Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

szara koronka

01.11.10, 11:19
    Nabylam golfik,ktory ma wstawiona z przodu koronke,jest w kolorze szarym.Zastanawiam sie w jakim kolorze dobrac do tej bluzeczki stanik,szary czy cielistym?Tylko czy przy cielistym nie bede wygladala na gola???Zakladac cos pod,chyba nie ma takiej potrzeby.
    Obserwuj wątek
      • krapheika Re: szara koronka 01.11.10, 11:24
        Jesli caly przod jest z koronki to wypadaloby jakis podkoszulek nosic pod tochyba,ze ktos lubi pokazywac to co paniw na czerwonej ulicy:-P
        Jesli ma tylko u gory koronke to szary stanik.Ogolnie jestem przeciwna cielistym stanikom.
      • elle212 Re: szara koronka 01.11.10, 11:45
        Od gory tylko jest koronka,tzn pod golfem,na dekolcie.Myslalam,ze ta koronka bedzie tylko na samym dekolcie,ale niestety widac troche biustu...W takim przypadku stanik powinnien byc gładki, tak?
        • krapheika Re: szara koronka 01.11.10, 12:02
          Uwazam,ze najladniej wygladalby stanik galdki i matowy.Koronka jest ozdobna sama w sobie.
          Mozesz tez wybrac stanik o bardziej zabudowanej gorze jesli czujesz sie za nago:-) najlepiej wez golfik do sklepu z bielizna i poprzymierzaj.
          • usunelamkonto Re: szara koronka 01.11.10, 14:31
            jesli chcesz to mozesz zalozyc nawet sinokoperkowy stanik :)

poniewaz mam problem z zakupem stanika -> sa drogie albo bez usztywnien to nosze czarny do kazdego koloru ubran i niczym sie nie przejmuje czy przez biel,bez czy roz przebija cos czarnego :)
      • kolor_purpury Re: szara koronka 01.11.10, 17:49
        cielisty, a jeśli prześwit jest duży to wtedy jakikolwiek i do tego podkoszulkę.
        • zarunia15 Re: szara koronka 04.11.10, 15:49
          Ja bym wybrala czarny gladki lub lekko koronkowy , jak te z Intimissimi , klik, klik
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka