my.cat 19.01.10, 12:32 www.butyk.pl/towar.5496.Kozaki_Blink_Milton_101394.html Hej,co myślicie, warto zamówić? Dużo jest pochlebnych opinii na temat emu, ale uważam, że te są jednak ładniejsze, mimo tego waham się. Emu czy te linkowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielafrancuz Re: buty do oceny 19.01.10, 12:35 Żadne. Ta podeszwa.. jest z gumy? Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: buty do oceny 19.01.10, 13:38 Tez wybrałabym emu. Zresztą jako posiadaczka takowych polecam bo to mocno wygodne, cieple i da siew tym fajnie wygladac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
molly.malone Re: buty do oceny 19.01.10, 16:44 to zalezy czy chcesz zostać panią mikołajową. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: buty do oceny 19.01.10, 17:07 Na pewno ładniejsze od Emu, ale i tak bym nie kupiła Odpowiedz Link Zgłoś
szarleen [...] 20.01.10, 14:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: buty do oceny 19.01.10, 20:05 ja bym w nich nie chodziła. emu też uważam za potwornie brzydkie, więc moje zdanie może Ci się nie przydać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambzgrozja Re: buty do oceny 20.01.10, 09:31 Fajne tylko nie ten kolor. A czemu gruba guma miałaby być gorsza od cieńkiej przeważnie plastikowej podeszwy jaką mamy w większości kozakach? Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: buty do oceny 20.01.10, 10:30 jeśli bym miała wybrać między Emu a tymi czerwonymi,to jednak te czerwone. Mają solidną podeszwę. W Emu widzę na ulicach jak się z tyłu brzydko koślawią. Przydeptują te podeszwy z gąbki czy czego tam. Panna w efekcie wygląda jak w starych kapciach z przydeptanymi zapiętkami.I to takie mokre często i brudne brrr.Raczej chyba się nie doczyści. Odpowiedz Link Zgłoś
julia_uk Re: buty do oceny 20.01.10, 21:44 Ja bym wybrala te, ktore nam pokazalas,ale np. bezowe. Odpowiedz Link Zgłoś
sheilunia Re: buty do oceny 20.01.10, 23:48 Kompletnie nie mój styl, ani te linkowane, ani emu, ale jeśli Ci się podobają to chyba już bardziej emu... Odpowiedz Link Zgłoś