zimne_piwo89 24.07.10, 17:58 Hej, doradźcie mi proszę, co mogę założyć na urodziny mamy mojego chłopaka? Idziemy na obiad do jakiegoś lokalu, a ja kompletnie nie wiem co założyć :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tylkoty0 Re: urodziny mamy chłopaka 24.07.10, 19:09 Ja! Bo bardzo lubie, założyłabym elegancką tunikę do tego leginsy 3/4- oraz moje kochane sandałki na obcasie! Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: urodziny mamy chłopaka 25.07.10, 02:19 jak to co: kiecke lub spodnice i bluzke i jakies letnie sandlki i tyle. Nie wiem co masz w szafie, ale z pewnoscia jakas przyzwoita letnia kiecke masz, letnie buty i tyle. Zadnych leggisnow, spodniczek mini, szortow, bluzek w nadmiarnym dekoltem i innych takich wynalazkow. Masz wygladac grzecznie, dziewczeco i letnio. I jakis bukiecik kwiatow kup:) Odpowiedz Link Zgłoś
postponed Re: urodziny mamy chłopaka 25.07.10, 11:34 w życiu nigdzie nie chodzisz, że nie wiesz jak się ubrać? elegancka spódnica+bluzka, klasyczna sukienka, eleganckie spodnie i koszula. taki zestaw byłby odpowiedni Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: urodziny mamy chłopaka 26.07.10, 08:36 Fajny ten zestaw. Ja autorce polecę jednak coś eleganckiego, skoro to wyjście. Sukienka letnia będzie ok. Zreszta znasz chyba mamę chłopaka, więc wiesz czego nie lubi, z tych rzeczy zrezygnuj. Odpowiedz Link Zgłoś
zimne_piwo89 Re: urodziny mamy chłopaka 27.07.10, 11:34 naprawdę nie musisz być wredny/a. dzięki wszystkim za odpowiedzi, impreza już jest za mną. zamykam temat. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: urodziny mamy chłopaka 25.07.10, 11:43 wychodze z zalozenia ze znasz mame chlopaka, wiesz jaki ona ma styl i wiesz co by ja szokowalo jezeli mama jest rokowa, nosi irokeza na glowie czy sama nosi tylko spodnie...to dopasuje sie do tej tonacji jezeli mama jest wytonowana strojem i wygladem osoba to zaloz cos skromnego pozostan jednak soba w stroju bo obiad urodzinowy mamy chlopka to nie bal przebierancow Odpowiedz Link Zgłoś