Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

sukienka h&m

27.03.10, 15:14
    Czy ktoś widział na żywo??
    Jak się prezentuje
    Warto kupić?

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2206529,2,1,no34-normal.html
    Obserwuj wątek
      • ciasteczkowy_diabelek Re: sukienka h&m 27.03.10, 18:08
        Jest ładna, ale jak cala kolekcja GC, niestety nie jest wykonana z wysokiej
        jakości materiałów. Jednak i ceny nie są wysokie, zatem nie powinno się
        spodziewać cudów. Osobiście sukienka podoba mi się, ale jako że jestem typową
        gruszką, nie mogłabym w niej wystąpić. Dla dziewczyny o chłopięcej budowie (bo
        dla jabłka raczej też się nie nadaje, bo jest bardzo obcisła) jak najbardziej.
        • mefiko Re: sukienka h&m 27.03.10, 18:59
          Akurat ta pudrowa prześwituje i widać bieliznę, więc nie polecam.
          • brattby Re: sukienka h&m 27.03.10, 19:36
            Dokładnie! W pudrowej wszystko widać. Ja kupiłam czarną.
            • malwina79 Re: sukienka h&m 27.03.10, 20:01
              Jak dla mnie to nie jest sukienka tylko taki dłuższy t-shirt. Fajnie
              wygląda do rurek i leginsów, ale jako sukienki to zupełnie tego nie
              widzę. Tym bardziej że materiał podkoszulkowy i to za 99zł.
      • dirtyhookah Re: sukienka h&m 27.03.10, 20:16
        Kiecka śliczna, jakość tragiczna, cena niska (o ile się nie mylę, pudrowa jest tańsza, niż czarna).

Moja przyjaciółka kupiła tę czarną, i wygląda obłędnie, tylko że ona tańczy i ma rewelacyjną figurę. Materiał jest tak cienki, że uwydatnia każdy nadprogramowy kilogram, niestety.
        • sabriel Re: sukienka h&m 27.03.10, 20:29
          Siostra ma jasną, ja przymierzałam czarną .Fajna, oryginalna, niedroga.
          Bez przesady z tą tragiczną jakością.Materiał też nie jest zbyt cienki, po
          prostu trzeba mieć do takich ciuchów figurę.
      • n_nicky Re: sukienka h&m 27.03.10, 22:55
        Sukienka jest ładna, ale uszyta z materiału, z jakiego robi się t-shirty.
      • strawberry_incense Re: sukienka h&m 28.03.10, 09:47
        Posiadam i jestem nią zachwycona ale niestety, że nie mam idealnej figury muszę
        nosić ją bardziej jako bluzkę lub tunikę lekko pozwijaną na brzuchu żeby fałdek
        nie było widać :P Ale ogólnie prezentuje się super :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka