trelemorele 24.10.09, 11:57 jak ktos lubi jakosc na poziomie H&M i innych high street to bedzie zadowolony... Ciekawe jestem kiedy d PL wiejdzie Primani ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sportif ciekawe kiedy wejdzie Primark 24.10.09, 12:01 ciekawe kiedy wejdzie PRIMARK - czyli polski Harrods Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: ciekawe kiedy wejdzie Primark 24.10.09, 12:12 Nie powiedziałabym, że to, co dociera do polskich H&M-ów to high street, choć czasami zdarzają się perełki :D Ciekawe, jak będzie z cenami. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: ciekawe kiedy wejdzie Primark 24.10.09, 13:36 Żeby nie było jak z Top shopem. Tyle było podniety, że wreszcie jest, a rzeczywistość okazała się okrutna-same szmaty za wysoką cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: ciekawe kiedy wejdzie Primark 31.10.09, 15:24 nie polski harrods tylko wlasnie Primani to potoczna nazwa ,trele ma racje :-DD Widzialas w Polandii cokolwiek umywajacego sie do Harrodsa ???? Fotoforum Wielka Brytania i Irlandia Odpowiedz Link Zgłoś
lia.13 Re: New Look nareszcie w Polsce! 24.10.09, 20:39 a co to jest poziom high street? poza tym, Avanti wszedł do Polski pół roku temu, i zdążył już nawet zejść, bo sieć padła, zatem dziwi mnie ten "news". Odpowiedz Link Zgłoś
lia.13 Re: New Look nareszcie w Polsce! 24.10.09, 20:42 ok, mój błąd, bo chodzi o markę New Look a nie Avanti. Avanti jest tylko nadawcą notatki prasowej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: New Look nareszcie w Polsce! 24.10.09, 21:22 Owszem, kupuję w H&Mie ale nie ma tam żadnych rewelacji. Zdecydowanie bardziej wolę Monsoona - te ciuchy mają klimat. Primarka omijam szerokim łukiem. Za to bardzo polubiłam TK Max. Jeśli ma się czas można tam znaleźć prawdziwe perełki! Odpowiedz Link Zgłoś
gdy_gdy chińska kicha, a nie marka 25.10.09, 01:02 dla ścisłości - szyte też w Bangladeszu, projektowane w "fabryce" projektów. Chłam jak i wiele Odpowiedz Link Zgłoś
mimim12 Re: New Look nareszcie w Polsce! 25.10.09, 15:53 macie sie czym podniecac. szmaty dla malolaty (tak mi sie zrymowalo i jest to prawda) Odpowiedz Link Zgłoś
nomadsoul dlaczego nie ma żadnej annotacji 26.10.09, 00:10 że to jest artykuł sponsorowany? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: dlaczego nie ma żadnej aDnotacji 12.11.09, 21:53 bo takie było zlecenie new looka Odpowiedz Link Zgłoś
pj.pj New Look nareszcie w Polsce! 26.10.09, 09:00 New Look ulubiona? A których Brytyjek? Chyba tych, których nie stać na kupno choć troszeczkę porządniejszych ciuchów. New Look to badziew. Odpowiedz Link Zgłoś
venilakostis Re: New Look nareszcie w Polsce! 31.10.09, 13:28 jestem ciekawa New Looka do tej pory ciuchy tej firmy znajdowałam w lumpeksach - i mam stamtąd kilka rzeczy tej marki na jakośc nie narzekam fajnie, że pierwszy New Look będzie we Wrocławiu- jak już otworzą zdam relacje co i jak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naskido NEW LOOK!!!!!;] 10.11.09, 15:55 New look to jedna z lepszych brytyjskich marek, a moda brytyjska jak widac nie kazdemu pasuje, ubrania sa dobrze zrobione gatunkowo znakomite, cieszmy sie ze Polska ma w koncu mozliwosci otwarcia innych sklepow niz milionowy New Yorker czy H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: NEW LOOK!!!!!;] 10.11.09, 17:51 Jesteś z działu PR New Looka? "Gatunkowo wyśmienite"??? Odpowiedz Link Zgłoś
jill5 Re: NEW LOOK!!!!!;] 11.11.09, 18:04 Moze i nie wszystko jest gatunkowo wysmieniete i znakomite, ale nie jest to jakosc gorsza niz w innych sieciowkach. Kilka lat temu pracowalam w NL w UK i mam stamtad wiele rzeczy (staff discount zrobilo swoje;)). Z wiekszosci bylam bardzo zadowolona, fakt, zdarzyly sie mechacace sie sweterki i kiepskie tshirty, ale skorzane balerinki jakie tam kupilam byly moimi ulubionymi przez dlugi czas:) Oby tylko byl ten sam towar co w uk, a nie jakies resztki. Btw. co sadzicie o river island? Moim zdaniem ciuchy i wiele gorsze niz w uk, mowie o asortymencie, nie jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais "nie jest to jakość gorsza niż w innych 11.11.09, 19:07 sieciówkach" gdzie zdarza mi się widzieć zmechacone swetry i szmatowatą bawełnę oraz koszmarne kroje Odpowiedz Link Zgłoś
laikova New Look nareszcie w Polsce! 12.11.09, 21:17 Wszystko fajnie ale NEW LOOK i High Street?!! Jakas zenada! SZmaciarnia za grosze tutaj w UK ale w Polsce kogo bedzie stac zeby kupowac te szmaty. Przeliczajac na £ kupowanie tych tandet jest oplacalne, gdyz za kazda tygodniowke mozna sobie garderobe wymienic. Tutaj jest tanio, sa wyprzedaze i czasami mozna za funta kupic koszulke, o jakosci nie bede pisala, bo niektorzy i tak sie beda upierac,ze sa to dobrej jakosci ciuchy i buty. Jesli o najnowsze trendy chodzi, to owszem w masowkach tego typu znajdzie sie to co rzekomo za modne sie uwaza ale jak wspomnialam w Uk kupic mozna to za stosunkowo niskie ceny, dlatego mozna za male pieniadze ubuerac sie modnie(choc ja ten sklep omijam z daleka).watpie zeby ceny w POlsce byly niskie. Jesli tutaj*UK* za butki szpilki trzeba dac ok 20-40 funtow w New LOOKu to kogo bedzie stac zeby kupowac za te cene w POlsce Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: New Look nareszcie w Polsce! 14.11.09, 22:43 20 GBP to jakieś 100 zł.Nie przesadzasz z tą polską biedą? Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: New Look nareszcie w Polsce! 15.11.09, 01:05 Będzie tak samo jak z Top Shopem. Rzucą jakieś szmaty za kosmiczne ceny. W Anglii to sklep dla nastolatek, naprawdę nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: New Look nareszcie w Polsce! 16.11.09, 12:04 Mam stamtąd kilka rzeczy naprawdę dobrej jakości i wzornictwem takim, że zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia. Niestety sklep w większości dla nastolatek, typowa sieciówka i nic specjalnego. Trzeba się nieźle naszukać, żeby znaleźć coś godnego uwagi. Zdecydowanie lepszy był 2 - 2,5 roku temu. Odpowiedz Link Zgłoś
lola79p New Look nareszcie w Polsce! 21.03.10, 23:48 Zgadzam się, z opinią że New Look nie ma dobrych jakościowo ubrań, jest skierowany głównie do bardzo młodych dziewczyn, które zwykle nie stać na nie najtańsze, kiepskiej jakości szmatki. Odpowiedz Link Zgłoś