Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Spódnica w Twoim typie

IP: *.dyn.optonline.net 26.03.04, 00:18
    Wszystkie wzory som za malo seksowne
    Obserwuj wątek
      • Gość: zawiedziona Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.acn.waw.pl 26.03.04, 10:35
        rozumiem że większość kobiet ma sobie mnóstwo do zarzucenia ale dlaczego w
        opisie nie uwzględniono że niektóre panie mogó mieć proporcjonalną sylwetkę??
        • paula.damska Re: Spódnica w Twoim typie 29.03.04, 10:43
          Fajne są te spódniczki i bardzo mi się podobają, chociaż jestem chłopakiem ale
          czuję się dziewczyną.Z fasonem spódnic nie mam problemu, mam długie nogi,
          zgrabne i kobiece więc chce je pokazywać bo to mój atut w moim męskim ciele,
          więc preferuje mini spódniczki i na prawdę dobrze w nich wyglądam, przynajmniej
          tak mi mówią moje koleżanki,mówią,że chciałyby mieć takie nogi jak ja.To jest
          bardzo miłe dla mojej kobiecej prózności.Na szczęście mogę spokojnie chodzić po
          ulicach jako kobieta i nikt nie poznaje,że jestem chłopakiem bo na pewno nie
          męźczyzną.Dziękuję Bogu,że chociaż w przebraniu całkiem ładna ze mnie
          dziewczyna i chłopcy nawet zawieszą na mnie oko lub pani w sklepie ze
          spódniczkami powie gdybym miała takie nózki jak pani to bym tylko miniówki
          nosiła, oczywiście nie wiedząc,że ta fajna dziewczyna w krótkiej spódniczce i
          gługich kręconych włosach to chłopak. Tak chciałabym być jedną z Was dziewczyny.
          • Gość: Pedzio do chłopca w minispódniczce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 12:17
            daj mi swoją komórke, umówimy sie ok?
      • Gość: Sunst Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 11:26
        A ja jestem jakim typem?? Skoro biustu nie mam prawie wcale, pas mam chudy i
        biodra tez, natomiast łydki mam bardzo grube? Mam nosić spódniczki krótkie z
        tenisówkami? Ktoś tu chyba padł na głowę!
        • soffica Re: Spódnica w Twoim typie 26.03.04, 13:00
          Mi niestety wyszło podobnie :(. Przy grubych łydkach mini i płaskie buty-zgroza
        • kfurgal Re: Spódnica w Twoim typie 20.04.04, 11:34
          no a ja z kolei to i biust mam i boiderka spore. W pasie jestem wyraznie
          wcieta. Lydki (mysle) w sam raz. I co ja mam nosic?
      • Gość: Kasia Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 11:36
        Do Darii Kryst!!! nie dziwi mnie to ze wzory Ci się nie podobają ponieważ
        jestes strasznie prostą osobą skoro piszesz ze SOM za mało seksowne a pisze się
        • Gość: sOnnEe Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.ib.com.pl 26.03.04, 12:00
          Kasiu naprawde nie masz innych problemow? tak bardzo przeszkadza ci ze ktos cos
          zle napisal? zajmij sie soba.. nie twoja sprawa.. moze ma dyslekcje?
          • Gość: wronka Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 15:08
            Gość portalu: sOnnEe napisał(a):

> tak bardzo przeszkadza ci ze ktos cos
            >
            > zle napisal? moze ma dyslekcje?

he,he, kilka dyslekcji miał w szkole ten ktoś. zwłaszcza na j. polskim :-) był
            wtedy "dys" he,he
            ale się uśmiałam :-)
            pozdrawiam
            wronka
      • Gość: ola.W Re: Spódnica w Twoim typie IP: 195.205.245.* 26.03.04, 11:50
        niestety nie znalazł sie tu mój typ sylwetki, szerokie szczupłe ramiona, spory
        biust,wąska talia i szerokie biodra,przy średnim wzroście i szczupłych nogach.
        jakie spódnice cz spodnie powinno sie nosić przy takich figurach?
      • taka_tam Re: Spódnica w Twoim typie 26.03.04, 13:59
        a gdzie wspomnienie choćby o typie figury X, 8 czy jak to tam zwał? pełne
        piersi, wąska talia, rozłożyste biodra i nornalne, szczupłe nogi?
        • Gość: elek Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.04, 15:05
          czyli wyglądacz mniej więcej tak... O{8[]= ???
          • Gość: elek Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.04, 15:06
            sorry, miało być "wyglądasz", literówka
        • Gość: Aska Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.5.waw.pl 26.03.04, 22:09
          nie ma, ponieważ takie osoby jak ty mogą nosić każdy fason!! Skoro masz
          szczupłe, ładne nogi i do tego kobiecą sylwetkę, to po co ci takie porady?
      • Gość: rosiczka Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.comel / 80.53.197.* 26.03.04, 16:39
        "Cechy sylwetki: przy niewielkim wzroście masywna budowa ciała: forma
        kwadratowa, brak różnicy pomiędzy biodrami i talią, która jest słabo
        zaznaczona, masywna cała postać." Hmm, a co ma zrobić ktoś wysoki z cechami
        sylwetki "H" ???
      • Gość: Richelieu* Re: Spódnica w Twoim typie IP: 217.98.107.* 26.03.04, 17:20
        no bo widać, kolejne dziadostwo bazujące na obiegowych opiniach. Byle co dla
        tych którzy są na tyle młdzi, że jeszcze nie mieli do czynienia z babskimi
        szmatławcami.
      • tralalumpek Re: Spódnica w Twoim typie 26.03.04, 20:51
        pokazane tutaj spodnice sa tragiczne!!!!
        kto takie szmatlawce kupuje lub raczej kto ten chlam nosi!?
        • Gość: angua Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.toya.net.pl 27.03.04, 13:04
          fakt,że te ciuszki są cokolwiek dziwne,w życiu bym większości z nich nie
          założyła, bo ranią moje poczucie smaku.czemu nie ma prostych,stonowanych wzorów
          z dobrych materiałów i do tego dobrze leżących na większości osób?!
          • Gość: Richelieu* Re: Spódnica w Twoim typie IP: 217.98.107.* 27.03.04, 14:15
            nie ma prostych stonowanych wzorów bo jacyś idioci wymyślili, że tego lata nosi
            się żarówiaste zielenie, wściekłe żółcie, oczojebne fuksje i rażące turkusy.
            Wzory a`la lata `70, znaczy duże, kwiatowe, geometryczne, esofloresowe.
            A gdy nie będziesz nosić się tego lata na żółto, zielono, różowo, turkusowo to
            będziesz nie trendy, passe i w ogóle obciachowa.
            • anduu Do Richelieu. 10.04.04, 17:27
              Richelieu,
              Po co ty się wypowiadzasz na temat mody?
              To nie jest temat dla ciebie.
              Dla ciebie są ponadczasowe jeansy dzwony (które pewno kupiłaś w jakimś tam
              oszołomie na przecenie).
              Chodź sobie w tych dzwonach całe życie.
              A faceci i tak na ciebie nie spojrzą.
              • r.richelieu do Anduu 10.04.04, 20:11
                Tyranie nazywający siebie wielbicielem kobiecych nóg, każący kobietom chodzić w
                niebotycznie wysokich szpilach bo noga ładnie się prezentuje, w spódnicy choć o
                oczko nie trudno. Fatałaszki, pończoszki, torebeczki, ach, Anduu po raz kolejny
                widzę, że się w złej skórze urodziłeś

wiem, że temat mody jest nie dla mnie, lubię się tu powyżywać ;)
                nienawidzę dzwonów, fuj, chadzam wyłącznie w obcisłych spodniach jeśli to
                dżinsy albo w zwężanych jeśli są inne

przeceny uwielbiam można za stówę kupić rzecz, która była za 3 stówy choć wiem,
                że nawet ta stówa pewnie za dużo, no, ale cóż, jak mi się coś podoba i jest
                tanie to kupuję. W oszołomach też robię zakupy ubraniowe, a co. Powiem więcej w
                jednym z hipermarketów kupiłam już 2 marynarki jednej krakowskiej firmy
                krawieckiej i uważam, że leżą idealnie, jakby na mnie szyte. Mam hopsa na
                punkcie marynarek więc pewnie w tym hipermarkecie kupię kiedyś następną.

faceci? faktycznie, ci, którzy patrzą najpierw na nogi, potem na dupę, potem na
                cycki, a dopiero na końcu na twarz na mnie nie spojrzą bo nawet im takiej
                szansy nie dam, mogą sobie na moje plecy popatrzeć
        • kochanica.francuza Re: Spódnica w Twoim typie 28.03.04, 15:24
          tralalumpek napisała:

> pokazane tutaj spodnice sa tragiczne!!!!
          > kto takie szmatlawce kupuje lub raczej kto ten chlam nosi!?
          > tralla co nosisz przyznaj się?
      • Gość: elentari Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.k5.pl / *.mad.it.pl 28.03.04, 12:38
        Mimo wszystko więklszość dziewczyn, kobiet jest średniego wzrostu (powiedzmy do 175 cm) i raczej nie ma problemu z kupieniem np. spódnicy (gorzej może być np z kolorem czy fasonem) ale jak ktoś ma 182 cm i chce kupić długą (czy nawet krótką) spódnice to pozostaje mu nauczyć się szyć i kupić materiał.
        • Gość: lemob Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.chello.pl 28.03.04, 15:21
          jestescie strasznie nudne
          burzycie sie, ze ktos tam na swiecie co roku wyznacza nowe trendy. Jakie to
          budzi niesamowite emocje. Brr Po co zagladacie do takich gazet, kiedy macie cos
          w nosie, a zeby uswiadomic sobie swoja figure musicie pokwekac
      • Gość: Michał I tak dziewczyny wolą spodnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.04, 10:19
        Wolą spodnie bo są bardziej męskie
        • kochanica.francuza Re: I tak dziewczyny wolą spodnie 29.03.04, 22:11
          Gość portalu: Michał napisał(a):

> Wolą spodnie bo są bardziej męskie
          Sa wygodniejsze.
      • Gość: Anka Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.org 29.03.04, 22:09
        Wzory i kolory są super. Wszystko jest zachwycające, ale dlaczego takie
        drogie !!!
      • Gość: Magda Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.wroclaw.mm.pl 29.03.04, 23:55
        Sorry ale pierwszy raz coś komentuje i na pewno nie jest to komentarz
        do "wsztskie wzory SOM mało seksowne" ale moje prywatne osobiste zdanie na
        temat tego co tu zaprezentowane zostało. A więc (wiem wiem nie zaczyna sie
        zdania od a więc) sorrrrrry ale te wszystkie spódnice to dla bogatych
        licalistek są prezentowane a co z kobietami nieco starszymi....... Hmmm nie
        widzę. Mam 27 lat ale jakoś do mnie nic nie uderza tak żebym to chciała założyć
        na siebie ale cóż pewno nie do mnie adresowane a szkoda. Lubie sie seksownie i
        ładnie ubrac ale to co obecnie jest w modzie to sie nie ubiorę na pewno (fakt
        mam swój styl wielu osobom sie nie podoba ale cóż najważniesze że mi sie
        podoba). Szczera prawda jest taka że niestety ubiór "trza" dopasować do osoby
        (charakteru niestety tyż) i warunków co nam Bozia dała i niestety mam z tym
        straszny problem w tak zwanych centrach handlowych i sklepach "modnie
        zaopatrzonych"........A tak mało oryginalności a całkiem sporo piknych kobiet
        na ulicach naszych miast a szkoda. Uhhhh ależ wywód praiwe fizoloficzny na
        temat głupich szmat
        • Gość: Magda Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.wroclaw.mm.pl 30.03.04, 00:06
          P.S. Wkradły sie literówki za co pepasiam.
          P.S. A jeszcze jedno powiedzcie mi kobiety co mają zrobić kobiety takie jak ja
          ktore kochają sie w naturalnych materiałach a tu poliester nylon i inne
          sztuczności a poza tym to tak pieknie upiete na manekinie że aż tylko WYDAĆ
          KESZ nieważne nie pasuje.....
      • Gość: Oleńka- G-D Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 10:01
        Spódnice są boskie... jeśli ma się wymiary modelki!!!
        • Gość: AnusiaP Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 16:55
          też tak uważam
      • Gość: Ola Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.bielsko.msk.pl 04.04.04, 12:08
        Pokazane tu spódniczki są niestety żałosne. Nie mają klasy ani stylu, jak
        większość dzisiejszych ubrań. Mam 29 i nie założylambym żadnej z nich. Ale
        niestety, aby kupic dzis naprawde dobre ubranie trzeba wydac sporo kasy. Ale
        napewno nie takie jak tu prezentujecie.
      • Gość: Girl_Warsaw Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 19:52
        I think that the most beautiful skirt is the skirt at 'Simple', the black one
        with pink and orange flowers.
      • Gość: eti Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.04.04, 18:22
        A co z dzewczynami szczupłymi o szerokich biodrach i ramionach???? nie ma tam
        wzoru dla mnie:( . ps. mam również bardzo szczupłe nogi.
      • Gość: samanta Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.kabel.telenet.be 10.04.04, 05:38
        sluchajcie: nie ma to jak sukienka
        Krotka , dluga , dopasowana do figury , na wszystkie pory roku , przewiewna ,
        zawsze jest sexi
        Jedyny problem to pora roku i dopasowane buty

W zimie uzywam spodni ale w lecie robi mi sie goraco jak widze kobiety
        obcisniete w dzinsy i bluzki a tak fajnie jak widze malo kogo w przewiwnej
        sukni i przewiewnych butach

Watek o spodnicach - nie kupuje ich ale mam ich pare i wlasciwie nie uzywam
        bo zawsze wole sukienke chocby w domu do wszelkich robotek - rekawy nie
        przeszkadzaja bo ich nie ma i nic sie ciagnie bo jest krotka , do TV zawsze
        mozna przykryc sie kocykiem itd itp
      • Gość: JAVE Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 17:34
        A JA NA PRZYKLAD JESTEM CHUDA , ALE MAM LADNA TALIE I BIODRA (90 - 60) ALE
        BIUST MAM MALY I KOSCISTE RAMIONA... NIE PASUJE MI ZADEN Z WW TYPOW. I CO ?
        • Gość: Dorinka Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 21:03
          Moje wymiary to: 96/69/98 przy wzroście 171. Powiem wam, ze lubie kiecki,
          szczególnie latem (nawet te króciótkie) Najważniejsze w krókich, jest to zeby
          nie były opięte na tyłku, bo jak sie ma tak odstające pośladki jak u mnie, to
          wygląda to strasznie. natomiast , jeśli spódnica, czy sukienka łagodnie z tyłu
          opada po pupie to wygląda to naprawdę dobrze. Panie z podobnymi wymiarami.
          Spróbujcie
          Pozdrawiam
      • Gość: madziowa Re: Spódnica w Twoim typie IP: 81.210.47.* 31.05.04, 11:41
        Niestety , większość pokazanych spódnic nie nadaje się do niczego.Przejrzałam
        już drugi numer Avanti i dochodzę do wniosku, że jest to chyba pismo reklamowe.
        W obu numerach prezentowane te same firmy. Nikt wiecej w Polsce ( i zagranicą )
        nie szyje ładnych rzeczy ???
      • Gość: kasia Re: Spódnica w Twoim typie IP: 80.51.251.* 23.09.04, 22:02
        a co z chudzielcami bez talii?
      • Gość: Drewka Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.arkonskie.v.pl 30.01.05, 16:15
        A co z tymi co mają:
        wąskie ramiona, duże piersi, szczupłą talię, szerokie biodra?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka