jeriomina 25.08.10, 17:51 Poszukuję spodni typu czarne rurki ale nie zwężane, tylko proste, z domieszką elastanu. Do 250 zł. Krk. Gdyby któraś gdzieś widziała i zechciała się podzielić informacją, gdzie takie znajdę, byłabym wdzięczna:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wedding_planner1 Re: Czarne rurki 25.08.10, 22:01 ja widziałam w h&m za 79.9 ale rurki typowe (eleganckie) takich całkiem prostych chyba nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Czarne rurki 25.08.10, 22:10 Ważne, żeby nie były zwężane. Dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: Czarne rurki 26.08.10, 11:12 Levis ma takie w nowej kolekcji. Trzy różne fasony na trzy typy sylwetek. Kosztują troszkę więcej, niż piszesz, ale to świetny model. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Czarne rurki 26.08.10, 14:57 O, zainteresowało mnie to. Zobaczę na ich stronę, może coś będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.catella Re: Czarne rurki 01.09.10, 13:30 Czarne rurki kupiłam właśnie wczoraj w Levisie, gorąco polecam. Pan pokazał mi 4 różne fasony. Zawsze mam problem ze spodniami, ale spośród tych 4 chyba nie sposób nie dobrać. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor_purpury ? 26.08.10, 21:47 ale jakie to rurki nie zwężane? przecież rurki są wąskie i obcisłe Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: ? 27.08.10, 06:56 jej nie chodzi chyba o takie co sa dopasowane na calej dlugosci nogi tylko takie proste gacie, co maja prosta nogawke ale nie sa szerokie. Sa fajne rurki nie zwezane Diesel, mam je w takim ciemnym niebieskim kolorze.Nie wiem w sumie jaki problem masz bo takie gacie sa bezproblemowo do kupienia. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: ? 28.08.10, 15:20 Ale mnie o bootcuty nie chodziło:) Bo bootcuty są lekko rozszerzane:) Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: ? 28.08.10, 16:37 kolor_purpury napisała: > rurki to rurki, boot cut to boot cut ty kolor co sie tak wsciekasz czy kolezanka pytala o boot cut ??? Ja wiem o co chodzi ja mam rurki jedne co sa prosciutkie a inne mam strasznie dopasowane na gorze i na dole nogi. Obie pary sie zwa rurkami choc jedne takie bardziej marchewkowe sa. Wiec sie kolor tak nie pluj tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: ? 28.08.10, 23:43 Już wiem, mnie nie chodzi o rurki skinny (takie, co mocno opinają udo i łydkę również, dokładnie podkreślając kształt całej nogi), tylko o zwykłe rurki, które łydce pozostawiają swobodę. I tyle w tym temacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Czarne rurki 27.08.10, 07:14 www.guna.de/artikel/women/14907-DM/diesel-slimjeans-lowky-8sv-denim.htm Odpowiedz Link Zgłoś