nowara kradnie pomysły na programy TVP Opole IP: 195.8.217.* 10.09.08, 00:12
          boguslawie drogi, czy wszystkie pomysly musza byc wybitne???
          chyba nie - co potwierdzaja twoje dokonania telewizyjne :-))))
          a moze sam bys cos zlozyl u swojego kolegi? w koncu w radiu opole cie
          przygarneli nie patrzac na twoje resume polityczne....
          jasiu moglby okazac sie takim samym "misjonarzem publicznym" jak dyr.pallade- i
          dac ci jakis program "autorski" do zrealizowania :-)))
    • Gość: ławnik Re: Nowara kradnie pomysły na programy TVP Opole IP: *.punkt.pl 10.09.08, 12:57
      Oddaj sprawę do sądu. Sąd się tym zajmie kiedy Nowara już nie będzie dyrektorem :-(
    • Gość: sfinx Re: Nowara kradnie pomysły na programy TVP Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 20:58
      Już na miejsce Nowary szykuje się Najda. Wiem ze sprawdzonego źródła. Biedny
      Jaś nie wie jaką żmiję dopuścił do korytka. Najda go wyryćka jak szmate i na tym
      się skończy. Pierwsze kroki już za nim. Szykują się nastepne. Ciekawe, czy
      Teatroman zauważy co się dziej gdy wróci z urlopu. Najda bierze wszystko!!!
      • Gość: supergość Re: Nowara kradnie pomysły na programy TVP Opole IP: *.chello.pl 10.09.08, 22:21
        Najda dyrektorem, o ja cię pierdzielę!
        Szczury nogi za pas! Okręt tonie!
        • Gość: Gosiaczek Re: Nowara kradnie pomysły na programy TVP Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 22:29
          Z Najda to bardzo mozliwe.Duze parcie na sianko...
          • Gość: mogiana u bahia Parcie na awans? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 00:22
            O jeeejku...!
            To chyba ten obecny dyrektor bardzo się zdenerwuje takim obrotem spraw... ;-)
            • Gość: don kihot Re: Parcie na awans? IP: *.eranet.pl 11.09.08, 23:46
              miej odrobine litosci-jasiu jest najlepszym dyrektorem opolskiej
              tiwi od czasow nierenberga!!! ten wymoczek w okularach do piet mu
              nie siega!!! uroda radiowa a pojecie o swiecie na poziomie nto :-)
    • Gość: lateks Najda na dyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 00:01
      Najda jest wyjatkowy cienias. Ale Jas też nie mądrzejszy – sam go wykreował na
      swego nastepce – oczywiście nieswiadomie
      • Gość: gość Re: Najda na dyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 09:11
        Najda chciał byc szefem radia - nie wyszło . Teraz prze na telewizję. Oj zostawi
        po sobie trupy...
    • Gość: gość Re: Nowara kradnie pomysły na programy TVP Opole IP: 77.252.18.* 12.09.08, 07:11
      Gdy ten pan wiedział co to honor i szacunek do siebie i do ludzi to już dawno
      odszedłby z TVP. Wszyscy widzą i wiedzą co robi i jak się zachowuje. A jednak
      nikt z "władz" nie reaguje. Zostawcie temat TEGO kogoś. Niech kąpie się we
      własnej wodzie. Naprawdę nie warto abyśmy swój cenny czas poświęcali.
    • Gość: Konik Re: Nowara kradnie pomysły na programy TVP Opole IP: *.chello.pl 12.09.08, 09:24
      Gość portalu: młodazdolna napisał(a):

"(...) omijajcie go szerokim kołem!" - najpierw skończ szkołę lub
      wykup kilka lekcji języka polskiego :-)
      • Gość: frazeolog Ej koniku... IP: *.chello.pl 12.09.08, 10:28
        Koniku, zamiast wysilać się na belferskie złośliwości, może lepiej
        wysłać Młodej link z podpowiedzią?

pl.wiktionary.org/wiki/omija%C4%87_szerokim_%C5%82ukiem
        • Gość: Konik Re: Ej koniku... IP: *.chello.pl 12.09.08, 11:03
          Ja się może i wysilam, ale po to żeby młodzież też się wysiliła... :-
          ) Może przy pisaniu następnej mega-propozycji programowej nie do
          odrzucenia zajrzy do słownika...
          • Gość: infinity Re: Ej koniku... IP: *.punkt.pl 12.09.08, 12:10
            bledy frazeologiczne sa tylko bledami i to w dodatku dosc czestymi

forum-gdansk.mojeosiedle.pl/viewtopic.php?t=25542
            moze-kiedys.blog.onet.pl/4321227,261352696,1,200,200,62332786,261379797,5698639,0,forum.html
            allegro.pl/show_user.php?uid=4962730&p=8
            ale kradziez pomyslow programow nawet (a moze nawet) niedoskonalych skutkuje
            sankcja karna :-(

Wiec nieladnie sie Pan bawi Panie Dyrektorze - WZORZE dla Niedoskonalych...
          • Gość: ciocia lusia Re: Ej koniku... IP: *.chello.pl 14.09.08, 12:13
            Gość portalu: Konik napisał(a):

>Może przy pisaniu następnej mega-propozycji programowej nie do
            > odrzucenia zajrzy do słownika...

Może jestem przewrażliwiona, ale czuję w tym zdaniu lekceważenie
            wobec osób, które składają dyr. Nowarze propozycje programowe :-(

Chciałabym wierzyć, że dyr. Nowara będzie zasypywany mega-
            propozycjami programowymi jeśli w zamian zaoferuje mega-honoraria,
            mega-obsługę techniczną i mega-niezależność redakcyjną...
            • Gość: ciocia klusia Re: Ej koniku... IP: *.punkt.pl 14.09.08, 12:27
              Wszystko w TV opole będzie mega jeżeli przestaną tam wysiadywać ludzie nie
              pracujący w tej instytucji, a realizujący swoje prywatne produkcje. Chyb, że to
              jest ok i coś normalnego w TV.
      • Gość: ars poetica Pytanie do prof. Konika IP: *.punkt.pl 12.09.08, 12:39
        Ja tylko z dziecięcej ciekawości zapytam czy red. Tomasz Zacharewicz też ma
        wziąć lekcje polskiego?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=65&w=79612760&a=81756801
        • Gość: prof. (nie Konik) Re: Pytanie do prof. Konika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 22:07
          Oj zdecydowanie tak! Jako poeta red. Zacharewicz posługuje się tragicznym
          językiem. Bardzo ograniczony zasób słów, błędy składniowe, stylistyczne,
          wyświechtana frazeologia, banał za banałem, niezręczne porównania i parabole. Żenada
    • Gość: Tell Re: Nowara kradnie pomysły na programy TVP Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 13:58
      Najda na dyrektora!!!
      • Gość: struś Re: Nowara kradnie pomysły na programy TVP Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 11:53
        A tam na dyrektora! Na prezesa do W-wy!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka