trolejbuska 10.10.10, 17:54 Co myślicie o takich majtkach?zdają egzamin pod cienkimi sukienkami lub spodniami?są widoczne i najważniejsze czy wygodne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nothing.at.all Re: Bezszwowe majtki 10.10.10, 19:04 Egzamin zdają, ale ja nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope Re: Bezszwowe majtki 10.10.10, 19:45 Zależy jakie. Ostatnio pod obcisłą kieckę kupiłam ohydne, cieliste, bezszwowe sloggi, rolę spełniają bardzo dobrze, nie widać ich w ogóle, ale o względach estetycznych musiałam w tym wypadku zapomnieć . Nadają się TYLKO pod ubranie i to wtedy, kiedy nikt nie ma szans ich zobaczyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: Bezszwowe majtki 10.10.10, 20:12 Ja też mam cieliste sloggi, ale sprawdzają się średnio, brzeg zwija mi się w rulonik i przestają być niewidoczne pod ubraniem. Urody są wątpliwej, to prawda :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: Bezszwowe majtki 10.10.10, 23:37 ja mam takie majtki, thongs wlasciwie i tez mi sie brzeg zwija w rulonik. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Bezszwowe majtki 11.10.10, 09:18 to kup sobie odpowiedni rozmiar i odpowiednia jakosc to ci sie nie bedzie zwijal Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: Bezszwowe majtki 11.10.10, 07:22 Sloggi maja okropny kolor, jak babcine rajstopy, i zwijają się brzegi (chyba nie mogą być za du że, już sama nie wiem). Lepsze i w różnych kolorach są od M&S. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Bezszwowe majtki 11.10.10, 09:21 sprawdzaja sie , sa w roznych fasonach, bardziej i mniej 'babcine' wygladaja czesto o wiele lepiej niz ta proca najgorsze jakie do tej pory natrafilam byly z firmy intimissimi, kupilam 2 pary i obie sa koszmarnie skrojone, nawet nie moge napisac ze sa do d ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: Bezszwowe majtki 11.10.10, 14:54 moje sa rozmiar odpowiedniego, z firmy no name, a zwijac sie brzegi zaczely po ktoryms praniu. Z M&S kupuje zawsze takie zwykle majtki w takim poakiecie po 5 i sa super, wiec moze bezszwowe tez by sie sprawdzily??bezszwowe sa tez fajne bo nie zostawiaja wgniecen na ciele, a ja obojetne jakie majtki mam na sobie to zawsze zostaje mi slad po gumce na biodrach, przy bezszwowych problemu brak. Odpowiedz Link Zgłoś
myaka Re: Bezszwowe majtki 12.10.10, 15:41 Kupiłam takie swego czasu w Biedronce. Nie pamiętam ile kosztowały, ale była to śmieszna cena. Wzięłam sobie tylko na próbę i do teraz żałuję, że nie kupiłam ich więcej. Są świetne. Wygodne. Nie widać ich przy obcisłych ubraniach. O zawijaniu się nie ma mowy. A i ładnie wyglądają - nie są ani ohydne, ani babcine ;) Ja mam w cielistym kolorze, ale były chyba też czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: Bezszwowe majtki 13.10.10, 21:56 Ja kupowałam w triumphie (trochę gorsze) i w Intimissimi (fajne).Ale ogólnie jedne i drugie są ok. Kupuje się rozmiar mniejsze niż normalnie - wg ekspedientek. Ja kupuję w takim samym i jest wygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
dk98 Re: Bezszwowe majtki 17.02.16, 11:03 Jak dla mnie zdają egzamin :) Ja mam firmy Nina Von C i jestem z nich zadowolona ;p Zamawiam je przez internet , mam już taką swoją zaufaną strone gdzie są nie tylko te majtki .. są tam różnego rodzaju staniki jak i stroję kąpielowe . Naprawde polecam tą stronę , łatwa obsługa szybka realizacja i przesyłka do max 3 dni :) www.ekubas.pl/ Polecam! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asia_krk Re: Bezszwowe majtki 18.02.16, 15:06 są jakieś majtki cięte laserowo - specjalnie pod obcisłe ubrania, ale nigdy nie używałam ich Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.urbanik Re: Bezszwowe majtki 20.02.16, 21:03 Tak, tak- jak najbardziej- część marek wprowadziła bieliznę ciętą laserowo- nie pozostawiającą żadnych śladów/ odcięć pod ubraniem. Jest bardzo wygodna i zupełnie niewidoczna pod obcisłymi sukienkami. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
rock-1 Re: Bezszwowe majtki 21.02.16, 10:50 Oprócz tego, że Pani wpisy niczego nie wnoszą, to pisze Pani branżowym językiem i robi błędy ortograficzne i stylistyczne. Szkoda. Strata czasu i pieniędzy Agory. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Bezszwowe majtki 21.02.16, 12:21 Czytam wpisy pani Katarzyny i oczu przecieram ze zdziwienia, bo tak złej polszczyzny i tylu błędów językowych u bądź co bądź "doradcy" nie spodziewałam się. Niektóre wypowiedzi z tego powodu są kompletnie niezrozumiałym bełkotem. Odpowiedz Link Zgłoś
ani-ani2 Re: Bezszwowe majtki 28.04.16, 11:03 www.sklep-biustonosze.pl/Bielizna-bezszwowa,c,291 Polecam super sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
tynaaa3 Re: Bezszwowe majtki 20.07.17, 17:57 Jak dla mnie super sprawa. Nic się nie odznacza, poza tym są bardzo wygodne. Mój ulubiony sklep www.gatta.pl/pl/bielizna/bielizna-bezszwowa/majtki polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś