Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Podwiązki

21.10.10, 07:14
    mam pytanie do Szanownych Forumowiczek - jaki rodzaj podwiązek do pasków jest Waszym zdaniem optymalny,regulowane czy nie?Ja preferuję krótkie podwiązki do pełnych pasków,np.Rago 59.Do długich pończoch do mini to optymalne rozwiązanie.Mam pewność,że pończoszka się nie poluzuje.Jakoś nie potrafię się przekonać do podwiązek regulowanych,ale może nie mam racji.
    Obserwuj wątek
      • pinupgirl_dg Re: Podwiązki 21.10.10, 15:24
        U mnie jest inaczej, niż u Ciebie, Rago 59 pasuje mi tylko do krótkich pończoch. Do mini zdecydowanie wolę nosić rajstopy.
        W sumie jest mi obojętne, czy podwiązki są regulowane, czy nie. Kiedyś wolałam bardziej wycięte pasy i nosiłam tylko regulowane. Porządne regulatory nie powinny się odpiąć, w czasie użytkowania trochę "puszczają", ale nie bardziej, niż np. ramiączko od stanika. Zakładając pas rano poprawiam naciąg, jeśli trzeba. W ciągu dnia już o tym nie myślę. Natomiast przewagą pasów o nieregulowanych podwiązkach jest to, że dużo mniej się odznaczają. Regulatory są szczególnie widoczne np. pod lejącymi, dzianinowymi sukienkami, moim zdaniem są w tej kwestii zdecydowanie bardziej problematyczne, niż żabki.
      • malagracja Re: Podwiązki 28.10.10, 14:34
        Regulatory niszą podwiązki, dlatego ich nie lubię.

--
        Pończochy, pasy do pończoch

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka