Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Manolo Blahnik "Suwalki" :)

18.09.10, 20:16
    Cześć,

Przypadkiem trafiłem wczoraj na nowe buty Manolo Blahnika - nazwa mnie powaliła :) Do kompletu jest też model "Lodz", gdyby ktoś miał wątpliwości. (Ale mimo wszystko - dlaczego akurat Suwałki???)
    Buty całkiem ciekawe, gdyby jeszcze nie ten zamek błyskawiczny, byłoby super. Cena - jedyne 720 funtów.
    Wersja różowa:
    www.liberty.co.uk/fcp/product/Liberty/View-All/Pink-Velvet-Suwalki-Boots,-Manolo-Blahnik/57386
    i niebieska:
    www.liberty.co.uk/fcp/product/Liberty/View-All/Blue-Velvet-Suwalki-Boots,-Manolo-Blahnik/57354
    Obserwuj wątek
      • siog Re: Manolo Blahnik "Suwalki" :) 18.09.10, 22:34
        ostatnia kolekcja jest piekna. no i ta dla Liberty tez super.

ja poluje na te tylko jeszcze nie wiem w jakim kolorze
        www.liberty.co.uk/fcp/product/Liberty/All-Shoes/Green-Idrofilo-Strap-Sandals,-Manolo-Blahnik/57312
        te dla liberty sa swietne
        www.liberty.co.uk/fcp/product/Liberty/View-All/Sabratha-Liberty-Print-Court-Shoes,-Manolo-Blahnik-for-Liberty/57319
      • alpepe Re: Manolo Blahnik "Suwalki" :) 18.09.10, 22:41
        nazwy pewnie nawiązują do Żydów polskich.
        • troche_smieszny Re: Manolo Blahnik "Suwalki" :) 18.09.10, 23:02
          możliwe, mimo wszystko ciekaw jestem z czym się taka nazwa kojarzy typowej butoholiczce powiedzmy z dużego miasta w USA. No nic, tak ciekawostka po prostu.
          • nessie-jp Re: Manolo Blahnik "Suwalki" :) 18.09.10, 23:28
            > ciekaw jestem z czym się taka nazwa kojarzy typowej buto
            > holiczce powiedzmy z dużego miasta w USA.

Su-walki? No przecież z butami, w których CHODZI niejaka Su. To oczywiste :) A z kolei Lodz to po prostu DUUUUZO (lots) butów.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka