disa 08.10.09, 12:21 interesują mnie zakolanówki: grube, gładkie, cieplutkie, dobrej jakości ;] (w kolorze brązowym, szarym, czarnym) będę BARDZO wdzięczna na linki do sklepów albo namiary GDZIE już się pojawiły (Warszawa/Rzeszów) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliette00 Re: zakolanówki - widział ktoś ??? 08.10.09, 12:35 Jakiś czas temu widziałam w Tesco czarne zakolanówki w prążki marki F&F. Gatta też coś ma. Odpowiedz Link Zgłoś
disa na allegro są średnie 08.10.09, 13:03 wolałabym jednak je zmacać zanim kupię ewentualnie kupić już zmacane przez kogoś ;] nie chce jakichś "sztucznych" Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: zakolanówki - widział ktoś ??? 08.10.09, 13:06 www.wolford-partnerboutique-w1-london.com/item.asp?pid=1126 www.wolford-partnerboutique-w1-london.com/item.asp?pid=213 sklep też polecam, sprawdzony:-) a jak nie lubisz przez net, to w Waszawie jest kilka butików. Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: zakolanówki - widział ktoś ??? 08.10.09, 13:19 Nie rozumiem problemu, to jak by szukac rajstop... Zakolanowek na kopy w kazdym sklepie, H&M, Calzedonia, Oysho, rajstopowe sklepy, tylko przebierac w kolorach, grubosciach i dlugosciach. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: zakolanówki - widział ktoś ??? 08.10.09, 13:35 no popatrz a ja jak chodzę to wszędzie są PODkolanówki albo pończochy ale zakolanówkami ani jedno ani 2 nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: zakolanówki - widział ktoś ??? 08.10.09, 13:51 Zakolanówki - czyli za kolano, grubsze, cieńsze, wełniane, bawełniane, z tasiemkami i bez. W sieciówkach typu h&m - na kopy. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: zakolanówki - widział ktoś ??? 08.10.09, 13:56 mam nieproporcjonalnie długie nogi i 174cm oglądałam hm'owskie "Zakolanówki" nawet nabyłam 2 sztuki które kończą mi się dosłownie w kolanie dlatego szukam innych Odpowiedz Link Zgłoś
juliette00 Re: zakolanówki - widział ktoś ??? 08.10.09, 15:23 disa napisała: > mam nieproporcjonalnie długie nogi i 174cm > oglądałam hm'owskie "Zakolanówki" nawet nabyłam 2 sztuki które kończą mi się > dosłownie w kolanie To masz problem. Za wysoka jesteś i tyle. Z resztą jak taka wysoka kobieta wyglądałaby w zakolanówkach??? Okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
blu88 Re: zakolanówki - widział ktoś ??? 08.10.09, 15:25 na stacji metra centrum jest sklepik z rajstopami i podkolanowkami - nie recze, ze tam sa, ale mozna zapytac. no i nie wiem jak z jakoscia. jest tez sklepik przy ul. Pulawskiej, bodajze niedaleko skrzyzowania z Narbutta, gdzie jest duzy wybor rajstop, legginsow itp. pytalam jakis czas temu o zakolanowki - byly, ale tylko czarne. w cenie chyba 39zl. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: zakolanówki - widział ktoś ??? 08.10.09, 19:46 oooo dzięki :D akurat w sobotę będę w metrze ;] Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: zakolanówki - widział ktoś ??? 08.10.09, 19:45 a co ma wzrost do zakolanówek? po 1 ZAWSZE liczą się proporcje po 2 ja chce to do kozaków zakładać Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: zakolanówki - widział ktoś ??? 09.10.09, 11:54 Calzedonia. W zeszlym roku byl tam duzy wybor zakolanowek. Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia OT - buty 09.10.09, 12:01 kupiłas juz sniegowce? w tym tygodniu widziałam te hilfigera w sklepie na marszałkowskiej maja ecco i rózne inne , były przecenione na 250 zł;-) specjalnie patrzyłam;-)SKlep jest miedzy pl, konstytucji a rotunda po tej stronie co forum Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: OT - buty 09.10.09, 12:41 oooooo dziękuję :D nie kupiłam jeszcze :( bo znalazłam tylko takie średniej wysokości buciki ni to krótkie ni to długie w czwartek tam potuptam :D nie jedziemy w tym roku na narty (na szczęście hehehe) więc jak nie będzie ładnych śniegowców nabędę któreś z tych disa.pl/wp-content/uploads/2009/10/buuciki.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: OT - buty 09.10.09, 13:30 Falke robi bawelniane zakolanowki, takie w sam raz nie za grube, nie za cienkie, w wielu kolorach. I do tego sa dlugie (jak na zakolanowki). Robia tez wersje z 40% welna, ale ja kupuje te bawelniane, bo sa wystarczajaco cieple. Nie mam pojecia, gdzie je w PL kupic, ale Falke to jest jedna z najpopularniejszych marek ponczoszniczych, wiec przypuszczam, ze sa latwo dostepne. Odpowiedz Link Zgłoś