Gość: Daria Kryst IP: *.dyn.optonline.net 26.03.04, 00:18 Wszystkie wzory som za malo seksowne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zawiedziona Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.acn.waw.pl 26.03.04, 10:35 rozumiem że większość kobiet ma sobie mnóstwo do zarzucenia ale dlaczego w opisie nie uwzględniono że niektóre panie mogó mieć proporcjonalną sylwetkę?? Odpowiedz Link Zgłoś
paula.damska Re: Spódnica w Twoim typie 29.03.04, 10:43 Fajne są te spódniczki i bardzo mi się podobają, chociaż jestem chłopakiem ale czuję się dziewczyną.Z fasonem spódnic nie mam problemu, mam długie nogi, zgrabne i kobiece więc chce je pokazywać bo to mój atut w moim męskim ciele, więc preferuje mini spódniczki i na prawdę dobrze w nich wyglądam, przynajmniej tak mi mówią moje koleżanki,mówią,że chciałyby mieć takie nogi jak ja.To jest bardzo miłe dla mojej kobiecej prózności.Na szczęście mogę spokojnie chodzić po ulicach jako kobieta i nikt nie poznaje,że jestem chłopakiem bo na pewno nie męźczyzną.Dziękuję Bogu,że chociaż w przebraniu całkiem ładna ze mnie dziewczyna i chłopcy nawet zawieszą na mnie oko lub pani w sklepie ze spódniczkami powie gdybym miała takie nózki jak pani to bym tylko miniówki nosiła, oczywiście nie wiedząc,że ta fajna dziewczyna w krótkiej spódniczce i gługich kręconych włosach to chłopak. Tak chciałabym być jedną z Was dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedzio do chłopca w minispódniczce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 12:17 daj mi swoją komórke, umówimy sie ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunst Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 11:26 A ja jestem jakim typem?? Skoro biustu nie mam prawie wcale, pas mam chudy i biodra tez, natomiast łydki mam bardzo grube? Mam nosić spódniczki krótkie z tenisówkami? Ktoś tu chyba padł na głowę! Odpowiedz Link Zgłoś
soffica Re: Spódnica w Twoim typie 26.03.04, 13:00 Mi niestety wyszło podobnie :(. Przy grubych łydkach mini i płaskie buty-zgroza Odpowiedz Link Zgłoś
kfurgal Re: Spódnica w Twoim typie 20.04.04, 11:34 no a ja z kolei to i biust mam i boiderka spore. W pasie jestem wyraznie wcieta. Lydki (mysle) w sam raz. I co ja mam nosic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 11:36 Do Darii Kryst!!! nie dziwi mnie to ze wzory Ci się nie podobają ponieważ jestes strasznie prostą osobą skoro piszesz ze SOM za mało seksowne a pisze się SĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sOnnEe Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.ib.com.pl 26.03.04, 12:00 Kasiu naprawde nie masz innych problemow? tak bardzo przeszkadza ci ze ktos cos zle napisal? zajmij sie soba.. nie twoja sprawa.. moze ma dyslekcje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wronka Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 15:08 Gość portalu: sOnnEe napisał(a): > tak bardzo przeszkadza ci ze ktos cos > > zle napisal? moze ma dyslekcje? he,he, kilka dyslekcji miał w szkole ten ktoś. zwłaszcza na j. polskim :-) był wtedy "dys" he,he ale się uśmiałam :-) pozdrawiam wronka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola.W Re: Spódnica w Twoim typie IP: 195.205.245.* 26.03.04, 11:50 niestety nie znalazł sie tu mój typ sylwetki, szerokie szczupłe ramiona, spory biust,wąska talia i szerokie biodra,przy średnim wzroście i szczupłych nogach. jakie spódnice cz spodnie powinno sie nosić przy takich figurach? Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: Spódnica w Twoim typie 26.03.04, 13:59 a gdzie wspomnienie choćby o typie figury X, 8 czy jak to tam zwał? pełne piersi, wąska talia, rozłożyste biodra i nornalne, szczupłe nogi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elek Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.04, 15:05 czyli wyglądacz mniej więcej tak... O{8[]= ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elek Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.04, 15:06 sorry, miało być "wyglądasz", literówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.5.waw.pl 26.03.04, 22:09 nie ma, ponieważ takie osoby jak ty mogą nosić każdy fason!! Skoro masz szczupłe, ładne nogi i do tego kobiecą sylwetkę, to po co ci takie porady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosiczka Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.comel / 80.53.197.* 26.03.04, 16:39 "Cechy sylwetki: przy niewielkim wzroście masywna budowa ciała: forma kwadratowa, brak różnicy pomiędzy biodrami i talią, która jest słabo zaznaczona, masywna cała postać." Hmm, a co ma zrobić ktoś wysoki z cechami sylwetki "H" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Spódnica w Twoim typie IP: 217.98.107.* 26.03.04, 17:20 no bo widać, kolejne dziadostwo bazujące na obiegowych opiniach. Byle co dla tych którzy są na tyle młdzi, że jeszcze nie mieli do czynienia z babskimi szmatławcami. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Spódnica w Twoim typie 26.03.04, 20:51 pokazane tutaj spodnice sa tragiczne!!!! kto takie szmatlawce kupuje lub raczej kto ten chlam nosi!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angua Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.toya.net.pl 27.03.04, 13:04 fakt,że te ciuszki są cokolwiek dziwne,w życiu bym większości z nich nie założyła, bo ranią moje poczucie smaku.czemu nie ma prostych,stonowanych wzorów z dobrych materiałów i do tego dobrze leżących na większości osób?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Spódnica w Twoim typie IP: 217.98.107.* 27.03.04, 14:15 nie ma prostych stonowanych wzorów bo jacyś idioci wymyślili, że tego lata nosi się żarówiaste zielenie, wściekłe żółcie, oczojebne fuksje i rażące turkusy. Wzory a`la lata `70, znaczy duże, kwiatowe, geometryczne, esofloresowe. A gdy nie będziesz nosić się tego lata na żółto, zielono, różowo, turkusowo to będziesz nie trendy, passe i w ogóle obciachowa. Odpowiedz Link Zgłoś
anduu Do Richelieu. 10.04.04, 17:27 Richelieu, Po co ty się wypowiadzasz na temat mody? To nie jest temat dla ciebie. Dla ciebie są ponadczasowe jeansy dzwony (które pewno kupiłaś w jakimś tam oszołomie na przecenie). Chodź sobie w tych dzwonach całe życie. A faceci i tak na ciebie nie spojrzą. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu do Anduu 10.04.04, 20:11 Tyranie nazywający siebie wielbicielem kobiecych nóg, każący kobietom chodzić w niebotycznie wysokich szpilach bo noga ładnie się prezentuje, w spódnicy choć o oczko nie trudno. Fatałaszki, pończoszki, torebeczki, ach, Anduu po raz kolejny widzę, że się w złej skórze urodziłeś wiem, że temat mody jest nie dla mnie, lubię się tu powyżywać ;) nienawidzę dzwonów, fuj, chadzam wyłącznie w obcisłych spodniach jeśli to dżinsy albo w zwężanych jeśli są inne przeceny uwielbiam można za stówę kupić rzecz, która była za 3 stówy choć wiem, że nawet ta stówa pewnie za dużo, no, ale cóż, jak mi się coś podoba i jest tanie to kupuję. W oszołomach też robię zakupy ubraniowe, a co. Powiem więcej w jednym z hipermarketów kupiłam już 2 marynarki jednej krakowskiej firmy krawieckiej i uważam, że leżą idealnie, jakby na mnie szyte. Mam hopsa na punkcie marynarek więc pewnie w tym hipermarkecie kupię kiedyś następną. faceci? faktycznie, ci, którzy patrzą najpierw na nogi, potem na dupę, potem na cycki, a dopiero na końcu na twarz na mnie nie spojrzą bo nawet im takiej szansy nie dam, mogą sobie na moje plecy popatrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Spódnica w Twoim typie 28.03.04, 15:24 tralalumpek napisała: > pokazane tutaj spodnice sa tragiczne!!!! > kto takie szmatlawce kupuje lub raczej kto ten chlam nosi!? > tralla co nosisz przyznaj się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elentari Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.k5.pl / *.mad.it.pl 28.03.04, 12:38 Mimo wszystko więklszość dziewczyn, kobiet jest średniego wzrostu (powiedzmy do 175 cm) i raczej nie ma problemu z kupieniem np. spódnicy (gorzej może być np z kolorem czy fasonem) ale jak ktoś ma 182 cm i chce kupić długą (czy nawet krótką) spódnice to pozostaje mu nauczyć się szyć i kupić materiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemob Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.chello.pl 28.03.04, 15:21 jestescie strasznie nudne burzycie sie, ze ktos tam na swiecie co roku wyznacza nowe trendy. Jakie to budzi niesamowite emocje. Brr Po co zagladacie do takich gazet, kiedy macie cos w nosie, a zeby uswiadomic sobie swoja figure musicie pokwekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał I tak dziewczyny wolą spodnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.04, 10:19 Wolą spodnie bo są bardziej męskie Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: I tak dziewczyny wolą spodnie 29.03.04, 22:11 Gość portalu: Michał napisał(a): > Wolą spodnie bo są bardziej męskie Sa wygodniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.org 29.03.04, 22:09 Wzory i kolory są super. Wszystko jest zachwycające, ale dlaczego takie drogie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.wroclaw.mm.pl 29.03.04, 23:55 Sorry ale pierwszy raz coś komentuje i na pewno nie jest to komentarz do "wsztskie wzory SOM mało seksowne" ale moje prywatne osobiste zdanie na temat tego co tu zaprezentowane zostało. A więc (wiem wiem nie zaczyna sie zdania od a więc) sorrrrrry ale te wszystkie spódnice to dla bogatych licalistek są prezentowane a co z kobietami nieco starszymi....... Hmmm nie widzę. Mam 27 lat ale jakoś do mnie nic nie uderza tak żebym to chciała założyć na siebie ale cóż pewno nie do mnie adresowane a szkoda. Lubie sie seksownie i ładnie ubrac ale to co obecnie jest w modzie to sie nie ubiorę na pewno (fakt mam swój styl wielu osobom sie nie podoba ale cóż najważniesze że mi sie podoba). Szczera prawda jest taka że niestety ubiór "trza" dopasować do osoby (charakteru niestety tyż) i warunków co nam Bozia dała i niestety mam z tym straszny problem w tak zwanych centrach handlowych i sklepach "modnie zaopatrzonych"........A tak mało oryginalności a całkiem sporo piknych kobiet na ulicach naszych miast a szkoda. Uhhhh ależ wywód praiwe fizoloficzny na temat głupich szmat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.wroclaw.mm.pl 30.03.04, 00:06 P.S. Wkradły sie literówki za co pepasiam. P.S. A jeszcze jedno powiedzcie mi kobiety co mają zrobić kobiety takie jak ja ktore kochają sie w naturalnych materiałach a tu poliester nylon i inne sztuczności a poza tym to tak pieknie upiete na manekinie że aż tylko WYDAĆ KESZ nieważne nie pasuje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka- G-D Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 10:01 Spódnice są boskie... jeśli ma się wymiary modelki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnusiaP Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 16:55 też tak uważam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.bielsko.msk.pl 04.04.04, 12:08 Pokazane tu spódniczki są niestety żałosne. Nie mają klasy ani stylu, jak większość dzisiejszych ubrań. Mam 29 i nie założylambym żadnej z nich. Ale niestety, aby kupic dzis naprawde dobre ubranie trzeba wydac sporo kasy. Ale napewno nie takie jak tu prezentujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Girl_Warsaw Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 19:52 I think that the most beautiful skirt is the skirt at 'Simple', the black one with pink and orange flowers. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eti Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.04.04, 18:22 A co z dzewczynami szczupłymi o szerokich biodrach i ramionach???? nie ma tam wzoru dla mnie:( . ps. mam również bardzo szczupłe nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.kabel.telenet.be 10.04.04, 05:38 sluchajcie: nie ma to jak sukienka Krotka , dluga , dopasowana do figury , na wszystkie pory roku , przewiewna , zawsze jest sexi Jedyny problem to pora roku i dopasowane buty W zimie uzywam spodni ale w lecie robi mi sie goraco jak widze kobiety obcisniete w dzinsy i bluzki a tak fajnie jak widze malo kogo w przewiwnej sukni i przewiewnych butach Watek o spodnicach - nie kupuje ich ale mam ich pare i wlasciwie nie uzywam bo zawsze wole sukienke chocby w domu do wszelkich robotek - rekawy nie przeszkadzaja bo ich nie ma i nic sie ciagnie bo jest krotka , do TV zawsze mozna przykryc sie kocykiem itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAVE Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 17:34 A JA NA PRZYKLAD JESTEM CHUDA , ALE MAM LADNA TALIE I BIODRA (90 - 60) ALE BIUST MAM MALY I KOSCISTE RAMIONA... NIE PASUJE MI ZADEN Z WW TYPOW. I CO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorinka Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 21:03 Moje wymiary to: 96/69/98 przy wzroście 171. Powiem wam, ze lubie kiecki, szczególnie latem (nawet te króciótkie) Najważniejsze w krókich, jest to zeby nie były opięte na tyłku, bo jak sie ma tak odstające pośladki jak u mnie, to wygląda to strasznie. natomiast , jeśli spódnica, czy sukienka łagodnie z tyłu opada po pupie to wygląda to naprawdę dobrze. Panie z podobnymi wymiarami. Spróbujcie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziowa Re: Spódnica w Twoim typie IP: 81.210.47.* 31.05.04, 11:41 Niestety , większość pokazanych spódnic nie nadaje się do niczego.Przejrzałam już drugi numer Avanti i dochodzę do wniosku, że jest to chyba pismo reklamowe. W obu numerach prezentowane te same firmy. Nikt wiecej w Polsce ( i zagranicą ) nie szyje ładnych rzeczy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Spódnica w Twoim typie IP: 80.51.251.* 23.09.04, 22:02 a co z chudzielcami bez talii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drewka Re: Spódnica w Twoim typie IP: *.arkonskie.v.pl 30.01.05, 16:15 A co z tymi co mają: wąskie ramiona, duże piersi, szczupłą talię, szerokie biodra? Odpowiedz Link Zgłoś