vaniliam 11.09.09, 10:49 czy któraś z Was wie, gdie można kupić łańcuszek do torebki? chodzi o taki klasyczny, srebrny/ złoty, przeplatany. przeszukałam już allegro i nic, a bardzo potrzebuje :) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j.z.marchewkowa Re: łańcuszek do torebki 11.09.09, 11:00 Takie łańcuszki można kupić w OBI/CASTORAMIE/PRAKTIKERZE. Są wykończone gładko i nie zadzierają ubrań. Nie wiem czy nosiłaś kiedyś torebkę na takim łańcuszku, dlatego ostrzegam, że wpijają się w ramię i przy częstym noszeniu przecierają ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: łańcuszek do torebki 11.09.09, 11:18 > Nie wiem czy nosiłaś kiedyś torebkę na takim łańcuszku, dlatego ostrzegam, że > wpijają się w ramię i przy częstym noszeniu przecierają ubrania. fakt to jest mega niewygodnie - nigdy więcej;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: łańcuszek do torebki 11.09.09, 11:19 Obi - widziałam. Pewnie są w każdym. Ale również przestrzegam, przedzierają ubrania przy częstym noszeniu, zwłaszcza te delikatne. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliam Re: łańcuszek do torebki 11.09.09, 11:51 wielkie dzieki :) nie polmyslalabym o takim sklepie :) a takie torebki nosze i bardzo lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: łańcuszek do torebki 11.09.09, 15:01 kupiłam w sklepie "żelaznym" półtora metra łańcucha i przeplotłam przez niego kawał czarnego welwetu. wyszło nieźle i niczego nie przeciera. Odpowiedz Link Zgłoś