Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Torebka Prada

IP: *.147.109.109.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.01.10, 10:03
    Piszę tu żeby was przestrzec przed kupowaniem na stronie www.modaqueen.com
    Kupiłam tam za 499$+25$ przesyłka, torebkę Prady. Marzyłam żeby mieć torebkę od
    projektanta, kupiłam w tym sklepie za 1/3ceny z kolekcji 2008. Zapewniano mnie, że
    torebka jest w 100% oryginalna. Torebka przyszła na gwiazdkę. Okazało się,że ma dok
    od innej torebki, potrzewka marnej jakości, po tyg zaczęła się pruć przy pasku.
    Napisałam do sklepu, oni zaproponowali żebym przysłała torebkę na swój koszt, za
    przesyłki nie zwracają, dok od tej torebki nie mają i oczywiście cały czas pisali, że
    torbka jest oryginalna, śmiać się chce i płakać. Ja taka głupia dałam się w prosty
    sposób naciąć, żal mi siebie. Oczywiście mogłam odesłać torebkę ale nikt nie zwróciłby
    mi za cło, podatek i przesyłki w obie strony. Jestem tak wściekła,że poinformuję o tym
    Pradę, może oni coś zrobią z tym sklepem, jakaś kara powinna ich spotkać. Jestem
    wściekła na siebie:sciana:
    Obserwuj wątek
      • oszalina Re: Torebka Prada 20.01.10, 11:03
        No niestety ale tak to bywa. Ja kupuje zawsze takie rzeczy w markowych i
        sprawdzonych sklepach. Mimo wszystko to duża inwestycja i nie chciałabym się
        rozczarować, że wydałam duże pieniądze na coś co nie jest warte takiej ceny.
        • Gość: Ala Re: Torebka Prada IP: *.147.168.251.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.10, 12:35
          Jak możesz to podaj mi adresy tych sklepów, może do następnej gwiazdki uzbieram
          jakąś kwotę
          • Gość: inna ala Re: Torebka Prada IP: 188.33.50.* 23.01.10, 21:25
            za wysyłkę zapłacisz nie więcej niż 100zł, wiec jak maja CI zwrocic pieniadze to
            warto. nie musisz placic cla za podrobiona torebke...
            • Gość: Tyna desperatki Prada IP: *.bg.am.poznan.pl 01.02.10, 11:19
              Oryginalna Prade mozesz kupic w PL w Starym Browarze w R&G oraz w Wawie na pl. Piłs
              Niestety sa tam tylko te tansze kolekcje. Ja sama w zeszłym roku skusilam sie na
              Prade z R&G i przyznam szczerze ze mimo iz nosze ja ok 4 razy wtyg to nadal
              wyglada jak z salonu. Dokumenty ok, nr seryjny zadza sie z tym ze str
              internetowej. A dla desperatek szukajacych podrobek polecam allegro. Pamietaj,
              to niemozliwe zeby kupic torebke za 1/3 jej ceny. Takie marki max przeceniaja
              swoje produkty o 30% ale to nie zdarza sie czesto. Np LV i Chanel nie
              przeceniaja swoich torebek
              • Gość: maly_z_czterema Re: desperatki Prada IP: *.chello.pl 06.04.10, 20:44
                Oryginalna Prade mozna tez kupic u mnie :-) Niestety jedynie 20% taniej niz w sklepie :-/ Torbe kupilam pod koniec zeszlego roku w toskanskim outlecie Prady. Zainteresowanym moge podac link do aukcji. Mozna tez torbe wraz z dokumentami obejrzec u mnie w domu. To wykluczy ewentualne watpliwosci co do jej oryginalnosci
          • Gość: mika Re: Torebka Prada IP: *.pools.arcor-ip.net 02.02.10, 16:23
            Probuj na net-a-porter, mytheresa, neiman marcus, gilt(na gilt trzeba miec
            "zaproszenie"- na nitrolicious.com i lovemaegan.com (blogi) sa linki do
            rejestracji, louisaviaroma(ale to same buty), slylebop, shopbop, outnet, yalook
            itd. To sa wszystko prawdziwe sklepy internetowe oferujace orginalne produkty.
            Sa dosyc znane, wiec nie musisz obawiac sie, ze ci cos wcisna. Nie wiem czy
            przeceniaja prade, ale maja inne rzeczy. poza tym polecam strone fabsugar.com,
            onei informuja o naglych i niespodziewanych wyprzedazach projektantow.
            Pozdrawiam i zycze wiecej szczescia nastepnym razem.
            p.s.- odwslij torebke. nawet po odjeciu kosztow cla i wysylki sporo ci zostanie..
      • Gość: Ewa Re: Torebka Prada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 11:55
        Na twoim miejscu bym ja zwróciła. Oryginalna torebkę kupisz np. na www.net-a-
        porter.com lub www.bluefly.com . Teraz są wyprzedaże więc za 1500zł można trafić fajną
        okazję. Ja osobiście nie szaleje na punkcie markowych torebek z 1 powodu. Mozna
        kupic piekną torebkę ze skóry,w porównywalnej jakości, modny fason za 300-400zł u
        nas w Polsce ,w sklepach Ochnika,Wittchen czy nowa marka Xandre:);-)
      • aurute Re: Torebka Prada 12.04.10, 18:34
        uuu.. współczuje. ja nie kupuję rzczy przez internet.. raz kupiłam na allegro i dostałam
        nauczkę ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka