tinamartina 27.03.10, 15:14 Czy ktoś widział na żywo?? Jak się prezentuje Warto kupić? fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2206529,2,1,no34-normal.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciasteczkowy_diabelek Re: sukienka h&m 27.03.10, 18:08 Jest ładna, ale jak cala kolekcja GC, niestety nie jest wykonana z wysokiej jakości materiałów. Jednak i ceny nie są wysokie, zatem nie powinno się spodziewać cudów. Osobiście sukienka podoba mi się, ale jako że jestem typową gruszką, nie mogłabym w niej wystąpić. Dla dziewczyny o chłopięcej budowie (bo dla jabłka raczej też się nie nadaje, bo jest bardzo obcisła) jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
mefiko Re: sukienka h&m 27.03.10, 18:59 Akurat ta pudrowa prześwituje i widać bieliznę, więc nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
brattby Re: sukienka h&m 27.03.10, 19:36 Dokładnie! W pudrowej wszystko widać. Ja kupiłam czarną. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: sukienka h&m 27.03.10, 20:01 Jak dla mnie to nie jest sukienka tylko taki dłuższy t-shirt. Fajnie wygląda do rurek i leginsów, ale jako sukienki to zupełnie tego nie widzę. Tym bardziej że materiał podkoszulkowy i to za 99zł. Odpowiedz Link Zgłoś
dirtyhookah Re: sukienka h&m 27.03.10, 20:16 Kiecka śliczna, jakość tragiczna, cena niska (o ile się nie mylę, pudrowa jest tańsza, niż czarna). Moja przyjaciółka kupiła tę czarną, i wygląda obłędnie, tylko że ona tańczy i ma rewelacyjną figurę. Materiał jest tak cienki, że uwydatnia każdy nadprogramowy kilogram, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: sukienka h&m 27.03.10, 20:29 Siostra ma jasną, ja przymierzałam czarną .Fajna, oryginalna, niedroga. Bez przesady z tą tragiczną jakością.Materiał też nie jest zbyt cienki, po prostu trzeba mieć do takich ciuchów figurę. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: sukienka h&m 27.03.10, 22:55 Sukienka jest ładna, ale uszyta z materiału, z jakiego robi się t-shirty. Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_incense Re: sukienka h&m 28.03.10, 09:47 Posiadam i jestem nią zachwycona ale niestety, że nie mam idealnej figury muszę nosić ją bardziej jako bluzkę lub tunikę lekko pozwijaną na brzuchu żeby fałdek nie było widać :P Ale ogólnie prezentuje się super :) Odpowiedz Link Zgłoś