Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

nowe sklepy w necie!

IP: *.rev.pro-internet.pl 23.02.10, 16:20
    ostatnio na facebooku dodałam użytkownika pavlacz. to dwie dziewczyny,
    prowadzące sklep vintage internetowy pod adresem vintage.com . jest
    rewelacyjny, super pakują paczki, mają swoje metki, broszki, ładne wstążeczki,
    cacy! i ciuchy są fajne też, nie ma ich za wiele, ale dopiero otworzyły i
    widziałam tez zwiastun wiosennej kolekcji. bardzo polecam i im kibicuje!
    www.pavlacz.com
    Obserwuj wątek
      • Gość: jowisz Re: nowe sklepy w necie! IP: *.rev.pro-internet.pl 23.02.10, 16:20
        przepraszam, nie vintage.com tylko pavlacz.com
        • Gość: Tao Re: nowe sklepy w necie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 10:19
          Bardzo fajnie zrobiona strona, ale ubrania fatalne. Kompletnie mi się nie
          podobają, modelka też jest dość wtopiona. O co chodzi z tymi brwiami?:) Ja
          preferuję klasyki. Nie wiem czy ekstrawagancko.pl to nowy sklep, ale podejrzewam
          że tak. Mają właśnie też klasyki (Armani, Prada, Versace), ale też niebanalne.
          Natomiast nie aż tak odjechane jak te z pavlacza.
          • oszalina Re: nowe sklepy w necie! 26.02.10, 09:52
            Tak trochę z innej bajki, ale też w kwestii ubrań. Znalazłam bardzo fajny sklep
            fa-pol.pl Mają tam znakomite ubrania sportowe bardzo dobrej marki. Biegam i
            chodzę na siłownię regularnie, więc takie rzeczy są mi niezbędne, a tam maja
            naprawdę znakomite jakościowo ubrania marki Under Armour. Warto sobie na nie
            zerknąć.
      • kasia3000 tandeta 28.02.10, 09:12
        Jak dla mnie to te propozycje są zupełnie nie trafione:( A co do stylizacji to
        zupełnie nie moja bajka- koszmarne brwii. Jesli chodzi o markowe ciuchy to
        można je kupic na ekstrawagancko.pl, wybór jest dość spory. Więcej takich
        sklepów w necie
      • Gość: marysia Re: nowe sklepy w necie! IP: 10.201.21.* 01.03.10, 19:31
        Nowy sklep w internecie: www.odjazdowysklep.pl
        Fajne rzeczy tam nawet są i dość tanie. Miła odmiana od masówek w centrach
        handlowych.
        • damail Re: nowe sklepy w necie! 09.03.10, 19:54
          hmm, dzięki tym brwiom , o których piszecie,strona staje się pewnie bardziej
          zapamiętywalna. polecam www.streetmode.pl
          chyba, że macie na myśli jedynie sklepy vintydżowe. na streetmode jest mieszanka
          miejskiego, oryginalnego stylu.
      • ulotna Re: nowe sklepy w necie! 10.03.10, 09:53
        Groszki.pl powinny założyć nową sekcję, gdzie można by było wrzucać linki do
        fajnych sklepów internetowych z ciuchami, torebkami itp. Polskie sklepy jeszcze
        nie mają kasy na to, by się dobrze reklamować w wyszukiwarkach. Dotrzeć do nich
        jest ciężko. Taki katalog sklepów byłby super rozwiązaniem i przyniósł same
        korzyści - nowy ruch na groszki w celu znalezienia fajnego sklepu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka