jola1.4 18.09.10, 15:06 Dziewczyny gdzie kupię fajne leginsy z dobrego materiału, albo z jakiej firmy ?? Wchodzi w grę internet i okolice trójmiasta. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kluska0 Re: Leginsy gdzie lub jakiej firmy? 18.09.10, 16:00 Sama sporadycznie ubieram gatty takie z marszczeniami przy kostkach, czarne grubsze ale nie rewelacja. Ostatnio widziałam na allegro niebieskie miu miu - ale cena trochę ciężka :) Określ o jaką fakturę Ci chodzi albo pokaż na jakimś zdjęciu będzie łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
retro-story Re: Leginsy gdzie lub jakiej firmy? 18.09.10, 16:53 Widziałam wczoraj całkiem niezłe Divided w H&M w Manhattanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zagadka_78 w internecie 18.09.10, 18:56 Dobrej jakości leginsy robi Gatta. Możesz je kupić np. w sklepie internetowy Muriel.pl. muriel.pl/bielizna-na-dzien/bielizna-na-dzien-leginsy Odpowiedz Link Zgłoś
bj27 Re: w internecie 18.09.10, 19:40 zagadka_78 napisała: > Dobrej jakości leginsy robi Gatta. Możesz je kupić np. w sklepie internetowy Mu > riel.pl. Tak jak już napisałam na innym forum - to chyba nie przypadek, że wszędzie reklamujesz ten sklep internetowy? Odpowiedz Link Zgłoś