Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ładna piżama

28.10.10, 10:33
    Czy ktos wie gdzie mogę kupić w necie ładną piżamę? ładna to dla mnie znaczy bez dziecinnych motywów ale też bez falbanek koronek, może być taka męska trochę, spodnie nie mogą być zwężane na dole, tylko prosta nogawka, najchętniej ciemne kolory z czarnym włącznie..Uff duże mam chyba wymagania od zwykłej piżamy, może dlatego mi tak trudno coś wybrać...
    Obserwuj wątek
      • myszmusia Re: Ładna piżama 28.10.10, 11:49
        jakosc umiarkowana ale jako pizama ok:-) kupiłam czarno szara w h&m czarne spodnie szara góra. Poza tym jesli to ma byc taki najprostszy zestaw do spania - to spokojnie mozna dobrac cienkie spodnie (albo grubsze jak kto woli;-)) sportowo - dresowe (ale nie obcisłe leginsy) i do tego normalny longsleeve - znaczy sie podkoszulke z długim rekawem;-) w takim zestawie nie ma problemu z czarnym czy stalowym kolorem
        • annawoj Re: Ładna piżama 28.10.10, 12:00
          ja mam ladna z h&m-bialo-szara, z kopertowym wiazaniem gora-spodnie, i cos jak satynowa czarno-czerwona z esotique.
          Obecnie jestem za to w temacie koszul i pizam ciazowych-ladnych i nietypowych:)
      • jagoda_pl Re: Ładna piżama 28.10.10, 12:57
        Mam podobne wymagania:)

Wiem, że nie w necie, ale ostatnio kupiłam fajny zestaw Reserved w dziale bieliźnianym. Zwykła czarna koszulka z długim rękawem i dekoltem w łódke plus luźne spodnie w fioletową kratę.
        • malwina79 Re: Ładna piżama 28.10.10, 13:51
          Polecam H&M i Kappahl. W necie nie znam zadnego sklepu z bielizną, gdyz zazwyczaj musze ją "pomacać" przed zakupem :).
          Słyszałam dobre opinie o piżamach i koszulach polskiej firmy MEWA, mają stronę internetową i sklep on-line.

Dominika, mama Zuzi (10.09.2006)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka