gosikc 29.09.09, 13:26 Hej Dziewczyny, kupiłyście może coś z najnowszego katalogu Quelle? Chodzi mi dokładnie o katalog Bon'a Parte. Bardzo podobają mi się te ciuszki, ale nigdy nie zamwaiałam z katalogu. Nie są tanie, więc trochę się boję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie_lubie_marchewki Re: Quelle Bon'a Parte jesień 2009 29.09.09, 14:07 Ogólnie Quelle ma nieziemsko rozstrzeloną rozmiarówkę. Ubrania z tego katalogu są świetne ale ja osobiście nie zamówiłabym ich, jeśli przyjdzie ciuch za mały lub za duży to trzeba odesłać i zamówić mniejszy/większy. Masz tyle cierpliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
terra5 Re: Quelle Bon'a Parte jesień 2009 29.09.09, 14:15 Zasadniczo Quelle do najlepszych jakościowo nie należy (mówiąc najdelikatniej), Bon'a Parte no może jest trochę lepszy, ale i tak uważam ,że nie wart swojej ceny, przecież są one porównywalne z Jackpot & Cottonfield, gdzie masz zbliżoną stylistykę i gwarancję lepszej jakości; Odpowiedz Link Zgłoś
brunencja Re: Quelle Bon'a Parte jesień 2009 30.09.09, 08:56 Z Quelle kupuję czasami ale mają pomyrdaną rozmiarówkę tzn na takie większe Niemki, poza tym mają rozmiary typu 36/38 a następny 40/42 i to już jest problem bo noszę takie większe 38, szczególnie górą a to ich 40/42 powiewa już na mnie jak chorągiew. Ale jakość jest OK. Bon a Parte nie kupowałam nigdy bo moim zdaniem jest za drogie jak na ciucha z katalogu Odpowiedz Link Zgłoś