Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Koszulki artystyczne

08.06.10, 11:37
    Co sądzicie o koszulkach z nadrukiem? Ja jestem wielką fanką takich koszulek,
    zwłaszcza z ciekawymi grafikami które rzucają się w oczy. Myślę że takie koszulki są tylko
    dla prawdziwych indywidualistów.
    Obserwuj wątek
      • justynkam1 Re: Koszulki artystyczne 10.06.10, 11:05
        Coraz więcej jest takich koszulek z nadrukiem, na przykład w wielkich sklepach typu
        reserved ale jeśli chcecie coś zupełnie innego to polecam www.design4europe.pl
        • sliczna2 Re: Koszulki artystyczne 10.06.10, 12:38
          Zdecydowane tak dla koszulek z ciekawym nadrukiem!!!
      • Gość: maniak Re: Koszulki artystyczne IP: *.cable.net-inotel.pl 10.06.10, 14:24
        znalazłem fajne koszulki, maja szczegolnie duzo wzorow na wieczory kawalerskie i
        panieńskie

www.mkoszulki.pl/wieczor
      • Gość: leszczus Re: Koszulki artystyczne IP: *.cpe.ge-1-1-0-1104.boanqu2.customer.tele.dk 13.06.10, 23:00
        To ja polecam bardziej artystyczne koszulki na www.kiwikiwi.pl :)
        • szaramyszkaaa Re: Koszulki artystyczne 18.06.10, 15:50
          jesli kreca cie nietuzinkowe rzeczy koniecznie zajrzyj do
          www.vintageshop.pl/. kupowalam tam prezent dla siostry, siostra padla z
          zachwytu ;)

pozdrawiam
          • Gość: Karinka Re: Koszulki artystyczne IP: *.multi-play.net.pl 16.07.10, 20:18
            Świetne koszulki z designerskimi projektami są z firmy design4europe. Projekty
            ludzi z całego świata - zabawne i kolorowe... Jeśli kręcą Cię artystyczne rzeczy
            powinnaś zdecydowanie sprawdzić! Można je dostać na www.design4europe.pl
        • justynkam1 Re: Koszulki artystyczne 29.07.10, 11:59
          co do koszulek kiwikiwi to moim skromnym zdaniem to nie są koszulki artystyczne tylko
          zwykłe t-shirty które można kupić w każdym sklepie
      • lebiodka Re: Koszulki artystyczne 18.07.10, 16:03
        masz na myśli te z fotkami? jeśli tak, są super, kupiłam w tym tygodniu jedną, z
        MMonroe, z River Island i co? co dzień nosze, piorę i noszę itd:)
      • black_filofunka Re: Koszulki artystyczne 19.07.10, 21:35
        Ja lubię koszulki z restyle.pl są bardzo oryginalne i niedrogie, ale bardziej w
        stylu rockowym.
      • Gość: gosc Re: Koszulki artystyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.10, 00:58
        Niewątpliwie, jesli sama takowe logo na koszulke zaprojektujesz. A tymczasem zapraszam na
        www.kiuledesign.pl
      • lady233 Re: Koszulki artystyczne 31.08.10, 13:40
        to bardzo twórcze i całkowicie popieram! proponuję wykorzystać znaną technikę afrykańską
        zwaną batikiem. poszukaj o tym w internecie. To bardzo oryginalne!:brawo:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka